DrKleiner Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Tego newsa czytałem już dosyć dawno, ale chcę podpisać umowę na promocję na neo 512 33zł/66zł ale nie wiem jak będzie wyglądać sprawa z zerwaniem abonamentu? Czy będzie później jakiś aneks do umowy czy jeszcze czekać (nie chce mi się za bardzo) na nowe umowy bez abonamentu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenar Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Tego newsa czytałem już dosyć dawno, ale chcę podpisać umowę na promocję na neo 512 33zł/66zł ale nie wiem jak będzie wyglądać sprawa z zerwaniem abonamentu? Czy będzie później jakiś aneks do umowy czy jeszcze czekać (nie chce mi się za bardzo) na nowe umowy bez abonamentu?Ten news zostal napisany 5 lipca, wiec decyzja tej prezes UKE mogla byc wydana 4 lipca. Z tego by wynikalo, ze dopiero 3, 4 lub 5 sierpnia bedzie cos wiadomo, bo TPSA ma 30 dni na zastosowanie sie do decyzji. Jeszcze niewiadomo jak to bedzie wygladac, to znaczy czy bedzie jakis aneks czy jakos inaczej zostanie to rozwiazane. Musisz poczekaj jeszcze kilka dni, a potem sie zobaczy. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Ciekawe jak się ta decyzja ma do tego, że Neo mozna mieć płacąc co najmniej abonament standardowy. W socjalnym nie można mieć Neo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Ciekawe jak się ta decyzja ma do tego, że Neo mozna mieć płacąc co najmniej abonament standardowy. W socjalnym nie można mieć Neo :/normalnie- teraz nie ważne czy masz socjalny czy wogóle nie masz- Neo muszą podłączyć tak czy siak, inaczej mozesz ich zaskarżyć :-P oczywiście tak jest w teorii :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 To jak już to weszło w życie, bo żadnych newsów nie widziałem 0.o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Majkel rozpedziles sie troche - zadnych zmian w cenniku jeszcze nie bylo, nieznane jest nawet stanowisko TP SA i pani prezes UKE w tej sprawie. Zanim bedzie tak jak piszesz to mina jeszcze dlugie miesiace - nie ma co wstrzymywac oddechu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 A panowie z noestrady jak zwykle lecą w (wiemy w co :lol2: ) i "okradają" biednych ludzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 No to lipka panowie: http://www.dzikie.net/index.php?news=4870 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Dzięki za INFO umowa i tak już podpisana na neo 512 do roku 2008 :( ehh :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Na tą chwilę można zrobić tak: Dzwonimy na infolinię i zawieszamy telefon :-) Płacimy wtedy brutto 23zł a nie 42zł. Oczywiście sprawdza się ta metoda jeżeli mie mamy w ogołe zamiaru korzystać z telefonu stacjonarnego. Metoda sprawdzona kolega tak zrobił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35C4R00N Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 W socjalnym nie można mieć NeoMożna :P http://forum.neostrada.info/viewtopic.php?t=9794 Ja robiłem cesje i od 1.08.06 jestem właścicielem telefonu a od 10 sierpnia neo 512. Poprzedni właściciel miał abo socjalny, i teraz ja też mam mimo, że powinienem miec od 1.08.06 plan 60 minut, który zamówiłem przy cesji. Dziś dostałem odpowiedz na reklamacje i tam podano, że poprzedni właściciel dostanie rachunek za neo i telefon za 4 dni sierpnia? a zrezygnował z niego 1 sierpnia. Liveboxa też na razie nie dostanę bo mam socjalny. Neostrada nigdzie nie jest u nich zaznaczona bo niby jak jak mam socjalny? Ale w telepunkcie mi podpisano umowe i ją mam.Od początku roku (mniej więcej) system pozwala na wprowadzenie umowy na Neostradę przy aktywnym abonamencie socjalnym (było więcej takich sygnałów jak cytowany), ale nie można zrobić nic więcej ;) To znaczy jak ktoś ma tak zapisane w systemie to może do us...miechniętej śmierci używać neo na socjalnym (nikt tego nie sprawdzi), ale będzie miał problem z "usługami dodatkowymi" które na dziś wymagją wyższych abonamentów -> po prostu system nie przewiduje możliwości zatwierdzenia umowy przy takiej kombinacji abonament/usługa :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ba-M-bo Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 ej Jodlasty a to zawieszenie telefonu mozna zrobic w kazdej chwili? czyli jakbym mial juz wczesniej zawieszony domowy i chce se neo zalozyc & jak mam juz neo i w trakcie umowy se zawieszam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Kolega zrobił tak, że założył NEO a poźniej zawiesił telefon :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Panowie można zrezygnować ze stracjonarnego i jednocześnie mieć neo? Jak to z tym jest? Ponoć miało tak być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Panowie można zrezygnować ze stracjonarnego i jednocześnie mieć neo? Jak to z tym jest? Ponoć miało tak być. TP sie wymigala, ze nie jest jeszcze gotowa na podjecie takich decyzji (i kilka innych argumentow jeszcze podala). Ale zapowiedzieli, ze w 2007 roku bedzie mozliwosc zamowienia Neostrady bez telefonu stacjonarnego. O cenach nic nie wspomniano. