nrl Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 http://www.plasmapong.com/ gra ssie grywalnością :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) jak ssie/posysa to chyba cienka jest :-) Edytowane 7 Czerwca 2006 przez kurek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Pamietam ponga na TV. To byl szczyt szalenstwa gdy spotykalismy sie w 10 kolezkow, skrzynka oranzady, 1kg paluszkow i chrupki. 15 godz. nonstop. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Ciekawie wygląda. Już leci. Thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) Pierwszy meczyk i już poziom 19. :) Niezla jest ta gierka. ;) Ps. Standardowe już pytanie Pecetowców. Ile macie FPS? Ja na 9550, suwaki na środku mam okolo 28FPS. :) Muza wymiata, :D Edytowane 7 Czerwca 2006 przez kojak_ct Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 A na X1800XT ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) Wieczorkiem sprawdzę. Nie chce mi sie lecieć do swojego pokoju i sprawdzać. Po 17 zobaczę. ;) Jednak sprawdziłem. Przy wszystkim na Full mam 25FPS. :) Edytowane 7 Czerwca 2006 przez kojak_ct Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Wow! Fajniusieńkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) miodne :> kapitalnie wyglada i ta muzyczka :) za 1 podejscie 17 lvl :> ale mialem zla passe na 10 :D EDIT: podejscie drugie 24 lvl :) Edytowane 7 Czerwca 2006 przez D@ve Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Nie wiem czym tu sie podniecac, efekty jak po rozbitym ekranie lcd. :lol: Mnie gra wciagnela na 5', nie jestem jeszcze tak znudzoni i zdesperowany, zeby w to grac. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Fajna gierka 18 level, za X podejściem (wcześniej się zastanawiałem, jak to działa :)) I całkiem nieźle pomyka na Quadro NVS 280 PCI @ 270/550 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) wii! wypas Edytowane 7 Czerwca 2006 przez matdys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Giera pomyka jak szalona ale niewiem czy zauważyliście żę prędkość gry czyli jak szybko porusza się piłeczka i pad zależy od wydajności kompa. Jak uruchomiłem gre na domyślnych to się grać nie dało tak szybko śmigała piłka :D Ale zwiększenie detali na max dało rozsądne tempo gry :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) sassałem no gierka fajna ale szybko sie nudzi :) ale jak jest zwała mozna pograć, niezła muza :) , efety graficzne coś jak HDR :-P :D Edytowane 12 Czerwca 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) Gierka wymiata. Ja też. :] HEHEHE:D Niestety zrzuty z gierki wyglądają tak, ale to, co jest najważniejsze, widać doskonale. :) Kto mnie dogoni/pobije? :P Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Sysak13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Gra przy 20 fps to nie ta sama gra co przy 70... ;] Ustaw wszystkie opcje na min. dla testow to bedziesz wiedzial o czym mowie, wtedy dopiero trzeba miec refleks. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Wiem. Próbowałem. :) Po krótkich testach dochodzę do wniosku, że 25fps jest optymalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 (edytowane) zagrałem sobie w robocie(padł net ;) ) raz i coś takiego mi wyszło :) http://i16.photobucket.com/albums/b19/cavarr/30lvlcavarr.jpg trochę zwalniało ale się przyjemnie grało :D Edytowane 20 Czerwca 2006 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 (edytowane) nom, pograłem troche i powiem że mi sie b. podoba, tak na odprężenie [; za 3 razem 30 lvl [; Polecam, gierka spoko [; Edytowane 20 Czerwca 2006 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) jak sie strzela ta kulka ?? A giera fajna Edit: Juz wiem jak sie strzela :) PPM Edytowane 21 Czerwca 2006 przez sbchp250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...