wamak Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 A ja słyszałem ze maja chodzic na obecnych socketach i plytach. :blink:Niestety plotkę nieprawdziwą usłyszałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Niestety plotkę nieprawdziwą usłyszałeś. Mój brat był na szkoleniu intela, i podali taka informacje. Podali tez ze wydajnosc bedzie wyzsza o 30% od obecnych procesorow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4Rx Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Jesli chodzi o socket to tak, bo jest to dalej 775, ale to juz beda inne plyty, bo i chipset sie zmienia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Ja sam teraz zastanawiam sie czy nieprzejśc na Conroe nawet najtańszy bedzie mnie cieszyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Tylko że eszcze nie wiesz ile najtańszy bedzie kosztował, jaką bedzie miał wydajność i ile sie zocuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Najtanszy Conroe ca. 200$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Przewidywanie... Wtyjdzie się zobaczy cene, cena w $ bedzie pewnon kaał niższa niż cena w naszym pięknym kraju, ja mysle ze na conroła ponizej 800pln nie ma co liczyc, obym sie mylił :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...