Gość [RONIN] Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 ps. Uuuu..juz 68*C :(Uuuu... aż nie chce słyszeć wycia tego lapta... A myślałem że "czołgowe" HP są głośne :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Heh, 68 stopni nieciekawie jak na mobile'a. U mnie 45 max, przy tym błoga cisza :) . BTW: Jakie czasy macie na laptopowych core duo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Ok. 12500-13000 sec. przy próbce 65c. T2400 @ 1.83GHz, instalowane przez BQI, więc nieco traci na optymalkach Crunch3ra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrus_6 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Ok. 12500-13000 sec. przy próbce 65c. T2400 @ 1.83GHz, instalowane przez BQI, więc nieco traci na optymalkach Crunch3ra. około 9000 za próbke 65 na T2500@2,00Ghz , optymalki to Chicken Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 (edytowane) Heh, 68 stopni nieciekawie jak na mobile'a. U mnie 45 max, przy tym błoga cisza :) . BTW: Jakie czasy macie na laptopowych core duo? Dzisiaj rano 80*C! Czy mi sie zdaje, czy ta Toshiba jakos sie za mocno grzeje??? Cpu-z pokazuje 1.25V, T5600 1,83V. Notek stoi normalnie na stole ;) Czasy na T5600 @ PM-SSE2 Chicken Edytowane 13 Grudnia 2006 przez ridczak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Dzięk iza odp. Widać, że całkiem dają radę, chicken też daje kopa ładnego. Byłem ciekawy bo niedługo będę miał T2300, ale w wersji stacjonarnej B) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 (edytowane) hehe jak widac wyniki sie juz trosze zmienily od czasu kiedy podal je Lorda. Mi juz nie duzo brakuje bardzo nie duzo i bedziecie mieli na pokladzie najleprzego sempa na swiecie ;DD 2600+ @ RAC 577 3000+ @ RAC 567 <--- Moj komp ??? @ RAC 366 Edytowane 13 Grudnia 2006 przez pipanol-pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 moj sempik dobijal do 400 na cruncherze ;) zanim padl..... w sobote odbieram z gwarki, wiec :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 "zanim padl....." ile nie wytrzymał voltów? [; dzisiaj mnie seti wqrzyło - daje snooze na boincmgr, puszczam smarka, bo 9500 mi dzisiaj przyszło, a ta menda dalej liczy -.- Ale tylko chwilowo miał taki odpał, za drugim razem już się wyłączyło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice_sagan Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 e no dobra już nic nie jarze cpu time ----- granted credit 4,206.28 34.54 4,444.16 46.71 co jest ?? wywalać z listy te mniejsze próbki czy jak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Taki zonk ;] Może jak liczył tą za 34 to miał lekkie obciążenie i dlatego taki słaby pkt. Nic nie wywalać, zresztą się nie da nawet [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice_sagan Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 nie miał obciązenia skonczył o 6 rano i da sie pewne probki wstrzymać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Wstrzymać tak ;] Ale jak są odesłane to ich nie usuniesz [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice_sagan Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 jak sa przeliczone to punkty lecą ale jak pobieram na 5 dni liczenia to próbek mam od groma wiec te mniejsze wstrzymać niech policzy tylko te większe :D a i to nie jest jednorazowa proporcja średnie czasy są takie może to te optymalki nowe ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 U mnie jest tak: 34 ~7k s, 46 ~8.4k s, 64 ~10.3k s. Ewidentnie widać, że opłaca się liczyć duże próbki. Z ciekawości wstrzymałem wszystkie 3h i mniejsze. Żeby nie pobierał nowych wystarczy wybrać Acitivity->Aktywność sieciowa wstrzymana ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 (edytowane) Ej ludzie to juz podchodzi pod cheating pozatym probki sie przeterminuja... wiem ze musimy sie piac w gore ale nie po trupach do celu :P Panowie wczoraj prawie 65k! POTEGA! :D Edytowane 14 Grudnia 2006 przez Saimek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 (edytowane) Nie jestem pewien, ale RAC jest chyba liczony ze wszystkich próbek, które masz na liście. Więc jesli wstrzymasz część (mniejsze) i zostawisz na przeterminowanie, to będą one widnieć jako urocze zero i zaniżać Ci średnią* Fakt, mniejsze próbki liczone są zdecydowanie mniej efektywnie, ale chyba blokowanie ich da jeszcze gorszy efekt... * średnią = uproszczenie EDIT: Cyrus, RAC 5,003.48. Ładnie, ładnie, coraz ciężej będzie dogonić :wink: Edytowane 14 Grudnia 2006 przez LordFury Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 (edytowane) hehe no i wlasnie chcial oglosic ze macie w teami najmocniejszego sempa na swiecie !!! Edytowane 14 Grudnia 2006 przez pipanol-pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Gratki pipanol ;]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 gratz! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrus_6 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 (edytowane) EDIT: Cyrus, RAC 5,003.48. Ładnie, ładnie, coraz ciężej będzie dogonić :wink: :blurp: :twisted2: :mrgreen: :) Mam nadzieje że nie bedzie łatwo mnie dogonić bo u mnie bedzie ciężko coś wjęcej wyciągnąć Gratki pipanol-pl !!! Edytowane 14 Grudnia 2006 przez cyrus_6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 @kszonek Ja kcieć nowe BQI, ja kcieć nowe BQI ;]]] A wtedy się zrobi akcję zarażania na większą skalę niż poprzednia ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice_sagan Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 a tak fogle przez seti to mam niby podkręcony fajno komp ;/ no ale nic niedotestowane nieoptymalizowane windows jeszcze z sempka 3000+ poźniej asrock z c2d a teraz na asusie bo szkoda czasu seti musi liczyć ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 (edytowane) a ja mam najmocniejsze E6300 (chyba ze cos przeoczyłem :|) - aktualnie na 124 miejscu gdybym tylko dostał coolerek na proca a nie pracował na boxie może udałoby sie przeskoczyć Umasa E6600 :D Edytowane 14 Grudnia 2006 przez Raptor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Powoli wracam do liczenia. Na razie komp jedzie na pół gwizdka. Jak założę WC to poleci pełną parą. Niestety na razie trochę mi czasu brak :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regzio Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 (edytowane) Siemanero liczaki. Poczytałem trochę forum i w przypływie entuzjazmu zainstalowałem klienta na serwerze sieciowym :) Maszynka jeszcze pamięta czasy liczydła, ale działa 24/7 więc efekty powinny być w miarę ciekawe i liczonko nieco przyspieszone. Pozdrav dla liczaków Edytowane 16 Grudnia 2006 przez Regzio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 chodzi Ci o tego PII 266? jezeli tak to niestety strata czasu troche.. ale lepsze to niz nic :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 chodzi Ci o tego PII 266? jezeli tak to niestety strata czasu troche.. ale lepsze to niz nic :PLiczą oba kompy. A na PII sam jestem ciekaw, ale będzie to trwało. Pewnie po Nowym Roku pierwszej dużej próbki się doczekamy B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regzio Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Heh no zanosi się na długie obliczenia ale zobaczymy :D liczydło pewnie już jest czerwone i spocone, nie wiem bo stoi sobie w piwnicy i buczy pająkom, ale jedyne co to liczydło robi to udostępnia neta do sieci więc skromne Seti mu nie zaszkodzi :) Jak sprawdziłem na statsach, to jedna paczka powinna mu zająć 116 godzin czyli jakieś 5 dni :blink: We wtorek zmieniam swoje liczydło na Athlona 3700+ (SanDiego) więc jeszcze trochę przyspieszę. O i ciekawe jest to, że jak procek pracował na OC 2400+ to prędkość obliczeń nie była lepsza niż przy 1700+, albo i była bo w międzyczasie dorzuciłem optymalizację SSE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 patrze sobie na nasz team - 48 aktywnych osób z 110 łącznie - wie ktoś co się dzieje z pozostałymi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...