s0lid Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) http://en.wikipedia.org/wiki/Drawball http://www.drawball.com/ dokladniej o co chodzi w zabawie opisane jest na wikipedii, w skrocie, na stronie znajduje sie kolo na ktorym maluje sie co badz, oprocz beleczego powstaja akcje tworzenia czegos ambitniejszego (hall of fame), aktualnie rysujemy flage Polski, a ze kazdy moze rysowac na czym chce to trudno w niewiele osob narysowac cos wiekszego bez ciaglej walki z wandalami closedeyes.gif pokazmy im kto rzadzi cool.gif a i w miare mozliwosci powiekszajcie flage, zamiast bazgrania po niej ;p Edytowane 4 Września 2006 przez .:Solid_Snake:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 bajecznie piekne ! :) niezly pomysł, niezle sa polskie komentarze na fladze szwecji :) PS. 2x dalem sie nabrać na agree/disagree ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Komus to dziala w Operze 9.01? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Jezeli mowisz o kompilacji 8552 to nei [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 O co w tym chodzi? Jak tutaj coś wogóle namalować? Kiedy chcę coś narysować, po prostu nie zapisuje tego i ignoruje moje 'malunki'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) Czego to ludzie nie wymyślą... ;) Domalowałem co nieco na czerwono... może jeszcze kiedyś coś dorzucę :) O co w tym chodzi? Jak tutaj coś wogóle namalować? Kiedy chcę coś narysować, po prostu nie zapisuje tego i ignoruje moje 'malunki'."If the site operator finds a particular drawing with good quality, the drawing is protected from vandalism" Może coś ładnego chciałeś zamalować? Edytowane 4 Września 2006 przez Dziobak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 qrrrrrr.w.a. ta nowa opera mnie kiedyś zabije <_< chyba pora wrócić do starej poczciwej 8,50 a stronka fpompke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 ej ja jak wchodze na ta strone to mi sie nic nie wyswietla :| 'Opera 8.52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Czego to ludzie nie wymyślą... ;) Domalowałem co nieco na czerwono... może jeszcze kiedyś coś dorzucę :) "If the site operator finds a particular drawing with good quality, the drawing is protected from vandalism" Może coś ładnego chciałeś zamalować? Nic z tych rzeczy. Chciałem poprostu dokolorować flagę polski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Niezle! Tez troche dokolorowalem ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 pomysł może i ok, ale bez kitu ... już naprawdę chyba trzeba nie mieć co ze sobą zrobić, aby tam malować B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarryOn Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) Ja w operce wchodzę na stronkę i też nic nie ma, ale juz sobie poradziłem ;] klikam w lewym górnym rogu na link "Drawball Hall of Fame" po chwili daje powrót i już działa. :-P A sam pomysł tej stronki mi sie bardzo podoba! Edytowane 4 Września 2006 przez CarryOn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 bajecznie piekne ! :) niezly pomysł, niezle sa polskie komentarze na fladze szwecji :) PS. 2x dalem sie nabrać na agree/disagree ;D Mnie raczej nie bawia domalowane sfastyki, penisy i obraźliwe słowa. Szczególnie, że malowane są przez Polaków. Niestety idiotów w naszym kraju jak widać nie brakuje, szczególnie tych którym matki kupiły internet w promocji za 28zł/miech ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 ej czym tam sie maluje? :| nie widze pendzelka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) Na Operze 8.54 build 7730 tez nie chodzi. Ta stronka widac po prostu sie gryzie z ta przegladarka. Edytowane 4 Września 2006 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 'dobra rysowalem juz w firefoxie... mam tylko pytanie. czemu mozna tak malo tylko narysowac? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) 'dobra rysowalem juz w firefoxie... mam tylko pytanie. czemu mozna tak malo tylko narysowac? icon_sad2.gif A gdzie znalazes pedzelek? Edytowane 4 Września 2006 przez GDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 'dobra rysowalem juz w firefoxie... mam tylko pytanie. czemu mozna tak malo tylko narysowac? :( bo gdybys malował długo to bys mogl zamalowac caly obszar sam A gdzie znalazes pedzelek? musisz miec przyblizenie 100% oraz przejsc gierke w stylu 'bez odrywania ołowka od kartki' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Umówmy się i zróbmy ogromne logo PurePC ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Ja tam juz wielkie logo Wisly widze - nasi tu byli ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Ale najlepsza jest polska flaga :) Największa i jeszcze orzeł na środku. Nie powinna to być kaczka <_< ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Imo najpierw trzeba by walnac duza flage i dopiero orzelek. Bo wyglada to jakby juz flaga byla gotowa, a tak nie jest chyba co? W hall of fame sa same rysunki na cala powierzchnie... Ciezko bedzie w ogole flage narysowac, zawsze sie ktos znajdzie co ja pobazgroli, ktos np. z innego kraju. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Dopisałem WKS na dole tak po środku pod tą buźką i LOL oraz troszkę pokolorowałem na czerwono. Tylko na odpowiedni odcień nie mogłem trafić. Nasz flaga największa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 ej trzeba to na innych forach oglosci bo juz wandale nasza flage spsuli ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Fajne, szkoda ze tak malo atramentu :) SZPREJ by sie przydal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 jak napełnic atrament? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 jak napełnic atrament? Wydaję mi się że tylko raz dziennie można malować. Obym się mylił bo chcę poprawić orła troszkę wymazując jakieś bazgroły.. (kreski itp...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Jak ktos chce porysowac w operce wystarczy ze zmniejszy skale strony o jeden skok. Tzn 100%->90%, 90%-80% itd. Oczywiscie mozna spowrotem powiekszyc do 100% i znowu zmniejszyc. Troche to uciazliwe ale dziala. A flash sie nie zmniejsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 hehe udalo mi sie znalesc polaka ktory pisal logo drozyny ktorej kibicuje, udalo mi sie z nim pogadac :D potem przyszlo forum kotre czyscilo swoj napis, z ktorymi sie przedrzezniałem mazac po tym co dopiero zgumowali :) niezle jaja ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 jak ja coś nabazgrałem to się nie zapisywało :/ i a atrament znikał :( mam firefoxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...