Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

A skąd jesteś? patrzał bym się z kimś zabrać bo prawka jeszcze nie mam 18 lat też nie ale do czasu zlotu już będę miał lata :P

już PPC :>

ja też nie mam 18 ale do zlotu już będe miał :lol: hmmm jak by sie skołowało jeszcze kilka osób to można by jechac pociągiem samemu jechać jakieś 6h mi sie nie uśmiecha...

Edit: co do mechl!k'a to pisał w temacie o zlocie że go nie będzie....

Edit2: radeksz patrz to http://forum.purepc.pl/index.php?act=Stats ja już dzisiaj nic nie pisze bo nie chce być posądzony o postfuckerstwo :D będe odpowiadał w tym poście ;)

Edytowane przez -=KAX=-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 dni po tobie, zaraz sprawdze na stronce PKP koszty i dam znać

P.S za oknem sie błyska :D

EDIT: w jedną strone

kl. 2 48,13 zł

kl. 1 72,20 zł

ale chyba jeszcze znizke mozna załatwić na legitymacje :D

Edytowane przez -=KAX=-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@KAX to masz 13 a zlot jest o ile dobrze pamiętam również 13.

jak byśmy już mieli jechać to klasą 2 jakieś ~100zł w obie strony

ps. o u mnie się zerwał wiatr i kropi.

Do V Ogólnopolskiego Zjazdu O/c & Moders pozostało: 51 dni.

18-20.08.2006, Gdańsk, Targ Węglowy.

P.S Sikorku powiedz tam komuś do góry żeby wyłączyli ten temat z ogólej liczby postów :)

Edytowane przez -=KAX=-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem wam "rjebiata", ze wypilismy z kumplem troche bimberku na meczu Espana - France i trza isc normalnie polozyc sie ku spaniowi. :lol2: W dynce troche szumi, ale jest na tyle dobrze, ze jeszcze panuje nad "polska jezyka" i s taram sie nie popelniac bledow. :lol: Trzymta sie ramy....

Bye, bye. Daswidania. Alivederci czy jak to sie pisze. :lol2:

<chrapie> :D :ploom: :plum: :twisted2: :twisted2: :banana: :zonk: :wink: :wink2: :> :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedys mialem fajna akcje ;] :lol2: :lol2: siedze sobie sam w pokoju i ogladam film, totalnie rozluzniony i puscilem cichacza niszczyciela (wiadomo o co chodzi B)) - sam bylem, to co se bede zalowal! ;]

I nagle wszedl szwagier... pogadal ze mna doslownie pare sekund i wyszedl (ciekawe czemu) - cos mu sie spieszylo [;. Wiec mowie wam, uwaga gdzie i kiedy puszczacie cichacza. Ide po zimna Cole bo goraco troche... i chyba jakis film sobie zapuszcze.

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sobie siedze przy otwartych na uchylnie oknach z włączoną lampką neonową (aby mnie komary nie zjadły), obgaduje plan wypadu do tężni solankowych z kumplami na GG i odpowiadam na SMSy dziewczyn oraz jak to było do przewidzenia przeglądam PurePC :)

Nie pójde spać wcześniej niż o 3ciej :razz:

Pozdrowienia dla PurePCowiczów, którzy kochają noc tak jak Ja

Wakacje to taki specyficzny czas, kiedy można sobie posiedzieć do której się chce, obejrzeć zachód i wschód słońca

Wschód będzie już po 3ciej, szkoda że nie ma jej przy mnie :cry:

EDIT: Właśnie zaczęło padać, na to czekałem cały dzień - jaki chłodek. Ale przez to później jasno się zrobi :|

ja sie zagrywam w wowa i nawet nie czuje upalu :>

Uważaj bo skończysz jak te żółtki co padały od WoWa (joke ofc) Edytowane przez AragornPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jak mam takie dni w wakajce (bo sie rozreguluje) to czasami w ogole nie moge zasnac, wiec postanawiam w ogole nie spac (bo jak juz 5, 6 rano to w sumie nie ma sensu). Ale nigdy nie dam rady i zasypiam... zle sie to konczy - wstaje o 15, 16, wiec caly dzien zbombany :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...