Skocz do zawartości
DrKleiner

Wakacje

Rekomendowane odpowiedzi

a ja wyjezdzam do Irlandii z Ojcem na 5 tygodni, bede staral sie dorwac jakas prace, jesli sie nie uda to mam plan B :) Ojciec jest kierowca zawodowym tam wiec bede mial darmowy transport z miasta do miasta :) bede sobie zwiedzal robil fotki i bawil sie, :) takze albo wroce z wakacji z kasa albo bez :) mam nadzieje ze nie bede sie nudzil :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w tym roku ogólnie cool, ocenki dobre. W wakacje miesiąc praca, a miesiąc może Grecja. No i zapomniałbym w lipcu na meczyk (Wisła - Celtic) - mam nadzieje, że będa 1 składy wkońcu to wakacje ;) - może być różnie.

Edytowane przez pentliczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zauwazylem przynajmniej w moim przypadu, ze lepiej jakbym sie dowiedzial o wczasach dzien przed wyjazdem.

Gdy nie mialem planow wakacyjnych w ostatnich latach to jakos mi ten czas lepiej zlatywal przez wakacje. Zal bylo bardzo, ze nigdzie nei wyjezdzam ale przynajmniej skupialem sie na pracy.

Teraz od miesiaca tak mi sie czas wlecze, ze nie moge sie doczekac wyjazdu.

Jeszcze niespelna miesiac, uff...dam rade. Dobrze, ze kijowa pogoda jest bo bym chyba umarl z tesknoty ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Boże, co bym dał żeby wakacje zaczynały się dopiero za miesiac :|

...

Bo przesralem pare miesiecy w szkole i teraz chcialbym miec czas zeby poprawic oceny :lol:

No to dokładnie jak ja :mur:, ale myśle że z 2 tyg. by wystarczyły :D.

A wakacje... lepiej nie mówić, całe 2 miechy w tej dziurze bede siedział :sad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zauwazylem przynajmniej w moim przypadu, ze lepiej jakbym sie dowiedzial o wczasach dzien przed wyjazdem.

Gdy nie mialem planow wakacyjnych w ostatnich latach to jakos mi ten czas lepiej zlatywal przez wakacje. Zal bylo bardzo, ze nigdzie nei wyjezdzam ale przynajmniej skupialem sie na pracy.

Teraz od miesiaca tak mi sie czas wlecze, ze nie moge sie doczekac wyjazdu.

Jeszcze niespelna miesiac, uff...dam rade. Dobrze, ze kijowa pogoda jest bo bym chyba umarl z tesknoty ;)

hehe zawsze tak jest :). W tamtym roku juz w lutym zarezerwowalem grecje na lipiec i odliczalem strasznie. W tym roku tez sie tam wybieram ale z jakiegos last minute takze czas mi szybko leci :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe zawsze tak jest :). W tamtym roku juz w lutym zarezerwowalem grecje na lipiec i odliczalem strasznie. W tym roku tez sie tam wybieram ale z jakiegos last minute takze czas mi szybko leci :)

Tez planuje Grecje w tym roku, a moglbys cos polecic, ew. gdzie zamowic wyjazd etc? Bo dotychczas wakacje spedzalem radzej nad polskim morzem, tudziez innych mazurach czy gorach i nie jestem zbytnio obeznany w wyjazdach za granice :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Antar1us

Moze mi ktos sypnie jakas propozycje w Polskie gory ? Zamierzam 30 czerwca wybic na tydzien czasu ;) Dziewczyna ma nieprzewidziany urlop :) Zakopane odpada od razu uprzedzam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez planuje Grecje w tym roku, a moglbys cos polecic, ew. gdzie zamowic wyjazd etc? Bo dotychczas wakacje spedzalem radzej nad polskim morzem, tudziez innych mazurach czy gorach i nie jestem zbytnio obeznany w wyjazdach za granice :>

hehe weS z MoF ?:P

wyspa Thassos =] www.witours.com.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bede zakładal nowego tematu i spytam tutaj

zna moze ktos jakaś świetna stronke z wieloma ofertami

wakacji w polsce (pensjonaty, hotele, domki, itp.)?

Tylko nie pisac mi google.pl bo szukalem i pytam czy ma ktos cos sprawdzonego.

Z góry dzięki

Edytowane przez bjkuba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym tygodniu idę do szkoły dziś (looz) i jutro(sprawdzianz baroku z polaka). W środe dzień sportu, więc nie zaszczycę swoją obecnością, w czwartek Boże Ciało, a w piątek wolne...

Phi, czyli można powiedzieć że już mam wakacje.

A w szkole lepiej pójść nie mogło. Tak się jakoś udało ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaeres... hanys nad morzem :) no nie wytrzymam. Apropos... powiedz mi mniej wiecej jak ksztaltuja sie ceny, poniewaz tez chcialbym gdzies z moja slodka wyskoczyc, ale licza sie przede wszystkim pieniadze :( . No wiec jak cenowo wychodzi polskie morze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eh moje wakacjie rozpoczna sie dopiero 27 czerwca :( mam nadzieje

poprawka jakas napewno bedzie , ale jak to ktos mi powiedzial ze niby poprawka to nic strasznego ale jak to moj kolega wytlumaczyl polozysz sie po fajnym dniu myslisz soboe jaki to jutro bedzie cieply i mily dzien a tu nagle przypomni ci sie ta poprawka

ale przez pierwszy tydzien mam zamiar sie pozadnie wyspac i poimprezowac potem polskie morze ;]

Edytowane przez qbass

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eh moje wakacjie rozpoczna sie dopiero 27 czerwca :( mam nadzieje

poprawka jakas napewno bedzie , ale jak to ktos mi powiedzial ze niby poprawka to nic strasznego ale jak to moj kolega wytlumaczyl polozysz sie po fajnym dniu myslisz soboe jaki to jutro bedzie cieply i mily dzien a tu nagle przypomni ci sie ta poprawka

ale przez pierwszy tydzien mam zamiar sie pozadnie wyspac i poimprezowac potem polskie morze ;]

Tak mialem na pierwszym roku.

Pozniej juz wchodzi w krew i sie nie przejmujesz :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak mialem na pierwszym roku.

Pozniej juz wchodzi w krew i sie nie przejmujesz :]

hehe, dokladnie, na I roku sie strasznie katowalem jak cos nie poszlo.. ;/

a teraz wrzucam na luz, bedzie poprawka to bedzie

PS

Kaeres, cos ta stronka nie wchodzi...

tez planuje z moim Kotkiem nad morze pojechac, juz niedlugo, koniec sesji 5 lipca ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi