Gość Soker Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) Ponad 20km na rowerze ;) Pokuta za wczorajszą impreze :D Zapalilem pare papierosów i teraz muszę to wyrzucić z siebie B) A co u was downy? Edytowane 15 Czerwca 2006 przez Soker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 A co u was downy? ełtełtełtełteł co sie stao. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 A co u was downy? Yyyeeeuuhhem ka łełełe PLÓM :banana: <- banayan wymiatać ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 To miał być komplement :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 nareszcie się troche zachmórzyło i jest fajna temperaturka. miałem grila i coś tam zjadłem. a co ciekawego u was?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) To miał być komplement :banana: Witamy w klubie :D a co ciekawego u was?? Nie widać ,że prowadzimy rozmowy na wysokim poziomie :D Edytowane 15 Czerwca 2006 przez Szalony Ahmed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Jestem zły na Anglików że wygrali z Trynidadem i Tobago. A grila miałem popołudniu. Z testu zadowolony, pasek na swiadectwie jest, w poniedziałek konferencja i wakacje zaczęły sie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 U mnie konferencja była wczoraj, mam nadzieję, że wzorowe dostałem, a nie bdb z zachowania :) A u mnie nic ciekawego, przespałem dzień do 12, poczym dzielę czas między kompa, a książkę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Ja zdycham, jakas grypa mnie dopadla, czuje sie jakbym mial same flaki w nogach bez kosci, glowa mi pulsuje, i do tego rozwolnienie :lol: Myslalem ze zgine na wc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Oooooo, to jakiś paskudny wirus atakujący zasoby systemowe, tzn. żołądkowe :) Zalecam przeskanowanie systemu oraz jego ew. wyleczenie Gripexem tudzień innym świnstwem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) Brrr... Pioorek ma przesrane i to dosłownie. A ja mysle jakby tu pewnej nauczycielce dać paste do zebow, szczoteczke i mydło(capi jej z mordy) zeby za szybko nie skapła sie co to(w pudełku owinietym papierem chyba jej to damy). A jak sie skapnie to zeby nic mi i kumplowi nie zrobiła. Edytowane 15 Czerwca 2006 przez Mac' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 A ja właśnie wróciłem z działeczki :D Ale się spiekłem na słońcu :angry: PS Działa wam gg ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=virus=- Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 gg nie wiem ale konnekt dziala ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 A ja właśnie wróciłem z działeczki :D Ale się spiekłem na słońcu :angry: PS Działa wam gg ? działa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Za co Antar1us dostał bana ? :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) Za co Antar1us dostał bana ? :blink:też się zastanawiałęm bo został stroncony na niższą pozycję na liśćie postfucerstawa :lol2: Edytowane 15 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Za co Antar1us dostał bana ? :blink:Wyjasnienie jest tutaj http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...�entry2181972 A jak komus nie bedzie sie chcialo sie klikac w link to dla nich mam cytat w spoilerze z wyjasnieniem. ;) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Crosis napisal: Dość tego. Za postfuckerstwo, spam, wielokrotne powielanie kont na forum, a także za obrazę innych osób w temacie o mistrzostwach świata (na przykład Biankę) i nadmierne bluzganie przewidziano nagrodę. :evil: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) Szoda chłopa, fajnie się z nim gadało ;) Ekhm Neo_x jest wybrańcem... stfu... jest pierwszy na liście ;) Edytowane 15 Czerwca 2006 przez JROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) a dostał się do grupu banned ;) Ekhm Neo_x jest wybrańcem... stfu... jest pierwszy na liście ;)chłopcy oby dwaj jesteście w zasięgu trzeci na liście :lol2: Edytowane 15 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Dla dobra sprawy moge już się nie odzywać w tym temacie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) Tak czytam i widzę, że gadacie na wysokim poziomie. Za wysokim dla mnie ;]. Ale teraz jest fajnie na dworze. Pograło się trochę w piłkę. Nie było jej widać (bo już ciemno było), ale to szczegół. Edytowane 15 Czerwca 2006 przez pajak28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) @Grzesiu ... bandaże się skończyły ? :) Ktoś pamięta w którym odcinku kreskówy „Family Guy” tańczył pies przebrany za banana? dokładnie tak :banana: Zrobię sobie z tego wygaszasz na fona :D Szykuje się gorąca nocka … już teraz siedzę w samych gaciorach i mam zapodany wiatraczek a i tak spływa po mnie jak po Łysce. Edytowane 15 Czerwca 2006 przez Szalony Ahmed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 http://imghoste.photoblog.pl/photos/917571.jpg :P a mi brakuje takich naklejek i nie mam czym tuningować kompa :lol: Ty zły!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 a dostał się do grupu banned ;) chłopcy oby dwaj jesteście w zasięgu trzeci na liście :lol2: nie draznij lwa :P :P z JROX mamy tyle samo postow :P ale po tym poscie juz bede mial o jednego wiecej :P ... dobra.. mialem wczesniej zakonczyc granie w csa ale tak jakos sie przedluzylo :P tak wiec teraz kompu kompu, kolacja i spac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Wstalem wlasnie... goraczka spadla. Pierzyna cala mokra, z plecow to normalnie mi sie leje... ale jest duzo lepiej. Ide na herbate :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Wstalem wlasnie... goraczka spadla. Pierzyna cala mokra, z plecow to normalnie mi sie leje... ale jest duzo lepiej. Ide na herbate :| Cze Wszystkim ! Wyzdrowiejesz :P już pewnie nie długo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 A widzisz Neo_x jak to fajnie się dzieje... znowu mamy tyle samo postów :mrgreen: :lol2: Ja wstałem dzisiaj przed 8 :blink: Makabra jednym słowem :P Jeszcze trawa mokra jest i sobie nie pokosze :( Tak to bym się odrobił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 taa ja mam zaraz sparing w klubie i musze iść :( też dali godzine 10 rano :blink: przecież ja tam padne z wycieńczenia :mur: Do kolegów z tego tematu którzy zamierzają grać w cs'a: dajcie tutaj IP gdzie gracie bo np. ja też pogrywam troche i też ew bym do was dołączył ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 witam wszystkich pogoda poprostu jak dla mnie zaciepło idę wylać trochę zimnej wody na mnie by się obudzić :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...