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) Mam DSLa na abonamencie socjalnym mogą sie jakoś przyczepić :E ? - jak zakładałem łącze to mnie informowali o tym że musze przejść przynajmniej na standartowy ale potem się pogubili i sobie zapomnieli :P Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez Spookie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Mam DSLa na abonamencie socjalnym mogą sie jakoś przyczepić :E ? - jak zakładałem łącze to mnie informowali o tym że musze przejść przynajmniej na standartowy ale potem się pogubili i sobie zapomnieli :P W TP sie roznie rzeczy dzieja. Moze Ci sie uda :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan1899 Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 witam, mam pytanie czy cos sie zmienilo w kwestii podlaczenia neostrady bez abonamentu? Slyszalem o karze 100 mln. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Dobrze slyszales - a slyszales o odwolaniu TP SA? ;) Zapewne gdy juz tepsa polegnie, to beda o tym trabic dlugo i szeroko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan1899 Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 a ile moze sie ten proces ciagnac? Z gory wiadomo, ze TP nie ma szans :D :D :D , ale przeciagaja ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 A kiedy będzie coś wiadomo na pewno? Bo z telewizji to dowiedziałem się tyle że jest kara i odwołanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Nie wstrzymuj oddechu - takie sprawy ciagna sie miesiacami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 TP podobno zapowiedziala, ze w tym roku nie wyrobi sie z rozdzieleniem telefonu i neostrady i dopiero od poczatku 2007 roku bedzie mozna korzystac z tych uslug osobno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 http://media2.pl/telekomunikacja/13433,uwo...w,kwietniu.html MOŻE w kwietniu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Na tą chwilę zawiesiłem telefon. Telekomuna pobera opłatę z góry na każdy miesiąc 23zł. Na razie zawiesiłem na 3 miesiące. Może coś po nowym roku się zmieni. Zawsze to taniej niż placić 50zł i tak nie korzystam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoko240 Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 pamiętaj że po zawieszeniu jest jakaś przerwa po której mozna zawiesic telefon powtórnie. Z tego co pamietam chyba jeden miesiąc ale kto wie... może nikt, bo od pracowników TPSA się nie dowiesz konkretnie, trzeba samemu drążyć. Najlepiej dzwonić kilka razy na błękitną, aż któryś z konsultantów da najlepsze warunki. Serio... sam sprawdzaiłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 http://ocm.pl/news/view/Rozdzielenie_Neost...lutym_2007.html Od 15 stycznia zamowienia, od 15 dzialanie uslugi. Czy będzie podwyzka neo ? Nie wiadomo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan1899 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 http://ocm.pl/news/view/Rozdzielenie_Neost...lutym_2007.html Od 15 stycznia zamowienia, od 15 dzialanie uslugi. Czy będzie podwyzka neo ? Nie wiadomo. bedzie i to spora. Wszystko po to, aby nie oplacalo sie rezygnowac z telefonu. UKE zgadza sie na oplate max 27 pln brutto za "utrzymanie lini", TP rzada okolo 40 :D smiech na sali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolokan_PL Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Witam, mam pytanko. czy po 1 grudnia mógłbym wykonać cesję na inną osobę telefonu i tym samym automatycznie się rozwiąże umowa o neo i będe się mógł załapać na megapromocję?Czy już wraz z końcem listopada przepadła ta możliwość? Pyt 2. Czy przy rozłączeniu neo i telefonu tracę numer, tzn nikt już na ten stary się do mnie nie dodzwoni i stracę wogóle możliwość wykonywania połączeń?( ja mam całe połączenia przez NOM, a tepsie płace same abonamenty-neo i plan standardowy>106zł:( dzięki za odpowiedz pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...