Szalony Ahmed Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Nie wem tylko czemu mi sie rejestracia wylaczyla po tym strzale, bo jak jeszcze wracalem z kumplem ... nie wiem czemu u niego kimalem skoro ja mam mieszkanie tylko 150metrow dalej :blink: Bolał cie dzisiaj tyłek ? :plum: :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Bolał cie dzisiaj tyłek ? :plum: :lol2:Spalem u niego w domu nie z nim... zboku jeden :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) Spalem u niego w domu nie z nim... zboku jeden :-PPewnie masz już przyzwyczajony :lol: . Edytowane 1 Lipca 2006 przez Mac' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Ej panowie, kto jedzie ze mna w Polske na rowerkach? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Ej panowie, kto jedzie ze mna w Polske na rowerkach? :)Zabierz ze sobą Giertycha, Kaczyńskiego i Leppera. Wywieź gdzieś daleko np. do Czech niech tam burdelu narobią. RYDZYKA też zabierz !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) Nie boisz się tak pisać? :twisted: ;-) Jeszcze Ziobro się dowie i będzie Cię ciągnął po sądach ;-) w naszym pięknym Kaczogrodzie. Idę na 2 połowę meczu! Edytowane 1 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Witam. Siedze sobie wlasnie w kafejce internetowej w centrum Wiednia ;> Nikogo nie ma ;> Nie procentujcie za brak polskich znakow ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) Zabierz ze sobą Giertycha, Kaczyńskiego i Leppera. Wywieź gdzieś daleko np. do Czech niech tam burdelu narobią. RYDZYKA też zabierz !!! To mial byc zart ?? Wywiezc to ja ich moge ale co najwyzej w kontenerze i na wysypisko smieci Edytowane 1 Lipca 2006 przez CarsonPoland Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Nie, pisałeś z ortami. :D Portugal WIN! :) Też macie dziwne wrażenie, że Brazylia zjedzie Francję jak piekarzy. :) ?nie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) Rozpoczynanie zdania małą literą to też błąd hinco [; . Edytowane 1 Lipca 2006 przez .:::PaStA:::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) I Francja wygrała... Brazylia ukarana... PIĘKNIE!!! :twisted: B) Edytowane 1 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) To mial byc zart ?? Wywiezc to ja ich moge ale co najwyzej w kontenerze i na wysypisko smieciA potem wrzuć do do smieciarki. Niech ich zmieli :razz: :razz: :lol: :lol: :D :D :lol2: :lol2: :banana: :banana: . Edytowane 1 Lipca 2006 przez Mac' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Rozpoczynanie zdania małą literą to też błąd hinco [; .Wiem ale ciężko mi to zmienić.. to przez gadulca.. tak samo te dwie lkropki zamiast trzech.. :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) A po zmieleniu sprzedać do McDonald'sa, będą mieli na paszę dla ludzi :twisted: ;-) :lol: :lol2:. Edytowane 1 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Zasrana Francja :( ...wpierw Hiszpania , a teraz Brazylia :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 No... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Prawie się popłakałem po ostatnim gwizdku :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) Przegrałeś zakład :lol: ! Edytowane 1 Lipca 2006 przez .:::PaStA:::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Ja nie.... Ale było mi szkoda moich wieloletnich ulubieńców. Pamiętam jak byłem mały cały pokój miałem w plakatach piłkarzy Brazyli. Po finale we Francji nie odzwyłem się do nikogo przez tydzień... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Przegrałeś zakład :lol: ! :mur: ale i tak Brazylia jest pr0 :D, zas o Francji moge powiedziec tyle ze i tak dla mnie sa zwyklymi zabami :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Zdanie z dużej litery się zaczyna, przed 'że' stawiamy przecinek, i na końcu zdania kropka. :) Popraw zanim Sikor to zobaczy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) Ale dlaczego % za bledy w tym temacie. Rozumiem ZPP. Ide spac bo jestem po paru Duzych W i piwkach. Pozdro 1600. PAPA wam. Ja tez dostalem 10%, w sumie mam 30 % ale ciiiiiiiiiiiiiiiiii ;) nikt nic niewie , nikt nic nie slyszal. Edytowane 1 Lipca 2006 przez radeksz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Ide spac Dobranoc Skarbie, spij słodko.... Buziaczki:* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Czas na mnie! Dobranoc wszystkim! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 A ja miałem lekki odpoczynek od forum. Jakoś nie chce mi się pisać z wami :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Elo, wlasnie przeszedlem bossa w devil may cry 3, bylo ostro: cala kase wydalem na srodki leczace ( po ich zuzyciu nie mozna bylo wczytac save i miec je dalej, tylko przepadaja, wiec mialem tylko 1 podejsce na przejcie bossa ! ). Gdy juz umierałem, myslalem, ze to juz koniec, wiec zaczalem naciskac wszytkie przyciski na padzie - i mnie to uratowało. Trwało to 25 min i do teraz mi sie trzesa rece... Pokonałem tego głupiego bossa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Ale ostatnio nuda ... kurcze nic sie nie dzieje. Napiszesz coś w którymś temacie, to odpowiedź pojawia sie za pare godzin. Beeee Teraz tylko czekam na zjazd w Gdańsku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Elo, wlasnie przeszedlem bossa w devil may cry 3, bylo ostro: cala kase wydalem na srodki leczace ( po ich zuzyciu nie mozna bylo wczytac save i miec je dalej, tylko przepadaja, wiec mialem tylko 1 podejsce na przejcie bossa ! ). Gdy juz umierałem, myslalem, ze to juz koniec, wiec zaczalem naciskac wszytkie przyciski na padzie - i mnie to uratowało. Trwało to 25 min i do teraz mi sie trzesa rece... Pokonałem tego głupiego bossa. Nie wiem o co chodzi :wink: Ale mimo to jestem pod wrazeniem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Ale ostatnio nuda ... kurcze nic sie nie dzieje. Napiszesz coś w którymś temacie, to odpowiedź pojawia sie za pare godzin. Beeee Teraz tylko czekam na zjazd w Gdańsku. Szkoda że w Gdańsku za daleko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Mi, jako że jestem nerwowy, zawsze trzęsą się ręce jak staremu alkoholikowi bez grama wódki, jak nie moge przejść gry. Kilka razy to mało co, a by mi serce wysiadło :P :lol: A którego jest zjazd? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...