qwerty123 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Cześć. Zastanawiam się czy są jakieś DVD-RW na SATA. Jeżeli tak, to czy moglibyście mi podać link do sklepu gdzie je znajdę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Jasne że są: samsung search Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwerty123 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Jasne że są: search Dzięki nie wpadłem na to. :oops: :oops: A czy są FDD na SATA? Teraz sprawdziłem w google i nie znalazłem, ale może źle szukam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Nie...floopa nie znajdziesz. Przecież to już prehistoria :P Po co ci floop? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Może ma tak jak ja -> ładowanie sterów sata podczas instalki xp. ale ja go wyciągam wtedy z szafki :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Cześć. Zastanawiam się czy są jakieś DVD-RW na SATA. Jeżeli tak, to czy moglibyście mi podać link do sklepu gdzie je znajdę.PleXtor też zaposiadowywuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Cześć. Zastanawiam się czy są jakieś DVD-RW na SATA. Jeżeli tak, to czy moglibyście mi podać link do sklepu gdzie je znajdę. Ależ proszę bardzo: http://skapiec.pl/site/cat/3/comp/84509 ciekaw jestem czy cena skutecznei ochlodzi twoj zapal do napędów S-Ata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Ależ proszę bardzo: http://skapiec.pl/site/cat/3/comp/84509 ciekaw jestem czy cena skutecznei ochlodzi twoj zapal do napędów S-Ata Zawsze jest Samsung SH W163 za 150 zl, zniom ma i nie narzeka ale sam bym Szajsunga nie wziol :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Ten samsung wypadł na CDRinfo całkiem nieźle jak dla mnie ... Produkuje NEC, Samsung i PLEXTOR napędy na SATA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkovich Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zawsze jest Samsung SH W163 za 150 zl, zniom ma i nie narzeka ale sam bym Szajsunga nie wziol :wink:JA do tej pory miałem TYLKO SAMSUNGI i złego słowa nie powiem. Pierwszy był CD-ROM 24x bella machina. Teraz mam w kompie 2 napędy DVD-ROM i CD-RW. Filmy DVD chodzą bez problemu, płytek wypalarka nie psuje. Więc jest OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 JA do tej pory miałem TYLKO SAMSUNGI i złego słowa nie powiem. Pierwszy był CD-ROM 24x bella machina. Teraz mam w kompie 2 napędy DVD-ROM i CD-RW. Filmy DVD chodzą bez problemu, płytek wypalarka nie psuje. Więc jest OK. Widzisz, tak to jest ze Ty masz i nie narzekasz bo dobrze chodzi i lepiej dla ciebie zeby sie to nie zmienilo :) a ja widzialem jak Szajsunga HDD, CDRoM czy DvD potrafia pasc z dnia na dzien bez wczesniejszych symptomow "choroby" pewnie zalezy to od partii ale poprostu nieufam tej marce nauczony doświadczeniem. Wczoraj bralem nagrywarke i juz prawie mialem w lapach Szajsunga na sata ale rzutem na tasme wziolem Benq na ide i nie zaluje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Ten samsung wypadł na CDRinfo całkiem nieźle jak dla mnie ... Produkuje NEC, Samsung i PLEXTOR napędy na SATA. Ktory model NEC'a jest na SATA - jest juz dostepny w Polsce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Nec, Nec hmmm co by tu o tym powiedziec. Mam dwa Nec'i 3500 i 4550 i nie ze odradzam ich zakupu, ale korekcja bledow jest na prawde uboga. Jesli ktos nie szanuje plyt i czesto rysuje, to odradzam zakupu, bedzie mial same problemy. Z drugiej strony jakosc nagranych nosnikow jest bardzo dobra, ale tu trzeba wybierac. Teraz bralbym Benq. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...