yuucOm Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Ktos wspominal o rozgrywkach w niedziele.. Jezeli tylko moja grafika pozwoli w miare plynnie grac i ktores z laczy w domu bedzie sie nadawalo do gry to sie zglaszam.. Wlasnie na jakich laczach gracie? neo 512 i na niemieckich serwach ping 50-60. karta jaka jest każdy widzi :P. ujdzie gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 JA właśnie skończyłem grać słaby lan osiedlowy i na polskim serwie ping 30ms :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Ja ściągałem już 2 razy dzisiaj plik z instalką z fangaming, ale za każdym razem był jakiś zwalony :/ plik exe nie ma nawet ikonki a próba odpalenia go kończy się bezowocnym mieleniem dysku przez kilka minut i zamułą całego systemu. Z niczego innego nie chce mi się ściagać z prędkością większą jak 10-15 kB/s (1mbit łącze :/ ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Tez sciagalem z tego serwera (z torrenta jednak sie troche wloklo) i faktytycznie, plik nie ma ikonki, ale instalka u mnie dzialala bezproblemowo i odpalila sie stosunkowo szybko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 KrzyguG, ja widzialem kolesia z nickiem zażenowany zlewo-zmywak. Kiedy gramy? Moze jutro wieczorem no i oczywiscie w niedziele jeszcze. Tylko jest mala sprawa... gramy tak ze pan Mreko jest sam w jednym timie bo on tak wymiata ze jak wpada do pomieszczenia to mozna tylko kawalki zbierac :\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) Pogralem klik i tak widzę że to multi troszke tak na przyczepke :/ do singla nie powiem pistole i naprzod ale zadna inna giwera :/ i do tego postaci sie ewidentnie za szybko ruszają :x wyszła z tego troszke sieczka tylko biegasz i walisz zadne przycelowanie nie ma najmniejszego sensu - trwa za długo unieruchamia cie i naraża na cel :/ hlip a miało byc tak pieknie :cry: Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez Luk3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 plik na torrencie rowniez nie ma ikonki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100lec Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 100lec znajdź te same stery co wcześniej Problem w tym że miałem dokładnie te same stery na których demo śmigało bezproblemowo. Po zmianie na nowe dalej tnie, więc to raczej nie wina sterowników... Ja ściągałem już 2 razy dzisiaj plik z instalką z fangaming, ale za każdym razem był jakiś zwalony :/ plik exe nie ma nawet ikonki a próba odpalenia go kończy się bezowocnym mieleniem dysku przez kilka minut i zamułą całego systemu. Miałem taką samą sytuację-plik nie miał ikonki, a po dwukrotnym kliknięciu zaczął mielić, poczym zawiesił się explorer. Za drugim razem kliknąłem na pliku prawym klawiszem myszki, potem "uruchom" i poszło. :huh: Komputery coraz bardziej mnie wk.. , tak się napalałem na tą grę, a tymczasem jeśli nie uda mi się zrobić czegoś z tymi przeskokami obrazu, pozostanie wywalenie całości z dysku żeby niepotrzebnie się nie denerwować... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Oj chyba nie wiesz co mowisz Luk3.. zagraj sobie ctf na polskich serwerach, to zmienisz zdanie. Postacie imho nawet troche za wolno sie poruszaja ;) Bronie sa fajne i dobrze wywazone, moim faworytem jest Penetrator z ktorego sie ladne heady sadzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja ściągałem już 2 razy dzisiaj plik z instalką z fangaming, ale za każdym razem był jakiś zwalony :/ plik exe nie ma nawet ikonki a próba odpalenia go kończy się bezowocnym mieleniem dysku przez kilka minut i zamułą całego systemu. Z niczego innego nie chce mi się ściagać z prędkością większą jak 10-15 kB/s (1mbit łącze :/ ) Moim zdaniem najlepiej sciagać z filefronta. Tutaj daje link: 2277940[/snapback] Oj chyba nie wiesz co mowisz Luk3.. zagraj sobie ctf na polskich serwerach, to zmienisz zdanie. Postacie imho nawet troche za wolno sie poruszaja ;) Bronie sa fajne i dobrze wywazone, moim faworytem jest Penetrator z ktorego sie ladne heady sadzi. Penetrator jest dla newbie ;d. W demie mp też go tylko używałem. Na wiekszości mapach (ciasno itp) najlepsze jest smg ;). Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 pograłem godzinkę i stwierdzam, że mi się nie podoba :/ nie wiem czemu. jakieś to wolne takie, te postacie biegają jakby chciały i nie mogły, no i te mapy są straszne, może niedługo jakieś nowe mapy gracze stworzą to zagram. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość #Mreko Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Pogralem2277535[/snapback] Co to za gra bez cieni :) ? heh czasy dooma2 wracaja ta gra trzeba grac na maxa min na medium inaczej to wyglada strasznie ubogo No ja za chwile zainstaluje. Wydaje mi sie ze cdkeye ktore do tej pory nie doszły JUZ chyba nie dojdą. Jak cos to moge 3 odpalic na PW. Lipa Mreko, jestem FEARowym n00bem i teraz nie dam ci zyc, moze z nerwów zrobisz kozła w monitor to sie wyłaczysz. noob noobowi nie rowny najgorsze sa takie co stoja w miejscu kucaja i sie czaja az ktos przejdzie tzw kamperka jak ktos jest multiplayerowym wyjadaczem to smykalke moze zalapac po 5 minutach gry co do walki bez broni potrzebna jest dluzsza praktyka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 O co chodzi z tym Invalid Game Assets? Ciągle mi to wyskakuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) #mreko zbierasz sobie - oszczędzaj te emoty- jedna po drugiej oczywiscie ladniej wyglądają, a jak 12 ludków wali glową w mur - to dopiero efekt ! nie ? - tylko że to jest nie zgodne z regulaminem .. szybkość jest pojeciem względnym , ale przy tak "wielkich" mapach ta, która w grze jest jest zbyt duża - ja bardzo bym chciał używać dokładniej broni ale po prostu nie ma na to czasu :/ CTF gra się znacznie fajniej gra nieco nabiera sensu ale DM i TDM ( jeszcze nie można ustrzelić swojego co sprowadza sie do tego że jak napotkasz walczących w korytarzu naparzasz prawie ze na ślepo - i zwykle kogoś trafiasz ) to imho porażka - biegasz i strzelasz :/ wątpię żeby cienie cokolwiek wprowadzały do gameplay'u a są sporym (zbędnym) obciążeniem ET też ładniej wyglada ze śniegiem, deszczem, krwią, wybuchami, łuskami, rozbłuskami ( szczegolnie te ostatnie są fajne ) i co z tego skoro żeby widzieć jak najwiecej nietrorzy bron nawet wylączają :] Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez Luk3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) Cholercia, no cos sobie przycinaja z tymi serialami... wczoraj po poludniu sie rejestrowalem i do tej chwili nie przyszedl key... moze ktos ma wolnego na zbyciu? :rolleyes: Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez wkamil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 @sesq I jak Ci to chodzi na takim sprzecie? Mamy w sumie podobne.. 800x600 da sie na medium ( niektore ustawienia na low a niektore na max tekstury na medium ) ale i tak pozniej zrezygnuje z niektorych efektow bo potem kurz zasłania przeciwnikow i tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 no nieeeee.... całą nockę leciało tylko po to by jak rozpakowywał to przy 96% wyleciał błąd crc... ide się powiesić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 no nieeeee.... całą nockę leciało tylko po to by jak rozpakowywał to przy 96% wyleciał błąd crc... ide się powiesić...Załatw sobie program: EasyRecovery Pro On naprawia takie błędy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 LCC ---> dzieki :D :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamesein Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 100-20FPS to nie gra ... mam jeszcze 1 keya do oddania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 ta gra trzeba grac na maxa min na medium inaczej to wyglada strasznie ubogo haha przeciez to multiplayer a nie jakis singiel, co mi tam po wygladzie ? :lol: gra ma byc na maxa plynna i dynamiczna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 gram pod nickiem "ozzy". Moge zagrac w niedziele ale w godzinach 22:00 - 2:00~2:30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 #mreko zbierasz sobie - oszczędzaj te emoty- jedna po drugiej oczywiscie ladniej wyglądają, a jak 12 ludków wali glową w mur - to dopiero efekt ! nie ? - tylko że to jest nie zgodne z regulaminem .. szybkość jest pojeciem względnym , ale przy tak "wielkich" mapach ta, która w grze jest jest zbyt duża - ja bardzo bym chciał używać dokładniej broni ale po prostu nie ma na to czasu :/ CTF gra się znacznie fajniej gra nieco nabiera sensu ale DM i TDM ( jeszcze nie można ustrzelić swojego co sprowadza sie do tego że jak napotkasz walczących w korytarzu naparzasz prawie ze na ślepo - i zwykle kogoś trafiasz ) to imho porażka - biegasz i strzelasz :/ wątpię żeby cienie cokolwiek wprowadzały do gameplay'u a są sporym (zbędnym) obciążeniem ET też ładniej wyglada ze śniegiem, deszczem, krwią, wybuchami, łuskami, rozbłuskami ( szczegolnie te ostatnie są fajne ) i co z tego skoro żeby widzieć jak najwiecej nietrorzy bron nawet wylączają :] Jaka poraszka skoro to jest to samo co fearmp :blink:. Nie grałeś wcześniej to sry, ale tereaz też nie musisz.. haha przeciez to multiplayer a nie jakis singiel, co mi tam po wygladzie ? :lol: gra ma byc na maxa plynna i dynamicznaDokładnie :P. Ale jak ktoś gra dla zabawy to proponuje texty ustawić chociaż na medium. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 A ja mam pytanie czy na neo 256/128 gra będzie grywalna? Czy pingi będą powyżej 100? (w ET mam 50-60 ping) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 ok rozpakowałem za pomocą IZArca... i kolejny kłopot... exe nie chce odpalić. zna ktoś sposób na otworzenie go i wyciągnięcie bebechów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 ma ktos jakis szybki link z którego można sciągnąć bo z tych podanych na stronie straszne niskie predkosci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Mój już kolei 3 tym razem z innego serwera też nie chciał się odpalić... Ale dałem mu chwilę do namysłu. Odpal go, idź do kuchni, postaw wodę w czajniku, zrób herbatę, wróć z herbatką to zacznie się instalować :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 i w połowie instalacji wesoły błąd... skąd ściągaliście? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 i w połowie instalacji wesoły błąd... skąd ściągaliście?Jeśli Ci się rozpakowało to błędy CRC w czasie instalacji ignorujesz. Gra i tak będzie działać! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 ftp sierry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...