chari Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Ja taki temat widze tak. Wrzucanie fotek, komentarze do zdjec, dyskusja o tym co nam sie najbardziej podoba u danej pani i tyle. Oczywiscie wszystko w granicach dobrego smaku. :PMożesz zakładać. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Nikt z Was sie nie da na to, bo sie boicie :twisted:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Dobra, temat zostal utworzony. :P http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=207364 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Fotki daj jedna obok drugiej. Bo się temat wydłuża. :P BTW: [ciach!]A ZDAŁEM U ARABA EGZAMINY :lol: HAHAHAHAHAHAH !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Fotki daj jedna obok drugiej. Bo się temat wydłuża. :P BTW: [ciach!]A ZDAŁEM U ARABA EGZAMINY :lol: HAHAHAHAHAHAH !!! Jaki przedmiot? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Chcę się nauczyć jakiejś sztuki walki. Mam wybrać którąś z tych: Aikido BJJ Capoeira Choy Li Fut Hapkido Jeet Kune Do Jiu Jitsu Karate Kendo Kick Boxing Krav Maga Kung Fu Muay Thai Ninjitsu PASZW Shidokan Sumo Tai Chi Chuan Taekwondo Viet Vo Dao Vo Quyen Którą byście polecali ? Strasznie podoba mi się Aikido tylko z tego co słyszałem że potrzeba 5 lat by zobaczyć efekty. :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Niektóre fajnie brzmią :lol: Tak na poważnie to raczej karate. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 @st1ch: Bazy danych w internecie i bezpieczeństwo SI. U niego zawsze jest najtrudniej, bo on tych prac nie czyta. :lol: @eragonek: Ja bym brał kendo. Kręci mnie walka kijem. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Kurcze 40 stron tu nie byłem :D Jak ten temat zasuwa. A taka ciekawostka: http://www.prezydent.pl Zobaczcie na zdjęcia naszego kochanego Prezydenta (tfu) i zwłaszcza na jego małżonkę, zdjęcia w PhotoShopie obrabiane aż do bólu, ją odmłodzili o jakieś 30lat ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Zobaczcie na zdjęcia naszego kochanego Prezydenta (tfu) i zwłaszcza na jego małżonkę, zdjęcia w PhotoShopie obrabiane aż do bólu, ją odmłodzili o jakieś 30lat ;)Nawet po odmłodzeniu wygląda na 70 :mur: :mur: :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) Yes, yes, yes, są moje Arctic Cooling Fany Pro 2L :razz: Wieczorem biorę sie za wyciszanie ModeComa 350GTF :D @eragonek: Chodziłem 2 lata na karate, pierwsze dwa egzaminy (na biały a potem na żółty pas) są b.łatwe, potem jest już trudniej, na szczęście odszedłem (czyt. wyrzucili mnie :D). Nic mi to nie dało :lol: Edytowane 26 Lipca 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) Karate mi się nie podoba. ;P Tylko wrzeszczą i wrzeszczą. :D Co do Kendo- fajny sport ale nie zawsze wypada nosić kij przy sobie. ;) Edytowane 26 Lipca 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Ale parasol możesz ... :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) @eragonek: cwicz Muay Thai. A jak nie wiesz jak to wyglada to obejrz Ong Bak czy jakos tak ;) A na serio to na Maksiorze jest filmik jak walcza kolesie z czego jeden czwiczy wlasnie Muay Thai a ten drugi cwiczyl podajze Aikido czy cos w tym stylu. Walka dluga nie byla :D Edit: To bylo TakeWonDo (czy jak to sie pisze ) ;) http://www.maxior.pl/?p=index&id=12389&0 Edytowane 26 Lipca 2006 przez Szela Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Moj kumpel trenowal Sambo i bardzo mu sie podobalo. ;] Tutaj polska stronka o Sambo. http://sambo.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Ale parasol możesz ... :twisted: :lol2: :lol2: @eragonek: cwicz Muay Thai. A jak nie wiesz jak to wyglada to obejrz Ong Bak czy jakos tak ;) A na serio to na Maksiorze jest filmik jak walcza kolesie z czego jeden czwiczy wlasnie Muay Thai a ten drugi cwiczyl podajze Aikido czy cos w tym stylu. Walka dluga nie byla :D Oj tak Muay Thai jest zajebiste. :D Z tego co pamiętam to w Kickboxerze używali tej techniki. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Zapisz się na walki w klatkach B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Zapisz się na walki w klatkach B-)To po części Sambo, ale na nasze ulice njlepsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Sambo to jest chyba prawie to samo co Muay Thai. I chyba właśnie na Muay Thai się zapiszę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 @eragonek: No co ? :twisted: W szkole zawsze wywijałem kijem od miotły. Przednia zabawa. Może i techniki nie mam, ale wiem jak przy[ciach!]lić. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Sambo to jest chyba prawie to samo co Muay Thai. I chyba właśnie na Muay Thai się zapiszę. Hmm http://www.muaythai.wroclaw.pl/main.html o tym mowa ? ( w moim miescie jest pare miejsc gdzie mozna trenowac co mozna sie dowiedziec w na tej wlasnie stronie) Kiedys chodzilem na Judo ,potem liznalem troszke Karate ale jakos mi nie podchodzilo. Szczerze powiem ,ze jest to bardziej interesujace tylko czasu na to nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Crav maga albo sambo. :) Nic tak się na ulicy nie przyda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) Teraz usłyszałem w wiadomościach, że LPR chce pozamykać markety w niedziele i uwaga .... Uznać że nauczyciele nie powinni pracować w niedziele. Moje pytanie brzmi - jak ja mam [ciach!]a studiować, skoro nie będzie mnie miał kto uczyć ? :evil: ------ Coś lepszego, za co mają moje poparcie - chcą kary śmierci dla pedofilów, którzy zabili dziecko na tle sexualnym. Edytowane 26 Lipca 2006 przez BLANTMEN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) Ja tam nie popieram rowniez. Licea dla doroslych zaoczne ,studia ,szkoly policealne uczace w weekendy musza miec nauczycieli/wykladowcow. Bzdura i licze ze nie przejdzie.Co do kary smierci to owszem ale nie tylko dla pedofilow ! Ale rowniez za morderstwa nie tylko dzieci tez powinna byc mozliwosc skazania na smierc. Zreszta i tak pewnie to nie przejdzie. Juz nie raz mieli zamykac markety czy przywrocic kare smierci i konczylo sie na wzmiankach w wiadomosciach a potem cisza. Edytowane 26 Lipca 2006 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 ------ Coś lepszego, za co mają moje poparcie - chcą kary śmierci dla pedofilów, którzy zabili dziecko na tle sexualnym. Nareszcie ktoś pomyślał o karze śmierci dla tych s[ciach!]ysynów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 W Unii Europejskiej nie ma kary smierci. Wiec niech nikt nie liczy, ze ona zostanie wprowadzona w Polsce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) Nareszcie ktoś pomyślał o karze śmierci dla tych s[ciach!]ysynów.Tia juz nie raz czekalismy na kare smierci i sie nie doczekalismy <_<... Wrocilem z jeziorka, za chwile wrzuce pare fotek :>. Edytowane 26 Lipca 2006 przez st1ch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Ja tam nie popieram rowniez. Licea dla doroslych zaoczne ,studia ,szkoly policealne uczace w weekendy musza miec nauczycieli/wykladowcow. Bzdura i licze ze nie przejdzie.Co do kary smierci to owszem ale nie tylko dla pedofilow ! Ale rowniez za morderstwa nie tylko dzieci tez powinna byc mozliwosc skazania na smierc. Zreszta i tak pewnie to nie przejdzie. Juz nie raz mieli zamykac markety czy przywrocic kare smierci i konczylo sie na wzmiankach w wiadomosciach a potem cisza. Jak dodali potem - projekt przejdzie, bo LPR ma poparcie Samoobrony i PiS'u. Szkoły i markety - NIE! Kara śmierci - TAK! Proste. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 eragonek zapisz sie na sumo.:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) Karta Praw Podstawowych Unii Europejskiej. Artykuł 2 Prawo do życia 1. Każdy ma prawo do życia. 2. Wobec nikogo nie można orzec kary śmierci ani jej wykonać. Artykuł 19 Ochrona w przypadku usunięcia, wydalenia lub ekstradycji 1. Wydalenia zbiorowe są zakazane. 2. Nikt nie może być usunięty lub wydalony do państwa, albo wydany państwu, w którym istnieje poważne niebezpieczeństwo skazania go na karę śmierci, poddania go torturom lub innemu nieludzkiemu lub poniżającemu traktowaniu albo karaniu. Teraz jasne? LPR i PiS moga sobie mowic o karze smierci, a i tak jej nie wprowadza bo nie maja do tego odpowiednich narzedzi. Chyba, ze chca byc narazeni na powazne sankcje ze strony UE. Zreszta kara smierci jest swego rodzaju polsrodkiem w zwalczaniu przestepstw. Leczyc powinno sie objawy choroby, a nie jej skutki. Edytowane 26 Lipca 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...