bartool Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 mi nie przyslali... a koledze ktory sie zarejestrowal tydzien pozniej juz przyslali... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 ja zamówiłem, podobnie jak wy więc może w tym tyg. forest: i jak ona wygląda mniej więcej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 ja tez jeszcze czekam, a minelo juz gdzies z 2 tygodnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 no ja sie zarejestrowalem zaraz jak sie topic pojawil i niema:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) mapka jest w SKALI 1:900 000 jest calkiem dokladna i wyglada... mniej wiecej tak: (uwaga, spory obrazek, jest to oczywiscie skan) edit: lol... mialem tak napisane wczesniej... a tu nagle taki zonk ;]]]] Edytowane 11 Czerwca 2006 przez wako Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwantez Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 też dostałem mapa wyglada jak najzwyklejsza mapa sprzedawana na stacji benzynowej. Fajna i za darmoche :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Ja nic nie dostalem :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 mapka jest w rozdzielczosc 1:900 000 te kompjutry juz wam calkiem mozgi przezarly [; w skali nie rozdzielczosci :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 jak kupicie jakiś produkt K2 to też dostaniecie taka mapke :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) Hehu, właśnie zamówiłem. Tata się ucieszy :). A już myślałem, że za darmochę nawet w mordę nie dają, a tu ci taka niespodzianka :D @piotreek - good topic założyłeś, thx za linka ;) Edytowane 11 Czerwca 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Ja sobie kiedyś tak dla jaj zamówiłem jakąś biblię na CD (nawet tego nie odtwarzałem nigdy :D). Tak, żeby zobaczyć list z USA, fajnie było :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Do mnie też doszła, przed chwilą :D Fajna mapka, tymbardziej że za free napewno sie przyda ;) Ale według mnie zamawianie dosłownie hurtowej ilości i potem na allegro sprzedać to jest lekka przesada :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Do mnie również ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Ja tez dzisaj dostalem ta mape :] nawet ladnie wykonana i dosc dokladna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) hyhy no i do mnie też wlasnie doszła ;] Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Pluskwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Dzisiaj przyszła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Hymm, no tym skanie mapki widać moje wiochy :D Poszukajcie Augustów :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 A do mnie nic :( Zamówie jezscze raz ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 do mnie tez nie:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 tez czekam i czekam i nic nie przysylaja .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 do mnie też nie przyszła jeszcze :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Nadal nic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Już zapomiałem, że zgłaszałem się do tej mapki, aż pewnego dnia przyszła :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Właśnie zamówiłem tą mapkę :) Zobaczymy czy przyślą :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Ja zamówiłem już jakieś 2 tygodnie temu i nadal nic. Wam po jakim czasie przychodziła? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 U mnie też lipa... Nie wiem czy czekać czy się rejestrować jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 U mnie również lipa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Do mnie przyszła tak po 10 dniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajew Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 do mnie przyszło po ok 2 tyg. :) poczekajcie do 20 dni, a jak nie przyjdzie to jeszcze raz zamawiajcie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Do mnie przyszła po 9 dniach. Całkiem dokładna, nawet moją mieścinkę pogrubili :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...