rxg Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 (edytowane) Vip pamysl ok ceny ok ale szary Kowalski wejdzie na stronke dostanie zawrotu glowy krzyczac" Uooolaboga"Nie piszcie o zwykłym kowalskim, bo ten wczoraj dopiero założył sobie cyfrę+, Internet uruchomi za rok. Pierwsze zakupy w nim zrobi z zaświatów. Póki, co idzie i kupuje, co MM da w promocji i dmucha kowalską. Przez neta kupują osoby w miarę kumate. Edytowane 14 Września 2006 przez rxg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 ja nie mam 18 lat i kupuje w internecie :D nie ma sie co bać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Bać to się raczej może sprzedający tego, że nie wypełnisz warunków umowy kupna/sprzedaży :) Sklepik bardzo fajnie się prezentuje ;] Dodałem do zakładek i się zarejestrowałem [; Na pewno w najbliższym czasie skorzystam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Ty uważaj bo jeszcze komputronik przebijesz :) Ale w każdym razie powodzenia życzę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SileMan Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Ty uważaj bo jeszcze komputronik przebijesz :) Ale w każdym razie powodzenia życzę :D komputronik to betka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 (edytowane) Caleb glowo pusta, naucz sie czytac ze zrozumieniem... u Ciebie na wiosce we wszystkich sklepach maja napisane na drzwiach "klient naasz paaaan"? Edytowane 15 Września 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_tom Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 "Już dziś mamy dla Ciebie Wielką Promocję - Pierwszych 100 zamówień zrealizujemy z 5% zniżką!!! Zarejestruj się, a rabat automatycznie zostanie Ci przydzielony!!!" @Vip, jak się zarejestruję to muszę ten rabat odrazu wykorzystać, czy mogę coś kupić np. za miesiąc-dwa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajew Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 piszesz...a nie rozumiesz ...przerażające. Masz pogłówkuj jeszcze nad tym zdaniem a sam znajdziesz (oby!) odpowiedź: " Pierwszych 100 zamówień zrealizujemy z 5% zniżką!!! " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 piszesz...a nie rozumiesz ...przerażające. Masz pogłówkuj jeszcze nad tym zdaniem a sam znajdziesz (oby!) odpowiedź: " Pierwszych 100 zamówień zrealizujemy z 5% zniżką!!! " dobrze gada :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SileMan Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 @Vip, jak się zarejestruję to muszę ten rabat odrazu wykorzystać, czy mogę coś kupić np. za miesiąc-dwa? Rabat jest na 100 pierwszych zamówień, niezależnie czy zarejestrujesz się teraz, czy za tydzień, jak zmieścisz się w tych 100 zamówieniach, no to będziesz go mieć. Jak kupisz dziś to będziesz mieć rabat 5%, a jeśli za np tydzień nadal będzie 5% na zamówienia, to drugie zamówienie też dostaniesz z 5% rabatem :) Liczy się kolejność zgłoszeń zamówień, a nie rejestracji, ot co :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 są problemy z polskimi znakami w kartach najnowszej opery, zamiast nich są | Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Złe kodowanie. Czesc strony jest kodowana w UTF-8(prawidłowo) a czesc w ISO-8859-2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SileMan Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 są problemy z polskimi znakami w kartach najnowszej opery, zamiast nich są | gdzie masz te problemy? możesz podać dokładniej? Pewnie coś pominołem i nie zapisałem w utf-8... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 http://silent-pc.pl/index.php/mode/katalog...Wyciszające?p= Tekst na karcie przeglądarki i pasku tytułu przegladarki. Mozliwe, ze w innych miejscach gdzie są polskie znaki jest tak samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 np. dział ChŁodzenie wodĄ. Wyglada to tak: Ch|odzenie Wod| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SileMan Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 np. dział ChŁodzenie wodĄ. Wyglada to tak: Ch|odzenie Wod| szczerze powiem że jestem na operze w tej chwili i jest ok. No chyba że mówicie o tytule strony na pasku u góry - wtedy tak, tam jeszcze jest iso, ale spokojnie, dziś robimy linki żeby były krótkie to przy okazji zrobimy i title. a linki będą wyglądać tak: http://silent-pc.pl/pid/602 - wsumie już działa tylko trzeba teraz do silnika stronki wrzucić - krótkie linki sysą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 (edytowane) chlopaki wspolczuje Wam :D ledwo sklep otworzyliscie a tu juz kazdy z pazurami rabaty "wyludza" :lol: daj na pierwsze sto zamowiem 100% rabat i komentarze tutaj ogranicza sie do nieprawidlowego dzialania stronki w przegladarkach :D nie no, zartuje oczywiscie ;) Panowie, opisy będą bardzo łopatologiczne, o to nie ma co się martwić. To po prostu wymaga czasu. U zasilaczowej_konkurencji.pl też nie ma wszystkich opisów od razu. Bo to jest po prostu czasochłonne. Zasilaczowej_konkurencji.pl - Zenfist.pl - dajcie spokój z tym ukrywaniem :), chyba każdy zna Zenfista i jego sklep :) oj o spedzaniu czasu przy robieniu opisow produktow wiem co nieco ;) i potwierdzam ze bardzo to czasochlonne Edytowane 15 Września 2006 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SileMan Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Z życia Silent-PC.pl :) Menu już się nie zwija, jak wejdziecie w jakiś produkt - więc już chyba nikt się nie zgubi ;) Są już krótkie linki, więc możecie linkować na forum do sklepu, jak rozmawiacie o jakimś sprzęcie :D Cały czas pracujemy nad opisami, a już niebawem będzie taka funkcjonalność, jakiej nie ma żaden inny sklep w tej dziedzinie sportu - no może z jeden ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Może by tak administracja zmieniła Wam rangę na "Silent-PC" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Może by tak administracja zmieniła Wam rangę na "Silent-PC" ;) a myslisz ze tak latwo zlapac Paranoika w stanie nie wskazujacym na spozycie ?? :wink: :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Para nie jest jedynym adminem ;) A nawet jeden z nich wypowiada Ci się w tym temacie ;> Zresztą... to w Waszym interesie- tak tylko powiedziałem co mi wpadło do głowy oglądając sklep i czytając ten temat ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 sie zalatwi :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 (edytowane) literówka w opisie 'NoiseBlocker SX1 OEM 120mm' w opisie 'Revoltec AirGuard 120mm' jest 'długi czasy pracy.' powinno być 'długie czasy pracy.' layout stronki jest celujący, nawet ta reklama nie przeszkadza :) Edytowane 18 Września 2006 przez sesq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 a mi sie wydaje ze to powinno byc po prostu "długi czas pracy" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Fajny sklepik, alternatywa dla pewnego_sklepu_moddingowego_w_kce ;] A czy zamierzasz wprowadzić możliwość odbioru osobistego zakupionych towarów? Bo poczta i kurierzy to zdziercy! Ot co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Fajny sklepik, alternatywa dla pewnego_sklepu_moddingowego_w_kce ;] A czy zamierzasz wprowadzić możliwość odbioru osobistego zakupionych towarów? Bo poczta i kurierzy to zdziercy! Ot co. niezazbytnio bo sprzetu w domu nie trzymam :] ale za to jest zalatwiona przesylka kurierem za cale 9zł , wiec mysle ze sie oplaca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D2mian Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 _Vip_ mam nadzieję że w tym tygodniu buda Antec'a dojdzie do mnie :] Kopnijcie w zad dystrybutora niech się streszcza bo mnie już nerw bierze :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) do cierpliwych swiat nalezy :] :P Edytowane 25 Września 2006 przez _Vip_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Sklepik mi sie bardzo podoba, cenki tez są znośne :P Tak tak zarejstrowałem sie ;) Życze dużo klientów zadowolonych i braku towaru ze względu na jego zchodzenie jak ciepłe bułki ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Niezła strona. Parę razy na nią już wchodziłem i widzę postępy. Tak trzymać. Gratuluję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...