Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Ja taki temat widze tak. Wrzucanie fotek, komentarze do zdjec, dyskusja o tym co nam sie najbardziej podoba u danej pani i tyle. Oczywiscie wszystko w granicach dobrego smaku. :P

Możesz zakładać. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcę się nauczyć jakiejś sztuki walki. Mam wybrać którąś z tych:

Aikido

BJJ

Capoeira

Choy Li Fut

Hapkido

Jeet Kune Do

Jiu Jitsu

Karate

Kendo

Kick Boxing

Krav Maga

Kung Fu

Muay Thai

Ninjitsu

PASZW

Shidokan

Sumo

Tai Chi Chuan

Taekwondo

Viet Vo Dao

Vo Quyen

Którą byście polecali ?

Strasznie podoba mi się Aikido tylko z tego co słyszałem że potrzeba 5 lat by zobaczyć efekty. :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze 40 stron tu nie byłem :D

Jak ten temat zasuwa.

A taka ciekawostka:

http://www.prezydent.pl

Zobaczcie na zdjęcia naszego kochanego Prezydenta (tfu) i zwłaszcza na jego małżonkę, zdjęcia w PhotoShopie obrabiane aż do bólu, ją odmłodzili o jakieś 30lat ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobaczcie na zdjęcia naszego kochanego Prezydenta (tfu) i zwłaszcza na jego małżonkę, zdjęcia w PhotoShopie obrabiane aż do bólu, ją odmłodzili o jakieś 30lat ;)

Nawet po odmłodzeniu wygląda na 70 :mur: :mur: :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yes, yes, yes, są moje Arctic Cooling Fany Pro 2L :razz:

Wieczorem biorę sie za wyciszanie ModeComa 350GTF :D

@eragonek: Chodziłem 2 lata na karate, pierwsze dwa egzaminy (na biały a potem na żółty pas) są b.łatwe, potem jest już trudniej, na szczęście odszedłem (czyt. wyrzucili mnie :D). Nic mi to nie dało :lol:

Edytowane przez AragornPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@eragonek: cwicz Muay Thai. A jak nie wiesz jak to wyglada to obejrz Ong Bak czy jakos tak ;) A na serio to na Maksiorze jest filmik jak walcza kolesie z czego jeden czwiczy wlasnie Muay Thai a ten drugi cwiczyl podajze Aikido czy cos w tym stylu. Walka dluga nie byla :D

Edit: To bylo TakeWonDo (czy jak to sie pisze ) ;) http://www.maxior.pl/?p=index&id=12389&0

Edytowane przez Szela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale parasol możesz ... :twisted:

:lol2: :lol2:

@eragonek: cwicz Muay Thai. A jak nie wiesz jak to wyglada to obejrz Ong Bak czy jakos tak ;) A na serio to na Maksiorze jest filmik jak walcza kolesie z czego jeden czwiczy wlasnie Muay Thai a ten drugi cwiczyl podajze Aikido czy cos w tym stylu. Walka dluga nie byla :D

Oj tak Muay Thai jest zajebiste. :D

Z tego co pamiętam to w Kickboxerze używali tej techniki. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sambo to jest chyba prawie to samo co Muay Thai.

I chyba właśnie na Muay Thai się zapiszę.

Hmm http://www.muaythai.wroclaw.pl/main.html o tym mowa ? ( w moim miescie jest pare miejsc gdzie mozna trenowac co mozna sie dowiedziec w na tej wlasnie stronie) Kiedys chodzilem na Judo ,potem liznalem troszke Karate ale jakos mi nie podchodzilo. Szczerze powiem ,ze jest to bardziej interesujace tylko czasu na to nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz usłyszałem w wiadomościach, że LPR chce pozamykać markety w niedziele i uwaga .... Uznać że nauczyciele nie powinni pracować w niedziele. Moje pytanie brzmi - jak ja mam [ciach!]a studiować, skoro nie będzie mnie miał kto uczyć ? :evil:

------

Coś lepszego, za co mają moje poparcie - chcą kary śmierci dla pedofilów, którzy zabili dziecko na tle sexualnym.

Edytowane przez BLANTMEN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam nie popieram rowniez. Licea dla doroslych zaoczne ,studia ,szkoly policealne uczace w weekendy musza miec nauczycieli/wykladowcow. Bzdura i licze ze nie przejdzie.Co do kary smierci to owszem ale nie tylko dla pedofilow ! Ale rowniez za morderstwa nie tylko dzieci tez powinna byc mozliwosc skazania na smierc. Zreszta i tak pewnie to nie przejdzie. Juz nie raz mieli zamykac markety czy przywrocic kare smierci i konczylo sie na wzmiankach w wiadomosciach a potem cisza.

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

------

Coś lepszego, za co mają moje poparcie - chcą kary śmierci dla pedofilów, którzy zabili dziecko na tle sexualnym.

Nareszcie ktoś pomyślał o karze śmierci dla tych s[ciach!]ysynów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nareszcie ktoś pomyślał o karze śmierci dla tych s[ciach!]ysynów.

Tia juz nie raz czekalismy na kare smierci i sie nie doczekalismy <_<...

Wrocilem z jeziorka, za chwile wrzuce pare fotek :>.

Edytowane przez st1ch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam nie popieram rowniez. Licea dla doroslych zaoczne ,studia ,szkoly policealne uczace w weekendy musza miec nauczycieli/wykladowcow. Bzdura i licze ze nie przejdzie.Co do kary smierci to owszem ale nie tylko dla pedofilow ! Ale rowniez za morderstwa nie tylko dzieci tez powinna byc mozliwosc skazania na smierc. Zreszta i tak pewnie to nie przejdzie. Juz nie raz mieli zamykac markety czy przywrocic kare smierci i konczylo sie na wzmiankach w wiadomosciach a potem cisza.

Jak dodali potem - projekt przejdzie, bo LPR ma poparcie Samoobrony i PiS'u. Szkoły i markety - NIE! Kara śmierci - TAK! Proste.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karta Praw Podstawowych Unii Europejskiej.

Artykuł 2

Prawo do życia

1. Każdy ma prawo do życia.

2. Wobec nikogo nie można orzec kary śmierci ani jej wykonać.

Artykuł 19

Ochrona w przypadku usunięcia, wydalenia lub ekstradycji

1. Wydalenia zbiorowe są zakazane.

2. Nikt nie może być usunięty lub wydalony do państwa, albo wydany państwu, w którym istnieje poważne niebezpieczeństwo skazania go na karę śmierci, poddania go torturom lub innemu nieludzkiemu lub poniżającemu traktowaniu albo karaniu.

Teraz jasne?

LPR i PiS moga sobie mowic o karze smierci, a i tak jej nie wprowadza bo nie maja do tego odpowiednich narzedzi. Chyba, ze chca byc narazeni na powazne sankcje ze strony UE.

Zreszta kara smierci jest swego rodzaju polsrodkiem w zwalczaniu przestepstw. Leczyc powinno sie objawy choroby, a nie jej skutki.

Edytowane przez Santi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...