Skocz do zawartości
ryba

Panowie I Panie, Robimy Sciepe.... :)

Rekomendowane odpowiedzi

Dołączona grafika

Witam, mam w tym momencie maly dylemat, na zlocie odbywajacym sie w gdansku w dniach 18-20 (www.zjazd.pl), ma sie tam odbyc pokaz overclockingu na bardzo dobrym sprzecie, powiem tyle ze sprzet z obozu niebieskich na literke C, i nie jest to celeron ;)

A teraz do sedna, w zwiazku z tym, ze ostatnie pieniadze jakie mam, wladowuje w budowe kaskady (chcem zdazyc zbudowac ja na zjazd), dlatego brak funduszy na zakup cieklego azotu. Koszt za 50L wynosci 183 zl butto, nie jest to duza kwota, ale dla mnie w tym momencie jest ona przytlaczajaca. Dlatego zwracam sie z prosba do uzytkownikow naszego forum, czy znalazla by sie rzesza osob, ktore wsparly by ten projekt nawet symboliczna zlotowka, a taka zlotowka od 183 osob to juz cala kwota (w kupie sila nia ?;) )

Dołączona grafika

Cala uzbierana kwota, bedzie w calosci przeznaczona dla rozwoju polskiego oc, nie czerpie z tego tytulu zadnych korzysci majatkowych.

P.S czemu temat na oslej ? bo chyba najwiecej osob tutaj zaglada :)

oto dane konta:

konto w inteligo (w pko placisz bez prowizji), prosze w tytule przelewu podac nick z forum + ze to jest na ln2, potem trzeba zrobic liste osob ktore maja swoj wklad w te impreze

Wplacili:
Sarkazz
narcyz
AragornPL
lukasrz
torque8
janio
FiDO
maros
eragonek
Yotomeczek
SMOL__AR
THUGG
honor
JROX
mechl!k
GDR
kszonek
Pogano
sensei
"WÓJCICKI ROBERT"
MIAZGA82

Zebrana kwota: 126,15 zl Edytowane przez ryba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja moge dać 10 zł, tylko prosze namiary, bo starszy akurat siedzi w pracy gdzie ma pod sobą bank, pójdzie i zrobi przelew (szkoda że nie ma konta w banku internetowym), Ja własnego konta nie mam ;)

Edytowane przez AragornPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli mi obiecasz, że zobacze w Gda rekord, to wpłace dyszkę ;) Sądzę, że znajdzie się kilka chętnych osób, więc dobrze by było abyś niedługo podał jakieś namiary- dane, nr konta, wymiary, długość, etc [;

--edit--

W sumie wolałbym składkę na co innego, ale niech Ci tam będzie ;>

Napisz wyraźnie w temacie, że nie chodzi o wódke, bo ludzie się rzucą i będziesz miał na 100L LN2 ;]

Edytowane przez narcyz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli mi obiecasz, że zobacze w Gda rekord, to wpłace dyszkę ;) Sądzę, że znajdzie się kilka chętnych osób, więc dobrze by było abyś niedługo podał jakieś namiary- dane, nr konta, wymiary, długość, etc [;

rekord? hmmm to co jest w rankingach powinnismy nosem wciagnac :P a czy bedzie cos na skale swiatowa ? no coz, wszystko zalezy od V :)

nr konta dodaje juz do pierwszego posta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nosem nic nie będziecie wciągać, to jest kulturalna impreza ;)

Zaraz wpłacę i niech reszta też się spręży.

--edit--

Done. Tak więc jak już będziecie sławni, będziecie w TV i wszystkich gazetach (nawet KŚ Ekspert ;) ), to nie zapomnijcie mnie pozdrowić :lol:

Edytowane przez narcyz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość mariush190

heh z 10zł moze tez sypne, ale co ja z tego bede mniec ?? Bedą wszystkie laski w Gdańsku na mnie leciały? jeee. Bede sławny i bede rozdawa autografy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh z 10zł moze tez sypne, ale co ja z tego bede mniec ?? Bedą wszystkie laski w Gdańsku na mnie leciały? jeee. Bede sławny i bede rozdawa autografy?

nie chcesz to nie musisz, ale w rewanzu za niesprzedana obudowe mozesz cos sypnac ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moge coś sypnać tylko pod warunkiem że na zlocie bedzie poniżej 10s w SuperPi ;)

Aha i żeby mój nick był gdzies tam widoczny, bo ja niesty nie dam rady przyjechac :|

@EDIT: 2gr poszły ;)

Edytowane przez torque8

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiczorem w pierwszym poscie zrobie liste osob ktore wplacily i pieniadze zostaly zaksiegowane na koncie, oraz kwote ogolna (nie bede podawal ile kto wplacal, kazdy jest rowny w tej kwestii!), jedno co powiem to dzieki za zainteresowanie, ojczyzna jest z was dumna :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pojechałem wpłacić na poczte... do banku mi się nie chciało jechać.

Ciekawe kiedy Ci kasa wpłynie na konto :rolleyes:

Ach ta poczta :lol2:

jak elixirem to dzien, no dwa moze, gora dwa tygodnie :P czasu mamy jeszcze sporo, bo placic bede 17 przy odbiorze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi