Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim. Dawno tutaj nie pisałem. jak zawsze wolno działał mi net :|. Ponad 40 stron. Nie chce mi się czytać ;). Dzisiaj nie ma co robić. Nie ma żadnego meczu. Chyba trochę w coś pogram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po to wypisujemy te bzdury ,żebyś miał się czym zająć !!! :blink:

Ja bym pisał z Wami, ale najpierw musi działać net :wink2:. Mnie o dziwo od godzinki chodzi, więc póki co mogę się dołączyć do Was ;).

Zeby coś napisać w temacie to wreszcie nie jest gorąco na dworze. Świeci słońce, ale jest zimny wiatr. Nareszcie można pograć w piłkę i się za bardzo nie zmęczyć :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli ktos postawi serwer bez weryfikacji key'a (jest od tego specjalna komenda) to wejda wszyscy co maja q3 arena. Zalezy tez jaki PR. Ja proponuje 1.32 i bez zadnych modow czyli VQ3. Jak ktos postawi to moge grac. Ja odpadam bo mam UPLOAD 256 kbps ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, ptaki cwierkaly ze na srednio oryginalnym Q3 tez mozna grac przez multi :) . Ja mam oryginala i wszystko gra :wink: . Naprawde, zrobcie cos, niech ktos najlepiej stworzy jakis serwer i da IP, ja tez poszukam jakiegos wolnego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chętnie bym z wami w coś zagrał, może nawet bym zainstalował Q3, ale do 23 mam zablokowane porty. :/

P.S Może tu mi ktoś powie czemu mam właczoną opcje PIO zamniast DMA dla DVD i nie moge jej w żaden sposób zmienić....

Edytowane przez -=KAX=-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK, znalazlem serwer! :D :D na bank nikt tam nie wejdzie bo gralem juz kiedys na nim z kumplem. Wchodzicie w gre i naciskacie "~" i wpisujecie komende: connect 62.75.185.14

Czekam na Was, spieszcie sie :D .

Edytowane przez Patryk555

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ej -=KAX=- podeslij mi ustawienia foobarka. Widzialem ze fajnie go sobie skonfigurowales w topicu o moddingu pulpitu

Mój konfig niewiele Ci da, wiem bo Turzol podesłał mi swój, który nie działał tak jak powinien i musiałem prawie wszystko sam ustawiać, ale jak chcesz to Ci moge powiedzieć co i jak masz ustawić....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

-=KAX=- zarzuc to na inny serwer bo tamten jest juz na pelnych obrotach przez naszych rodakow (nie moge sciagnac) ;)

-----------

o juz jest wolne ;) nie wrzucaj juz ;)

Edytowane przez CarsonPoland

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Q3 lepszy od unreala :D dalej wchdzcie, przeciez serwer juz jest, przypomne, wpisujecie connect 62.75.185.14 . Co boicie sie ze was ogram :D ??

Nie bluźnij chłopcze.;)

Ja bede el0 i pr0 i zagram z Wami w UT ;) Jesli mowimy o Unreal Tournament'cie z 99' roku ;) chyba ze znow mi sie bedzie kursor slimaczyl w grze :)

Tak, mowa o najlepszym UT. :) Mam nadzieję, że pingi pozwolą mi na normalną gre, bo ostatnio był koszmar. :/

Edytowane przez -=KAX=-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...