Kosa_0304 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Boże, co bym dał żeby wakacje zaczynały się dopiero za miesiac :|A dlaczego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 a ja wyjezdzam do Irlandii z Ojcem na 5 tygodni, bede staral sie dorwac jakas prace, jesli sie nie uda to mam plan B :) Ojciec jest kierowca zawodowym tam wiec bede mial darmowy transport z miasta do miasta :) bede sobie zwiedzal robil fotki i bawil sie, :) takze albo wroce z wakacji z kasa albo bez :) mam nadzieje ze nie bede sie nudzil :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 A dlaczego? Bo przesralem pare miesiecy w szkole i teraz chcialbym miec czas zeby poprawic oceny :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) Ja w tym roku ogólnie cool, ocenki dobre. W wakacje miesiąc praca, a miesiąc może Grecja. No i zapomniałbym w lipcu na meczyk (Wisła - Celtic) - mam nadzieje, że będa 1 składy wkońcu to wakacje ;) - może być różnie. Edytowane 5 Czerwca 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zauwazylem przynajmniej w moim przypadu, ze lepiej jakbym sie dowiedzial o wczasach dzien przed wyjazdem. Gdy nie mialem planow wakacyjnych w ostatnich latach to jakos mi ten czas lepiej zlatywal przez wakacje. Zal bylo bardzo, ze nigdzie nei wyjezdzam ale przynajmniej skupialem sie na pracy. Teraz od miesiaca tak mi sie czas wlecze, ze nie moge sie doczekac wyjazdu. Jeszcze niespelna miesiac, uff...dam rade. Dobrze, ze kijowa pogoda jest bo bym chyba umarl z tesknoty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 a mnie temat zirytowal, bo jak pomysle, ze do konca sesji miesiac, to po prostu noz sie w kieszeni otwiera. Krystian, gdzie jedziesz na wakacje? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
florek41 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Boże, co bym dał żeby wakacje zaczynały się dopiero za miesiac :|... Bo przesralem pare miesiecy w szkole i teraz chcialbym miec czas zeby poprawic oceny :lol: No to dokładnie jak ja :mur:, ale myśle że z 2 tyg. by wystarczyły :D. A wakacje... lepiej nie mówić, całe 2 miechy w tej dziurze bede siedział :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zauwazylem przynajmniej w moim przypadu, ze lepiej jakbym sie dowiedzial o wczasach dzien przed wyjazdem. Gdy nie mialem planow wakacyjnych w ostatnich latach to jakos mi ten czas lepiej zlatywal przez wakacje. Zal bylo bardzo, ze nigdzie nei wyjezdzam ale przynajmniej skupialem sie na pracy. Teraz od miesiaca tak mi sie czas wlecze, ze nie moge sie doczekac wyjazdu. Jeszcze niespelna miesiac, uff...dam rade. Dobrze, ze kijowa pogoda jest bo bym chyba umarl z tesknoty ;) hehe zawsze tak jest :). W tamtym roku juz w lutym zarezerwowalem grecje na lipiec i odliczalem strasznie. W tym roku tez sie tam wybieram ale z jakiegos last minute takze czas mi szybko leci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-weS- Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 hehe zawsze tak jest :). W tamtym roku juz w lutym zarezerwowalem grecje na lipiec i odliczalem strasznie. W tym roku tez sie tam wybieram ale z jakiegos last minute takze czas mi szybko leci :) Tez planuje Grecje w tym roku, a moglbys cos polecic, ew. gdzie zamowic wyjazd etc? Bo dotychczas wakacje spedzalem radzej nad polskim morzem, tudziez innych mazurach czy gorach i nie jestem zbytnio obeznany w wyjazdach za granice :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 ja jade do bieszczad pieknie tam jest o tej porze :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Moze mi ktos sypnie jakas propozycje w Polskie gory ? Zamierzam 30 czerwca wybic na tydzien czasu ;) Dziewczyna ma nieprzewidziany urlop :) Zakopane odpada od razu uprzedzam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Przez pierwsze dwa tygodnie mam zamiar się porządnie wyspac (tak do południa co najmniej), trochę się pokręcę, coś porobię, a potem MŚ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Tez planuje Grecje w tym roku, a moglbys cos polecic, ew. gdzie zamowic wyjazd etc? Bo dotychczas wakacje spedzalem radzej nad polskim morzem, tudziez innych mazurach czy gorach i nie jestem zbytnio obeznany w wyjazdach za granice :>hehe weS z MoF ?:P wyspa Thassos =] www.witours.