Camis Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Witam, Cytuje za Webinside.pl: W pełni funkcjonalny PayPal dla Polaków Od 14. września mieszkańcy Polski będą mogli w pełni korzystać z usług oferowanych przez należącego do eBay PayPal'a. Dotychczas możliwe było tylko wysyłanie pieniędzy. Dopiero po tak długim czasie funkcjonowania PayPal w Polsce doczekaliśmy się jego pełnej funkcjonalności. Usługa nie cieszy się obecnie wśród Polaków dużą popularnością, a jako jeden z głównych powodów wymieniana się właśnie ograniczenia nie pozwalające na odbiór pieniędzy i ich wypłatę na zwykły rachunek bankowy. Być może niedługo doczekamy się również tłumaczenia serwisu PayPal na język polski. Źródło: http://www.webinside.pl/news/2567 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Lepiej późno niż wcale, ale do tej pory mi to nie przeszkadzało bo nie potrzebowałem opcji wpłaty pieniążków. Niech mi jeszcze raz zablokują transakcje zapłaty za aukcje ebay'a z powodu jakiś błędów, gdzie mój bank zwraca niezaksięgowane przelewy dopiero po 2 tygodniach to ich po prostu zamorduje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 (edytowane) dziwne, założyłem konto i nadal jest niefunkcjonalny! gdy wciskam Request Money dostaję komunikat: As a PayPal Send Only account holder, you are not permitted to receive funds from other PayPal account holders. PayPal is constantly working to expand and improve services for our customers. We hope that we can enable you to use more of our award-winning services in the future. dlaczego tak? to jednak polska nie jest obsługiwana czy jak? PS dlaczego nie moge dodac karty debetowej? (konto w mbank) po probie dodania pisza, ze karta jest zablokowana albo bledny numer itp - a tak nie jest Edytowane 22 Września 2006 przez AAF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 PS dlaczego nie moge dodac karty debetowej? (konto w mbank) po probie dodania pisza, ze karta jest zablokowana albo bledny numer itp - a tak nie jest debetowki nie dodasz, musi byc kredytowka, mojej z multi tez nie przyjmuja a kredyta z bph nie chce dodawac. szkoda, ze jestesmy traktowani jak kraj 3 swiata :/ PP ma takie same poczatki jak ebay :/ wielka szkoda :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 a eKarta z mBanku dziala? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 debetowki nie dodasz, musi byc kredytowka, mojej z multi tez nie przyjmuja a kredyta z bph nie chce dodawac. szkoda, ze jestesmy traktowani jak kraj 3 swiata :/ PP ma takie same poczatki jak ebay :/ wielka szkoda :( ja mam założone konto PP z kartą debetową i kredytową multibanku - Visa, konto zakladałem 3 lata temu być może nie akceptuje Visa Classic i Electron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 a eKarta z mBanku dziala?Dam znac jak mi tylko mbank ja przysle.. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 a eKarta z mBanku dziala? Wg. obslugi klienta mBanku tak (pytalem mailem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Ja powiem tak: Ebay saplil sprawe na samym poczatku. Otwierajac biznes w najwiekszym kraju europy srodkowo-wschodniej bez kompletnego przygotowania stracil niepowtarzalna okazje. Wiazano z nim wielkie nadzieje na demonopolizacje allegro, co jest widac. A gdyby zainwestowali ten 1 mln PLN w kapital ludzki - zwrocilobym im sie na pewno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Tak czy siak do PL kasa nie wchodzi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Wg. obslugi klienta mBanku tak (pytalem mailem).Potwierdzam - Paypal działa z eKartą. Mam i sprawdziłem. Tak czy siak do PL kasa nie wchodzi :(No niestety, jeszcze dzisiaj sprawdzałem i nie ma mozliwosci.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 PANOWIE!! Dzien 8 października jest dla mnie od tego roku świętem!! MAMY W PEŁNI FUNKCJONALNY PAYPAL! Rzucam prace, rzucam szkołę i zakładam hotel :lol: :lol: :lol: je je je je! PS. Może nie rozumiecie zadowolenia downa ale cieszcie sie razem ze mną! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 (edytowane) potwierdzam doniesienia sokera, sam sprawdziłem hip hip hurra hip hip hurra hip hip hurra hurra hurra :banana: ooooooooo i jeszcze po polsku Edytowane 12 Października 2006 przez thermalfake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Tylko mnie coś nie działa... Nie wiem ocb :blink: Jak chce przelać kase wyskakuje: Nie można zweryfikować karty kredytowej, której użyto do tej transakcji. Sprawdź, czy informacje podane pierwotnie do systemu PayPal są nadal poprawne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Do dziś nie miałem problemów z wysyłaniem kasy zarównjo za aukcje eby'a a także normalne przelewy za usługi bądź towar kartą debetową. Nigdy nie korzystałem z płatności kredytówką @soker używasz tej karty pierwszy raz ? jak nie to podejrzana sprawa, spróbuj ją usunąć i zarejestrować na nowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...