Skocz do zawartości
nemo1802

Pytanie Odnośnie Neostraday!

Rekomendowane odpowiedzi

Ja przekroczyłem w maju, zwolnili mi na kilka dni... ale dziś jest czerwiec a nadal jest wolno :mur:

Dzwoniłem do tych ****** i oczywiście chcieli winę na mnie zwalić :mad: teraz mam czekać, aż łaskawie odblokują... podobno jakieś problemy nie tylko u mnie są...

A w panelu mi się wyświetla 512kbps :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam limit 15GB. Licznik w panelu pokazuje ok 2 razy mniej, niż faktycznie ściągnąłem. W maju jednak przekroczyłem "oficjalnie" - 26GB.

Przez ostatni tydzień byłem poza limitem. Ssałem na potęgę i czekałem kiedy zablokują. Upiekło mi się :D

Ale skoro są jakieś problemy z odblokowywaniem, to może w przyszłości nie będę tak testował :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja posiadam neo 256 a w liczniku pojawia mi sie "Ilość pobranych danych do dn. 27.05.2006: 19,49 GB " :razz: :lol:

W panelu mam "aktualny transfer z prędkością 256 kb/s", a wydaje mi sie duzo wolniej.Tez tak macie??? :angry: A czy miesiac korzystania z neo nie jest liczony od dnia zakupy?? Czyli jak kupilem 12.04.06 to miesiac upływa 12.05.06??

Edytowane przez nemo1802

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nemo1802 napisał(a):

Ja posiadam neo 256 a w liczniku pojawia mi sie "Ilość pobranych danych do dn. 27.05.2006: 19,49 GB " :razz: :lol:

W panelu mam "aktualny transfer z prędkością 256 kb/s", a wydaje mi sie duzo wolniej.Tez tak macie??? :angry: A czy miesiac korzystania z neo nie jest liczony od dnia zakupy?? Czyli jak kupilem 12.04.06 to miesiac upływa 12.05.06??

http://www.bandwidthplace.com/speedtest/

Będziesz miał pojęcie. Generalnie ograniczony download jest ekstremalnie zauważalny, że tak powiem. :razz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi