Skocz do zawartości
s0lid

Drawball.com

Rekomendowane odpowiedzi

http://en.wikipedia.org/wiki/Drawball

http://www.drawball.com/

dokladniej o co chodzi w zabawie opisane jest na wikipedii, w skrocie, na stronie znajduje sie kolo na ktorym maluje sie co badz, oprocz beleczego powstaja akcje tworzenia czegos ambitniejszego (hall of fame), aktualnie rysujemy flage Polski, a ze kazdy moze rysowac na czym chce to trudno w niewiele osob narysowac cos wiekszego bez ciaglej walki z wandalami closedeyes.gif

pokazmy im kto rzadzi cool.gif

a i w miare mozliwosci powiekszajcie flage, zamiast bazgrania po niej ;p

Edytowane przez .:Solid_Snake:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czego to ludzie nie wymyślą... ;)

Domalowałem co nieco na czerwono... może jeszcze kiedyś coś dorzucę :)

O co w tym chodzi? Jak tutaj coś wogóle namalować? Kiedy chcę coś narysować, po prostu nie zapisuje tego i ignoruje moje 'malunki'.

"If the site operator finds a particular drawing with good quality, the drawing is protected from vandalism"

Może coś ładnego chciałeś zamalować?

Edytowane przez Dziobak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czego to ludzie nie wymyślą... ;)

Domalowałem co nieco na czerwono... może jeszcze kiedyś coś dorzucę :)

"If the site operator finds a particular drawing with good quality, the drawing is protected from vandalism"

Może coś ładnego chciałeś zamalować?

Nic z tych rzeczy. Chciałem poprostu dokolorować flagę polski.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w operce wchodzę na stronkę i też nic nie ma, ale juz sobie poradziłem ;] klikam w lewym górnym rogu na link "Drawball Hall of Fame" po chwili daje powrót i już działa. :-P A sam pomysł tej stronki mi sie bardzo podoba!

Edytowane przez CarryOn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bajecznie piekne ! :) niezly pomysł, niezle sa polskie komentarze na fladze szwecji :)

PS. 2x dalem sie nabrać na agree/disagree ;D

Mnie raczej nie bawia domalowane sfastyki, penisy i obraźliwe słowa. Szczególnie, że malowane są przez Polaków. Niestety idiotów w naszym kraju jak widać nie brakuje, szczególnie tych którym matki kupiły internet w promocji za 28zł/miech ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

'dobra rysowalem juz w firefoxie... mam tylko pytanie. czemu mozna tak malo tylko narysowac? :(

bo gdybys malował długo to bys mogl zamalowac caly obszar sam

A gdzie znalazes pedzelek?

musisz miec przyblizenie 100% oraz przejsc gierke w stylu 'bez odrywania ołowka od kartki'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Imo najpierw trzeba by walnac duza flage i dopiero orzelek.

Bo wyglada to jakby juz flaga byla gotowa, a tak nie jest chyba co?

W hall of fame sa same rysunki na cala powierzchnie...

Ciezko bedzie w ogole flage narysowac, zawsze sie ktos znajdzie co ja pobazgroli, ktos np. z innego kraju.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktos chce porysowac w operce wystarczy ze zmniejszy skale strony o jeden skok. Tzn 100%->90%, 90%-80% itd. Oczywiscie mozna spowrotem powiekszyc do 100% i znowu zmniejszyc. Troche to uciazliwe ale dziala. A flash sie nie zmniejsza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe udalo mi sie znalesc polaka ktory pisal logo drozyny ktorej kibicuje, udalo mi sie z nim pogadac :D potem przyszlo forum kotre czyscilo swoj napis, z ktorymi sie przedrzezniałem mazac po tym co dopiero zgumowali :) niezle jaja ;d

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi