LCC Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 LCC ---> dzieki :D :rolleyes:Nie ma sprawy :) Miłej rozwalanki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 teraz to juz za pozno... 53 % mamDawałem duuzo wcześniej :P. A tak btw co do samego ctf. JEst tam taka jedna mapa: deadwood. Rozgrywa sie all w lesie. Nie wiem jak wy macie ale jak na texturach med mam pikseloze :/. Imo i tak ta mapa w ogole nie pasuje do FEARa wiec po co grać ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Heh przeciez mapki sie zmieniaja i nie ma co selekcjonowac serverow bo jakas mapka jest do bani... wszystkie sa ok, a te 10-15 min. jednej mapki bys jakos przezyl :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) Znalazłem pustego serwa DM z całkiem fajnym pingiem (ok 40 na neo512). IP: 85.25.142.18:27888 Fajny ten serwek, idzie sie rozluznic. A jak wejdzie jakis klanowicz, to staram sie dotrzyamc kroku :wink: Musze sie nauczyc walki wrecz, bo wejdzie takli lepszy i wszystkim kopie dupe (doslownie :lol2: ) Edit: Ktos tu wspominal o serwie. Moze jakas sciepa?? na frag.pl 7zł - miech. Oczywiscie sa pewne "ale": - F.E.A.R 1.04 (Przydalo by sie poszukac z najnowszym patchem) - Koncza sie wakacje i niektorym sie to nie oplaca. Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez s0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Pogralem troche i jest bardzo fajnie, szczegolnie w CTF :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) "GG, GG, GG" Az sie rozczulilem ;]. Dzizas wklejacie screeny ze swoich fajnych wynikow niczym lechu1337. Gdzie i o ktorej gramy? Ten server gram.pl jest raczej pelny ciagle... http://www.game-monitor.com/search.php?gam...&country=PL Server frag.pl stoi pusty :D Dobra kto jst zatym zeby na frag.pl grac (pusty)? Bo nie mam zamiaru czekac tyle co ostatnio ;] i nikt nie przyszedl procz dziobaka ;] Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 A ja jeszcze tylko 30 minut poczekam aż się gra ściągnie, instalka i granie :lol2: PS. Niech ktoś umieści spis serwerów na których grają użytkownicy tego forum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Panowie, może umówimy się jutro na granie o godz. 21.00 na jakimś serwerze ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Pioorek frag.pl jest w wersji 1.06 :( Najlepszy jest narazie gram.pl, pewnie za kilka dni bedzie wiecej servkow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 CTF daje rade i jest jedna fajna mapka z tymi kanałami można sie snajperką pobawić gram pod swoim nickiem stąd więc można sie zemścić :] wirtualnie :) - no a ja spotkałem Pinky'ego na gram.pl-fear :] - pobrali nas 8c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) Nie zauwazylem :|. gram.pl est prawie zawsze pelny... np. czasem ciezk osie wbic na 64.os serva w bf2 a co dopiero na jakiegos 16 slotowego (chyba). No nie wiem jezeli ktos chce grac TERAZ/w nocy to niech pisze i sie serv znajdzie bo to nie problem ale cos malo chetnych, O LOL leze i nie moge: http://www.game-monitor.com/GameServer/81....a_u_Franka.html Jaki serv loool!!111 Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 tez bym sobie pogral z Wami ;) to umawiamy sie na jakis meeting? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Jutro bedzie wieczorem poważniejszy meeting ;d. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 No ok ale jutro to bedzie futro ;pppp jak mawia madre powiedzenie. 85.17.38.71:27898 Gram tutaj z qqrydza i ngdzie indziej sie nie przenosze chyba ze qqrydza sobie pojdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) A ja dalej sciagam ale juz na pelnej predkosci... :) wprowadzil kilka mirrorów z roznych serwow i teraz leci calą parą. Teraz mam nawet 36 mirrorów wiec jest gitez :DD Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez Onio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) Właśnie skończyłem ponad godzinną grę w DM i jestem mile zaskoczony :D W końcu mogę się trochę rozerwać ;) Nie myślałem że aż tak mnie wciągnie, kurde przypomniały mi się czasy gdy grałem w q3 z qmplami w kawiarence internetowej :rolleyes: TO były czasy P.S. Ping na Neo 256 u mnie na poziomie 100 :D Zero zacinki! P.S.2 Dlaczego mi wywala błąd gry i chce raportować po włączeniu Punkbustera? Może też ktoś miał taki problem? Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez Proofit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Wlazlem sobie na rundke i oto tabela koncowa: 1. Pioorek 2. s0n1c 3. ja ;] Reszta jest milczeniem - czyt. dostarczycielem fragow. ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 lool byłem siodmy, to chyba moj najlepszy wynik ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 A ja na ten serwerek nie moge wejść :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plum Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 lool byłem siodmy, to chyba moj najlepszy wynik ;p Czyli tuż zamną :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) Potem asuka mnie wyprzedzil tj. Sonic. Ja go scigalem i brakowalo mi POLOWY jego puntkow, potem to juz ze 50. Jutro musimy sie znow spotkac :> 2 godzin gry w feara = bolace palce od wciskania przyciskow na klawiaturze i myszce i pot na calym ciele. ta gra jest tak intensywna ze szok, ltajacy tynk, przedmioty, jakies obrazy istna masakra. Podobal mi sie otyw jak bieglem przez jakis korytarz i skrecilem gdzies w bok zeby przeladowac i odsapnac, a tam stal qqrydza z shotganem ;]. Nie musze mowic co sie stalo dalej ;p. Ogolnie to giera syci. Mam prosbe, miejcie nicki w grze takie jak na purepc :P bo jakies sperminatory i inne nicki nic mi nie mowily ;]. Jutro wprowadzam sie do pokoju to bede mial biurko, sami sobie na polkach grajcie ;]] Rzut granatem komus w twarz i strzal w niego zeby przedwczesnie wybuchl syci ;] Ktyora opcja odpowiada za ten dym? Bo czasem nic nie widzialem... effects? Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Nareszcie moglem pograc. Gra chodzi super na moim radku tylko wyglada jak wyglada.. Na neo128 rowniez nie uswiadczylem zadnych lagow a pingi rozne.. Szczerze to lepiej mi sie gralo w CoD2 ale to tez moze byc. Pisze sie na jutrzejsze rozgrywki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Potem asuka mnie wyprzedzil tj. Sonic. Ja go scigalem i brakowalo mi POLOWY jego puntkow, potem to juz ze 50. Jutro musimy sie znow spotkac :> 2 godzin gry w feara = bolace palce od wciskania przyciskow na klawiaturze i myszce i pot na calym ciele. ta gra jest tak intensywna ze szok, ltajacy tynk, przedmioty, jakies obrazy istna masakra. Podobal mi sie otyw jak bieglem przez jakis korytarz i skrecilem gdzies w bok zeby przeladowac i odsapnac, a tam stal qqrydza z shotganem ;]. Nie musze mowic co sie stalo dalej ;p. Ogolnie to giera syci. Mam prosbe, miejcie nicki w grze takie jak na purepc :P bo jakies sperminatory i inne nicki nic mi nie mowily ;]. Zabrales mu shotguna i zabiles go kolba ? ;] Gra jest strasznie 'h&s', gdzie sie nie odrodzisz to sie ktos tnie. ;] Ja wole tryb ctf i umiarkowana ilosc graczy, aby nie bylo takiego chaosu i akcje byly bardziej przemyslane. Niech ktos znajdzie jakis pusty serek na jutro, aby elita forum mogla sobie spokojnie pograc. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Trzeba zagrac teamdtm [;. Bo na dm jak sie spawnowales to mogles rzucic byle gdzie granata i frag byl ;] no troche przesadzam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Milutko sie gralo. Ogolnie graczy dzieli sie na: Niemcy (dawcy) i Graczy (PPC i jacys polacy) ^^ ^^ Asuka Strikes! Tu widac nie ogranie sie z mapa. Ale wynik 100% zadowalajacy. @ Ath - A ja sie dziwilem ze jakis niemiec tak szaleje, a to ty byles pod tym knifem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) ;) niezla akcja, ciagle mussze isc do przodu bo jak sie zatrzymam to dostaje serie w plecy :) wogle kopy sa extra ;} i racja, mozna dac nicki z purepc. szkoda ze musialem wyleciec w srodku gry bo karta zaczela sypac artami ;> Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez sesq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Mam prosbe, miejcie nicki w grze takie jak na purepc :P bo jakies sperminatory i inne nicki nic mi nie mowily ;]. Dokładnie. Tak będę wiedział na kogo się przyczaić :wink: . Dzięki za dzisiejsze spotkanie. Do jutrzejszego a raczej dzisiejszego popołudnia nie będę miał czasu na szlifowanie umiejętności więc będę pewnie kolejnym "dostarczycielem fragów". :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Wlazlem sobie na rundke i oto tabela koncowa: 1. Pioorek 2. s0n1c 3. ja ;] Reszta jest milczeniem - czyt. dostarczycielem fragow. ;]]] Niestety ostatnie miejsce ale tyle co wszedłem - później było już tylko lepiej. Sieczka była niesamowita panowie B-) Jakoś tak przytulnie jak tyle znajomych nicków z ppc :wink: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 No kampienie sie w tej grze nie sprawdza, najlepiej byc ciagle w ruchu :P. Rozwalaja mnie kolesie co ciagle biegaja i kopia. Strach do takiego strzelac ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Jutro (a raczej już dziś) koniecznie powtórka z roz(g)rywki :wink: Szkoda, że nie będe miał kiedy poćwiczyć i ogarnąć map - będe dopiero wieczorem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...