ryba Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam, mam w tym momencie maly dylemat, na zlocie odbywajacym sie w gdansku w dniach 18-20 (www.zjazd.pl), ma sie tam odbyc pokaz overclockingu na bardzo dobrym sprzecie, powiem tyle ze sprzet z obozu niebieskich na literke C, i nie jest to celeron ;) A teraz do sedna, w zwiazku z tym, ze ostatnie pieniadze jakie mam, wladowuje w budowe kaskady (chcem zdazyc zbudowac ja na zjazd), dlatego brak funduszy na zakup cieklego azotu. Koszt za 50L wynosci 183 zl butto, nie jest to duza kwota, ale dla mnie w tym momencie jest ona przytlaczajaca. Dlatego zwracam sie z prosba do uzytkownikow naszego forum, czy znalazla by sie rzesza osob, ktore wsparly by ten projekt nawet symboliczna zlotowka, a taka zlotowka od 183 osob to juz cala kwota (w kupie sila nia ?;) ) Cala uzbierana kwota, bedzie w calosci przeznaczona dla rozwoju polskiego oc, nie czerpie z tego tytulu zadnych korzysci majatkowych. P.S czemu temat na oslej ? bo chyba najwiecej osob tutaj zaglada :) oto dane konta: konto w inteligo (w pko placisz bez prowizji), prosze w tytule przelewu podac nick z forum + ze to jest na ln2, potem trzeba zrobic liste osob ktore maja swoj wklad w te impreze Wplacili: Sarkazz narcyz AragornPL lukasrz torque8 janio FiDO maros eragonek Yotomeczek SMOL__AR THUGG honor JROX mechl!k GDR kszonek Pogano sensei "WÓJCICKI ROBERT" MIAZGA82 Zebrana kwota: 126,15 zl Edytowane 5 Stycznia 2009 przez ryba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja moge dać 10 zł, tylko prosze namiary, bo starszy akurat siedzi w pracy gdzie ma pod sobą bank, pójdzie i zrobi przelew (szkoda że nie ma konta w banku internetowym), Ja własnego konta nie mam ;) Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) Jeśli mi obiecasz, że zobacze w Gda rekord, to wpłace dyszkę ;) Sądzę, że znajdzie się kilka chętnych osób, więc dobrze by było abyś niedługo podał jakieś namiary- dane, nr konta, wymiary, długość, etc [; --edit-- W sumie wolałbym składkę na co innego, ale niech Ci tam będzie ;> Napisz wyraźnie w temacie, że nie chodzi o wódke, bo ludzie się rzucą i będziesz miał na 100L LN2 ;] Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Jeśli mi obiecasz, że zobacze w Gda rekord, to wpłace dyszkę ;) Sądzę, że znajdzie się kilka chętnych osób, więc dobrze by było abyś niedługo podał jakieś namiary- dane, nr konta, wymiary, długość, etc [; rekord? hmmm to co jest w rankingach powinnismy nosem wciagnac :P a czy bedzie cos na skale swiatowa ? no coz, wszystko zalezy od V :) nr konta dodaje juz do pierwszego posta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) Nosem nic nie będziecie wciągać, to jest kulturalna impreza ;) Zaraz wpłacę i niech reszta też się spręży. --edit-- Done. Tak więc jak już będziecie sławni, będziecie w TV i wszystkich gazetach (nawet KŚ Ekspert ;) ), to nie zapomnijcie mnie pozdrowić :lol: Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 dzisiaj sprzedam butelki to moze wrzuce pare groszy na ten projekt, ale na zlocie oddasz to w plynnych zlotych :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Na zlot niestety nie jadę, ale jakiś symboliczny pieniążek wpłacę. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 dzisiaj sprzedam butelki to moze wrzuce pare groszy na ten projekt, ale na zlocie oddasz to w plynnych zlotych :D jak juz to moge chetnym dochlodzic to i owo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 heh z 10zł moze tez sypne, ale co ja z tego bede mniec ?? Bedą wszystkie laski w Gdańsku na mnie leciały? jeee. Bede sławny i bede rozdawa autografy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 heh z 10zł moze tez sypne, ale co ja z tego bede mniec ?? Bedą wszystkie laski w Gdańsku na mnie leciały? jeee. Bede sławny i