Havret Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Tak jak w opisie tematu. Mam problem z wolnym miejscem na dysku... tzn, gdy zaznaczę wszystkie pliki jakie mam na danej partycji i kliknę na ich właściwości wyskakuje, ze zajmują 110 GB, jednak, gdy sprawdzę właściwości dysku twardego, to pisze, ze zajęte miejsce to 124 GB... :/. Dlaczego tak jest... :/ Czy tak jest u każdego?? Bo ja mam juz trzeci dysk i na każdym sytuacja się powtarzała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBX Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Ta różnica to najcześciej dane - punkty kontrolne usługi Przywracanie systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Tak jest u kazdego, kto nie potrafi obsługiwać windows. Jest coś takiego jak pliki ukryte i chronione przez system(dodatkowo ukryte). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamc Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 dolicz jeszcze plik swap :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Moze mi sie tylko wydaje, ale problem opisany jest tutaj: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=94332 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...