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) Nie bede zakładal nowego tematu i spytam tutaj zna moze ktos jakaś świetna stronke z wieloma ofertami wakacji w polsce (pensjonaty, hotele, domki, itp.)? Tylko nie pisac mi google.pl bo szukalem i pytam czy ma ktos cos sprawdzonego. Z góry dzięki Edytowane 11 Czerwca 2006 przez bjkuba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Ja już się pożegnałęm z wakacjami :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Ja jeszcze tylko jutro w poniedziałek mam lekcje później już wolne (czyt. wakacje) bo mam w wtorek konkurs w środę odebrać dyplomy a później wolne :D a w poniedziałek rada więc już nie chodzę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 ja mam wakacje od 25 maja i nie wiem co mam ze soba zrobić :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 W tym tygodniu idę do szkoły dziś (looz) i jutro(sprawdzianz baroku z polaka). W środe dzień sportu, więc nie zaszczycę swoją obecnością, w czwartek Boże Ciało, a w piątek wolne... Phi, czyli można powiedzieć że już mam wakacje. A w szkole lepiej pójść nie mogło. Tak się jakoś udało ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zaluje, ze nie jestem nauczycielem. Narzekaja na wyplaty ale ilez oni pracuja w roku to szok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Kaeres... hanys nad morzem :) no nie wytrzymam. Apropos... powiedz mi mniej wiecej jak ksztaltuja sie ceny, poniewaz tez chcialbym gdzies z moja slodka wyskoczyc, ale licza sie przede wszystkim pieniadze :( . No wiec jak cenowo wychodzi polskie morze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) Wejdz na owzagiel.com.pl 100m od plazy w linii prostej A z hanysem nie mam nic wspolnego. Jedynie mieszkam na slasku :) Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) eh moje wakacjie rozpoczna sie dopiero 27 czerwca :( mam nadzieje poprawka jakas napewno bedzie , ale jak to ktos mi powiedzial ze niby poprawka to nic strasznego ale jak to moj kolega wytlumaczyl polozysz sie po fajnym dniu myslisz soboe jaki to jutro bedzie cieply i mily dzien a tu nagle przypomni ci sie ta poprawka ale przez pierwszy tydzien mam zamiar sie pozadnie wyspac i poimprezowac potem polskie morze ;] Edytowane 12 Czerwca 2006 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 eh moje wakacjie rozpoczna sie dopiero 27 czerwca :( mam nadzieje poprawka jakas napewno bedzie , ale jak to ktos mi powiedzial ze niby poprawka to nic strasznego ale jak to moj kolega wytlumaczyl polozysz sie po fajnym dniu myslisz soboe jaki to jutro bedzie cieply i mily dzien a tu nagle przypomni ci sie ta poprawka ale przez pierwszy tydzien mam zamiar sie pozadnie wyspac i poimprezowac potem polskie morze ;] Tak mialem na pierwszym roku. Pozniej juz wchodzi w krew i sie nie przejmujesz :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 pewnie mi przejdzie w wakacjie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 A ja jestem już na wakacjach :D oceny wystawione za tydzień idę tylko odebrać świadectwo :D niema to jak wolne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Tak mialem na pierwszym roku. Pozniej juz wchodzi w krew i sie nie przejmujesz :] hehe, dokladnie, na I roku sie strasznie katowalem jak cos nie poszlo.. ;/ a teraz wrzucam na luz, bedzie poprawka to bedzie PS Kaeres, cos ta stronka nie wchodzi... tez planuje z moim Kotkiem nad morze pojechac, juz niedlugo, koniec sesji 5 lipca ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 bo trza www dopisać ... http://www.owzagiel.com.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ2099 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 bo trza www dopisać ... http://www.owzagiel.com.pl/ Dalej nie pali ta strona... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 hmmm, dziwne, mi się ładnie otwiera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...