Skocz do zawartości
qwerty123

Czy Są Jakieś Dvd-rw Na Sata?

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Zastanawiam się czy są jakieś DVD-RW na SATA. Jeżeli tak, to czy moglibyście mi podać link do sklepu gdzie je znajdę.

Ależ proszę bardzo: http://skapiec.pl/site/cat/3/comp/84509

ciekaw jestem czy cena skutecznei ochlodzi twoj zapal do napędów S-Ata

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ależ proszę bardzo: http://skapiec.pl/site/cat/3/comp/84509

ciekaw jestem czy cena skutecznei ochlodzi twoj zapal do napędów S-Ata

Zawsze jest Samsung SH W163 za 150 zl, zniom ma i nie narzeka ale sam bym Szajsunga nie wziol :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze jest Samsung SH W163 za 150 zl, zniom ma i nie narzeka ale sam bym Szajsunga nie wziol :wink:

JA do tej pory miałem TYLKO SAMSUNGI i złego słowa nie powiem. Pierwszy był CD-ROM 24x bella machina. Teraz mam w kompie 2 napędy DVD-ROM i CD-RW. Filmy DVD chodzą bez problemu, płytek wypalarka nie psuje. Więc jest OK.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JA do tej pory miałem TYLKO SAMSUNGI i złego słowa nie powiem. Pierwszy był CD-ROM 24x bella machina. Teraz mam w kompie 2 napędy DVD-ROM i CD-RW. Filmy DVD chodzą bez problemu, płytek wypalarka nie psuje. Więc jest OK.

Widzisz, tak to jest ze Ty masz i nie narzekasz bo dobrze chodzi i lepiej dla ciebie zeby sie to nie zmienilo :) a ja widzialem jak Szajsunga HDD, CDRoM czy DvD potrafia pasc z dnia na dzien bez wczesniejszych symptomow "choroby" pewnie zalezy to od partii ale poprostu nieufam tej marce nauczony doświadczeniem.

Wczoraj bralem nagrywarke i juz prawie mialem w lapach Szajsunga na sata ale rzutem na tasme wziolem Benq na ide i nie zaluje :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nec, Nec hmmm co by tu o tym powiedziec. Mam dwa Nec'i 3500 i 4550 i nie ze odradzam ich zakupu, ale korekcja bledow jest na prawde uboga. Jesli ktos nie szanuje plyt i czesto rysuje, to odradzam zakupu, bedzie mial same problemy. Z drugiej strony jakosc nagranych nosnikow jest bardzo dobra, ale tu trzeba wybierac. Teraz bralbym Benq.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi