dymeq Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Sprawiłem sobie nowey sprzęt. Zainstalowałem windows, chcę zainstalować sterowiniki a tu przy włożeniu każdej płytki występuję taki kumunikat: E:\ nie jest prawidłową aplikacją systemu win32 Co jest nie tak?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) hmm, uszkodzony naped ? zla tasma ? nie wiem :> kazda cd tak ma ? Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymeq Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 hmm, uszkodzony naped ? zla tasma ? nie wiem :> kazda cd tak ma ? Każda CD tak ma. Mapęd jest 100% sprawny gdyż kilka godzin przed jego zamontowaniem używałem go w innym kompie. Jakąś infekcję odżucam, ponieważ windows jest czysty, świerzo zainstalowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Sparwdz tasmę i czy dobrze siedzi zasilanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
securite Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Możesz spróbować w Menadżer urządzeń odinstalować napęd CD i zrestartować kompa.(lub fizycznie odłączyć ,uruchomić kompa,wyłączyć i podłączyć napęd na nowo) Tak doraźnie możesz również spróbować zmienić literę CD w start/uruchom wpisz diskmgmt.msc Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez securite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Sprawdź opcje autouruchamiania jeszcze. Wyskakuje mi coś takiego czasem, jak włożę najpierw płytkę z jakimś instalatorem, a potem zwykłą (ze zwykłymi plikami). Windows działa wtedy tak jakby nie odświeżył zawartości płyty... i wywala ten błąd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...