PiPoL Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Ktora idzie ze mna i z dwiema pannami do studia ?? (to taka dyskoteka w ZG).Jesli chce isc jakis chlopak musi spelnic pewne wymagania (niekoniecznie sprzetowe :P) - np. 2 kobitki, sianko na wejsciowke i 3 piwa na dobry poczatek :D BIG LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Gra ktoś w ogame ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Grałem w to kiedyś chwile, strata czasu ;> PS: Jubileusz - 666 postów :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Jubileusz - 666 postów icon_biggrin3.gifA idź w cholere szatanie :lol: Co do ogame-widziałem i nie podoba mi sie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Gra ktoś w ogame ??Ja gram ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 włąśnie nie mam co robić to się zalogowałem i obczajam ale mestalu mi jak narazie brakuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o9 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Kiszka ta gra, podobnie jak tibia ,ble Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Tez twierdzilem ze kiszka ale pograjcie troche to zobaczycie bo jak sie widzi ze ktos gra to napewno nie za chceci ciebie do gry :D ja jestem na u39 top 380 xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zapraszam wszyskich do gry - http://tnt.ebay.de/pl :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 ja na u1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 O w mordke jeza ale burza chyba pc wylacze bo jak pierdyknie to beidze zonk ;C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 a u mnie tak grzeje żę masakra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 No jo teraz przechodzi burza i duza ulewa ze przy otwartym oknie slabo slysze tv xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Grałem kiedyś w ogame na uni6. Ale jak sie przestałem wysypiać to :lol2: skonczyłem. A u mnie w pokoju z kompem 22c :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 a ja idę na ciasto z truskawakami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 ja też gram i jestem na u1 na nude jest dobre :D Ur6aN smacznego ciastka :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 A ja zaraz idę czytać książkę :P I dalej się męczyć (w domu jakieś 27 stopni, na dworze 30). Mam już dosyć (A jeszcze 3 tygodnie nad morzem mnie czekają od soboty :/) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) a ja w poniedziałem na mazury i nie bedę miał kompa i dostępu na forum :cry: Edytowane 21 Czerwca 2006 przez HA98M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Ale ulewa xD ale przynajmniej zeskie powietrze jest :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Ale ulewa xD ale przynajmniej zeskie powietrze jest :Da u mnie dla odmiany jkest goraco że aż się pocę przed pc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 panowie u mnie nadchodzi armegedon z zachodu.... az strach sie bać..... a mi sie nie chce komputera wyłączyć.... nie wiecie jak to jest z gwarancją po takiej awarii? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Burza i ulewa rox jak przyjemnie sie oddycha tym zeskim powietrzem i jodem, cale okno mam otwarte i jest git :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 panowie u mnie nadchodzi armegedon z zachodu.... az strach sie bać..... a mi sie nie chce komputera wyłączyć.... nie wiecie jak to jest z gwarancją po takiej awarii? :lol:Jeżeli nie masz wyraźnie wpisanych piorunów w warunkach gwarancji, to będzie chyba Asta la vista, PC. :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) u mnie na razie huragan jest i sie błyska ulewa pewnie za jakieś 5 min :lol: Jeżeli nie masz wyraźnie wpisanych piorunów w warunkach gwarancji, to będzie chyba Asta la vista, PC. icon_twisted2.gif cos mi sie zdaje że gwarancja nie obejmuje kataklizmów.... Edytowane 21 Czerwca 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 panowie u mnie nadchodzi armegedon z zachodu.... az strach sie bać..... a mi sie nie chce komputera wyłączyć.... nie wiecie jak to jest z gwarancją po takiej awarii? :lol: LMAO!!! ;]]] A o listwach przeciwprzepięciowych nie słyszałeś? :> Chyba, że boisz sie, że ci pierun bezpośrednio w procka trzsaśnie ;]]] U mnie też się zapowiada na ochłodzenie, ale narazie obiecanki cacanki. Nic nie grzmi, jeno lekko zawiewa ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Jeżeli nie masz wyraźnie wpisanych piorunów w warunkach gwarancji, to będzie chyba Asta la vista, PC. :twisted2:zawsze okazja aby nabyć nowy pc :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 to się ciesz bo ja z nawiewem i nadal jest gorąco jak ^&* a się nawet nie zapowiada że będzie chłodniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) ale fajna burza szkoda ze bokiem przechodzi Edytowane 21 Czerwca 2006 przez radeksz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Hmmm a z ta burza to jaka jest szansa ze pierdyknie akurat w twoj pc (linie do ktorej jestes podlaczony) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) ale fajna burza szkoda ze bokiem przechodzi ,105 strona moja :Pzaraz cię płetwa dorwie i bedziesz miał %:P Edytowane 21 Czerwca 2006 przez HA98M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...