bede rozdawa autografy? nie chcesz to nie musisz, ale w rewanzu za niesprzedana obudowe mozesz cos sypnac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) Moge coś sypnać tylko pod warunkiem że na zlocie bedzie poniżej 10s w SuperPi ;) Aha i żeby mój nick był gdzies tam widoczny, bo ja niesty nie dam rady przyjechac :| @EDIT: 2gr poszły ;) Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez torque8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Rybicia, ode mnie też masz support :D Ale potem musimy znaleźć dobrego monopola : > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 wszystkie nicki, no chyba ze ktos nie chce, beda umieszczone w stosownym miejscu, na pewno to nie bedzie na zjezdzie, ale w relacji nie omieszkam tego przeoczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 w rewanzu za niesprzedana obudowe mozesz cos sypnac ;) to ja Tobie odstepuje bude a ten gamon sie wycofuje z ustalonej tranzakcji, zachowanie jak u dziecka z gimnazjum :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 sprawy wyzsze typu odospepnienie konta itp. itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Pięć zyla ode mnie :wink: Tylko wykorzystajcie to bijąc jakiś fajny rekord (świata ;X). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Jutro wpłacę dyszkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 rekord? hmmm to co jest w rankingach powinnismy nosem wciagnac :P a czy bedzie cos na skale swiatowa ? no coz, wszystko zalezy od V :) nr konta dodaje juz do pierwszego posta w to szczerze wątpię :D nie każdy X6800 myka > 5,2GHz na LN2 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 w to szczerze wątpię :D nie każdy X6800 myka > 5,2GHz na LN2 ... >4.8 i tak bede zadowolony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Jeszcze dzisiaj, albo jutro wpłace coś na ten azot. Tylko jak nie będzie jakiegoś porządnego rekordu to zabije :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Cośbym może przelał gdyby nie to że na koncie mam aktualnie 5,34 na minusie :lol: a w portfelu zero (ale i tak wiecejniz na koncie)... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Dobra, jade wpłacić symboliczną 5-tke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 wiczorem w pierwszym poscie zrobie liste osob ktore wplacily i pieniadze zostaly zaksiegowane na koncie, oraz kwote ogolna (nie bede podawal ile kto wplacal, kazdy jest rowny w tej kwestii!), jedno co powiem to dzieki za zainteresowanie, ojczyzna jest z was dumna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Pojechałem wpłacić na poczte... do banku mi się nie chciało jechać. Ciekawe kiedy Ci kasa wpłynie na konto :rolleyes: Ach ta poczta :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Pojechałem wpłacić na poczte... do banku mi się nie chciało jechać. Ciekawe kiedy Ci kasa wpłynie na konto :rolleyes: Ach ta poczta :lol2: jak elixirem to dzien, no dwa moze, gora dwa tygodnie :P czasu mamy jeszcze sporo, bo placic bede 17 przy odbiorze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 A podpiszesz rybciu jednego screena nickiem MaSell i nikomu nie powiesz :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 A podpiszesz rybciu jednego screena nickiem MaSell i nikomu nie powiesz :D ? i oczywiscie Niemiec ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 w to szczerze wątpię :D nie każdy X6800 myka > 5,2GHz na LN2 ... Powtorka z wrocka bedzie; czyli kupka. Sorki za OT ale nadal o tym pamietam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Ok, i ja wpłaciłem. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 i oczywiscie Niemiec ;]To ja tez chce ;) Powtorka z wrocka bedzie; czyli kupka.Nawet tego nie mów bo już nie cofne przelewu :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...