Skocz do zawartości
kamilo23

Nokia N72 Test

Rekomendowane odpowiedzi

Tak tak bardzo długo czekałem aż ktoś zrobi testa temu cudowi :razz: natury którym jest Nokia N72 .

Moje odczucia są pozytywne a jakie będą wasze zapraszam pod ten link Nokia N72 REview

Wszystko w języku angielskim jest pisany dość prosto i zrozumiale.

Udanej lektury :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nic się nie stao, nic się nie stao

właśnie znalazłem kilka recek N80 i doczytałem, że nie jest to oficjalnie potwierdzone, ale Skype pracuję nad wersją kompatybilną z Symbianem 3 generacji, no wypas :)

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nikt nie zauwazyl ze to to samo co n 70 tylko w nowej obudowie i nie posiada drugiej kamery i nie obsluguje 3G? czym tu sie zachwycac...

http://telepolis.pl/porownanie.php?akcja=porownaj

porownanie n70 i n72

Edytowane przez paczka01

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nikt nie zauwazyl ze to to samo co n 70 tylko w nowej obudowie i nie posiada drugiej kamery i nie obsluguje 3G? czym tu sie zachwycac...

I już wszystko zepsułes :wink:

Kazdy kupuje telefon jaki mu się podoba i co w nim chce miec jeden chce to a drugi nie chce tego. Proste B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I już wszystko zepsułes :wink:

Kazdy kupuje telefon jaki mu się podoba i co w nim chce miec jeden chce to a drugi nie chce tego. Proste B-)

oczywiscie, ja to rozumiem, telefonik jest ladny itd, ale nie oferuje nic nowego niz n70 , poza tym ten model byl przedstawiony dokladnie wtedy kiedy n70 wiec nie jest to zadna nowosc.

P.S. swojej n70 bym nie zamienil mimo ze design n72 jest o niebo lepszy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://telepolis.pl/porownanie.php?akcja=porownaj

porownanie n70 i n72

Mniej zbednych bajerow = nizsza cena? :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czytałem kilkanaście opinii, że na N70 Symbian "stoi w miejcu" - zdementuj/potwierdź :>

W porownaniu do mojej noki 6630 symbian na n70 dziala troche wolniej, widac że wolniej ale nie stoi w miejscu ;) Nie wiem czym to jest spowodowane, oba telefony maja taki sam procesor (220Mhz) roznia sie natomiast wersja symbiana. Ja ma wersje 8.0a a w n70 jest 8.1a, moze cos zwalili w nowszej wersji ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem styczność z n 70 az miesiac i az o miesiac za długo poszedł do żyda bo sie do niczego nie nadawał. Filmik nakreca pierwsze 5 sekund plynnie potem niemilosiernie skacze , po wyjsciu z takiego nakreconego filmiku do menu poczatkowego wczytuje sie to jak xpek na p 3 600 z 128 mb ram. Acha zawieszki w stylu wyciągnij baterie bo inaczej nie działam to tak 2 razy dziennie były.Na szczescie udało mi sie wymienic na d600 i to jest to co miało byc.

Edytowane przez Gregor1230

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Acha zawieszki w stylu wyciągnij baterie bo inaczej nie działam to tak 2 razy dziennie były.

W 6630 "zawieszki" sa o wiele rzadziej ale tez sie zdarzaja, jednak telefon wtedy nie debieje tylko sam sie resetuje :] Znaczy na chwilke staje, po sekundzie albo dwoch pojawia sie napis nokia i tel sam sie resetuje. Po chwili juz smiga znowu.

Myslalem, że n70 jest o wiele lepszym telefonem niz 6630 ale sie pomylilem i teraz mam 66300 ;) btw: silmy nagrywa idealnie, i karte pamieci mozna zmienic bez wyjmowania baterii :]]]]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No widzisz . Nie nie n 70 to pomyłka tak jak fx5900 :D w moim życiu . Przeszedłem na samsunga d600 i chyba nic lepszego narazie nie chce bo wystarcza w zupełnosci. Ponad 80 mb wewnetrznej + karta 512 mb i nagrywanie filmow w mp4 płynnie bez zacinek i jakis przygód. No i oczywiscie jego kształt i wielkosc a nie cegła od noki n 70 blech. Ten n70 to 400 zł powinien kosztowac !!

Edytowane przez Gregor1230

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi