komaros Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 EPOX 8K9A KT400 Soltek 75FRV GIGABITE GA-7VA czekam na wasze opinie dzieki all :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZIggy Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 za malo szczegolow podales ... jesli masz zamiar podkrecac sprzet to w gre wchodzi tylko epox , jesli masz zamiar pracowac na kompie, + czasami gry to wybor pozostaje miedzy soltekiem a gigabyte ze wskazaniem na tego ostatniego :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 do podkrecania to rzadna z nich (takiego mocnego o/c) a do zwyklej pracy to najtansza (chyba giga) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 A więc tak: Epox - nic nadzywczajnego, pożądna płyta na KT400. Soltek - słyszałem, że ten model się kompletnie nie udał... Gigabyte - nie bierz tego! Bez zmiany mnożnika - typowa płyta low-end. Najlepiej by było jak byś dozbierał i kupił Epoxa 8RDA+, ale z innych mobo to bym brał raczej GA-7VAX(P?) lub Epoxa 8K5A3+ ew. ASUS A7V333. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 EPOX 8K9A KT400 Soltek 75FRV GIGABITE GA-7VA czekam na wasze opinie dzieki all :lol: Z tych trzech to EPoX.Ale wybierasz poprostu "mniejsze zlo :) Ten Soltek jest spaprany ze az wstyd sie przyznawac ze to soltek,co do tego gigabyte cos mi sie obilo o uszy ze nie ma mozliwosci zmiany mnoznika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 z tych trzech zdecydowanie epox plytka stabilna i wydajna i dobra do o/c a coz chciec wiecej. Ale na twoim miejscu dolozylbym troche i kupil Epoxa 8RDA jest niewiel drozszy (siakies 30 pln) a napewno duuzo lepszy pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Z tych 3ech TYLKO EpOX! Soltek to kicz. Tylko na niego szkoda kasy. Gigabyte jak mikaelus wyzej podal Gigabyte GA-7VAX Ale ze wskazaniem na EpoXa. Moze sie zastanow nad 8RDA+????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Vip dobrze Ci się obiło o uszy :) gigabyte 7va niema możliwości zmiany mnożnika.Dopiero 7vax i 7vaxp mają tą możliwość.A ja chciałem brać kiedyś 7va :) to bym się wkur.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgadzam się z kolegami :). Z tych trzech EPoX najlepszy ale i tak żadne z niego cudo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Vip dobrze Ci się obiło o uszy :) gigabyte 7va niema możliwości zmiany mnożnika.Dopiero 7vax i 7vaxp mają tą możliwość.A ja chciałem brać kiedyś 7va :) to bym się wkur.... A jednak ma sie ta pamiec :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Z tych 3ech TYLKO EpOX! Soltek to kicz. Tylko na niego szkoda kasy. Gigabyte jak mikaelus wyzej podal Gigabyte GA-7VAX Ale ze wskazaniem na EpoXa. Moze sie zastanow nad 8RDA+????????? Faktycznie EPOX to solidna firma i bajera płyty robi.Ale jak masz mniej kasy to zostaje tylko gigabyte 7vax.Za nie duże pieniądze dostajesz zajebistą mobo , stabilną, sybką .Zresztą sam obadaj :) : http://www.in4.pl/recenzje.htm?rec_id=4&re...ctr_str_numer=3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 grrrrrrr....nie rozumiem. Co drugie pytanie to co kupic?? co to co tamto? Przeciez daje głowe ze kazda z tym plyt była maglowana z 50000 razy. Wystarczy tylko model w wyszukiwarce wpisac :-/. Nie zebym sie czepiał...ale to staje sie irytujące :-(. Chociaz na poczatku podchodzilem do tego inaczej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komaros Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 dzieki wszystkim za pomoc chyba wezme tego epoxa ale na tego mnie nie stac a ja lama jestem i tak bym go w pelni nie umial wykorzystac :( thx all Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazbek Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Polecam to co u mnie w podpisie :D A nawet sprzedam :D i to za jaka cene 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Polecam to co u mnie w podpisie :D A nawet sprzedam :D i to za jaka cene 8O Ciekawe czemu polecasz..... :wink: :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 witam Mialem tego Soltka niestety w moim przypadku okazal sie wadliwy. :cry: Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondiash Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 EPOX nie jest specjalnie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ny, ale tylko dlatego, że KT 400 nie wytrzymuje porównania z nForce. Jako płyta jest zupełnie OK i jest napewno godny polecenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...