kamilo23 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Tak tak bardzo długo czekałem aż ktoś zrobi testa temu cudowi :razz: natury którym jest Nokia N72 . Moje odczucia są pozytywne a jakie będą wasze zapraszam pod ten link Nokia N72 REview Wszystko w języku angielskim jest pisany dość prosto i zrozumiale. Udanej lektury :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 (edytowane) ładny review, ale jednak zostanę przy N80, jak cena w ciągu dwóch miesięcy spadnie do 1500zł to sobie sprawie taki telefonik :rolleyes: Edytowane 26 Sierpnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Nawet mi się podoba ; ] Ale jedynie nie pasi mi w niej cena i zasłona aparatu, jak jest jak w n70 czy 6680 to kicha, strasznie pogrubia telefon a można zrobić taką malutko zasłonkę na sam obiektyw.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Z serii N podoba mi się tylko nokia N72 i N91 a reszt nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Ciekawe czy ta komóreczka będzie w jakieś promocyjnej ofercie w Erze :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Ciekawe czy ta komóreczka będzie w jakieś promocyjnej ofercie w Erze :unsure: Być to może i będzie ale za to w jakiej cenie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Cena będzie początkowo wysoka, ale jestem pewien, że za jakiś czas wejdą promocje, ale nie można się teo spodziewać zbyt szybko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 ...bardzo fajny telefon, bedzie na pewno niedrogo w ofercie dla firm. Tylko cyrograf jeszcze do stycznie mnie trzyma... :'((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M@St3R Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 No nawet ładnie się prezentuje ten fonik :) Ale za wszystko co dobre i ładne trzeba ładnie płacic więc moge sobie tylko popatrzec :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 ładny review, ale jednak zostanę przy N80, jak cena w ciągu dwóch miesięcy spadnie do 1500zł to sobie sprawie taki telefonik :rolleyes:ja juz bym brał ;] http://allegro.pl/item122680570_nowa_piekn...iej_krakow.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 (edytowane) ale ja nie chcę 72, nie ma WiFi, po za tym 80tka ma kozacki wyświetlacz 352 x 416 pixeli (symbian 3 generacji) Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 aha to sorki, moj babol :D Z wypowiedzi zrozumiałem, ze masz juz n80 i zrobisz przesiadke na n72 jesli jej cena spadnie do 1500zl ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 (edytowane) nic się nie stao, nic się nie stao właśnie znalazłem kilka recek N80 i doczytałem, że nie jest to oficjalnie potwierdzone, ale Skype pracuję nad wersją kompatybilną z Symbianem 3 generacji, no wypas :) Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka01 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 (edytowane) nikt nie zauwazyl ze to to samo co n 70 tylko w nowej obudowie i nie posiada drugiej kamery i nie obsluguje 3G? czym tu sie zachwycac... http://telepolis.pl/porownanie.php?akcja=porownaj porownanie n70 i n72 Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez paczka01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 nikt nie zauwazyl ze to to samo co n 70 tylko w nowej obudowie i nie posiada drugiej kamery i nie obsluguje 3G? czym tu sie zachwycac... I już wszystko zepsułes :wink: Kazdy kupuje telefon jaki mu się podoba i co w nim chce miec jeden chce to a drugi nie chce tego. Proste B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka01 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 I już wszystko zepsułes :wink: Kazdy kupuje telefon jaki mu się podoba i co w nim chce miec jeden chce to a drugi nie chce tego. Proste B-) oczywiscie, ja to rozumiem, telefonik jest ladny itd, ale nie oferuje nic nowego niz n70 , poza tym ten model byl przedstawiony dokladnie wtedy kiedy n70 wiec nie jest to zadna nowosc. P.S. swojej n70 bym nie zamienil mimo ze design n72 jest o niebo lepszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 czytałem kilkanaście opinii, że na N70 Symbian "stoi w miejcu" - zdementuj/potwierdź :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 nikt nie zauwazyl ze to to samo co n 70 tylko w nowej obudowie i nie posiada drugiej kamery i nie obsluguje 3G? czym tu sie zachwycac... http://telepolis.pl/porownanie.php?akcja=porownaj porownanie n70 i n72 Mniej zbednych bajerow = nizsza cena? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 czytałem kilkanaście opinii, że na N70 Symbian "stoi w miejcu" - zdementuj/potwierdź :>W porownaniu do mojej noki 6630 symbian na n70 dziala troche wolniej, widac że wolniej ale nie stoi w miejscu ;) Nie wiem czym to jest spowodowane, oba telefony maja taki sam procesor (220Mhz) roznia sie natomiast wersja symbiana. Ja ma wersje 8.0a a w n70 jest 8.1a, moze cos zwalili w nowszej wersji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) Miałem styczność z n 70 az miesiac i az o miesiac za długo poszedł do żyda bo sie do niczego nie nadawał. Filmik nakreca pierwsze 5 sekund plynnie potem niemilosiernie skacze , po wyjsciu z takiego nakreconego filmiku do menu poczatkowego wczytuje sie to jak xpek na p 3 600 z 128 mb ram. Acha zawieszki w stylu wyciągnij baterie bo inaczej nie działam to tak 2 razy dziennie były.Na szczescie udało mi sie wymienic na d600 i to jest to co miało byc. Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Acha zawieszki w stylu wyciągnij baterie bo inaczej nie działam to tak 2 razy dziennie były. W 6630 "zawieszki" sa o wiele rzadziej ale tez sie zdarzaja, jednak telefon wtedy nie debieje tylko sam sie resetuje :] Znaczy na chwilke staje, po sekundzie albo dwoch pojawia sie napis nokia i tel sam sie resetuje. Po chwili juz smiga znowu. Myslalem, że n70 jest o wiele lepszym telefonem niz 6630 ale sie pomylilem i teraz mam 66300 ;) btw: silmy nagrywa idealnie, i karte pamieci mozna zmienic bez wyjmowania baterii :]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) No widzisz . Nie nie n 70 to pomyłka tak jak fx5900 :D w moim życiu . Przeszedłem na samsunga d600 i chyba nic lepszego narazie nie chce bo wystarcza w zupełnosci. Ponad 80 mb wewnetrznej + karta 512 mb i nagrywanie filmow w mp4 płynnie bez zacinek i jakis przygód. No i oczywiscie jego kształt i wielkosc a nie cegła od noki n 70 blech. Ten n70 to 400 zł powinien kosztowac !! Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...