calvis Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Mi poszło super, 30/30 na rozszerzeniu. Jakby się do czegoś nie doczepili w wypracowaniu, to mógłbym osiągnąć swój ultimate goal :D Kurde, żeby matma i fiza były takie... niestety na polibudzie niewiele jest punktów za angielski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Kurde, żeby matma i fiza były takie... nie tylko tobie to sie marzy :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 (edytowane) Panowie - to co było na rozszerzeniu to normalnie szok - przez pół matury gapiłem sie w okno i liczyłem kwiatki na trawniku bo się nudziłem. Sprawdziłem z odpowiedziami, rozprawka poszła mi genialnie (tak wysublimowanego słownictwa w zyciu nie uzywałem). Napisałem sobie rozprawkę na brudno w brudnopisie, i przepisałem na czysto - bez ani jednego skreslenia - z taką kaligrafią że aż boli :D Wg szacowania będzie coś ok. 84-92% z rozszerzenia - jestem cały w skowronkach :D Edytowane 6 Maja 2008 przez victor89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Ja tą rozprawkę to tak od biedy napisałem, że dramat. Jakieś wyssane z palca argumenty i słownictwo takie sobie. No nic.. teraz majca i wakacje ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 ja nie wiedzialem jak napisac mniejsze spalanie samochodu. napisalem ze na autobahnie zrobimy wiecej miles per gallon ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 podstawa banalna zaluje troche ze nie skusilem sie na rozszerzenie no ale trudno sie mowi zyje sie dalej.Max z zamknietych to juz 70% + pisanie kolo 80-90 winno byc.Oby mata taka byla! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 22/32 lekki w[ciach!] :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 (edytowane) ja nie wiedzialem jak napisac mniejsze spalanie samochodu. napisalem ze na autobahnie zrobimy wiecej miles per gallon ;]Less Fuel consumption - oglądaj Top Gear w oryginale :D Dobrze napisałeś Edytowane 6 Maja 2008 przez victor89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 22/32 lekki w[ciach!] :D Nie tylko ty. Mi wyszlo kolo 23 ;/ jak bym mial max z opowiadania to bym mial 82% ale cos nie czuje ze tak bedzie :D Za duzo skreslen i niepoprawnie czasowo pisalem :P Ale za to po pierwszej czesci mialem przerwe godzine dwadziescia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyzkov Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 To za skreślenia w wypracowaniu też oceniają?? Mi tak średnio wypadło... ale powyżej 60% powinienem mieć. Teraz najważniejsze: mata i fizyka. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 To za skreślenia w wypracowaniu też oceniają?? Mi tak średnio wypadło... ale powyżej 60% powinienem mieć. Teraz najważniejsze: mata i fizyka. :P Łącze się z Tobą w bólu :) Zaczynam gruntowną powtórkę za 48h :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davvid Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Ang podstawa. Już na pewno nie będzie na tyle ile liczyłem (czyli 90%, bedzie gdzies miedzy ok 75 a 80-pare, słuchanie mi nie poszło, tam praktycznie tylko błędy). A co do fizy, to jak się z niej czujecie? Bo ja przez całe liceum w szkole praktycznie nic się jej nie nauczyłem (pewnie dużo z Was też), i jedynie w tym roku wziałem się za powolna powtórke, która i tak nie szła najlepiej (przez brak motywacji, od poczatku traktowałem fize jako dodatek, każdy wynik powyzej 0% bedzie dobry ;) co by przypału nie było... chociaż z jakies tam próbnej wyszło mi aż 38%, byłem w szoku :) ) Szczerze to licze na jak najwieksza ilość zadań typu "podstaw do gotowego wzoru i oblicz" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Ang podstawa. Już na pewno nie będzie na tyle ile liczyłem (czyli 90%, bedzie gdzies miedzy ok 75 a 80-pare, słuchanie mi nie poszło, tam praktycznie tylko błędy). A co do fizy, to jak się z niej czujecie? Bo ja przez całe liceum w szkole praktycznie nic się jej nie nauczyłem (pewnie dużo z Was też), i jedynie w tym roku wziałem się za powolna powtórke, która i tak nie szła najlepiej (przez brak motywacji, od poczatku traktowałem fize jako dodatek, każdy wynik powyzej 0% bedzie dobry ;) co by przypału nie było... chociaż z jakies tam próbnej wyszło mi aż 38%, byłem w szoku :) ) Szczerze to licze na jak najwieksza ilość zadań typu "podstaw do gotowego wzoru i oblicz" ;) Tak było rok temu jak piszesz :) Szykowałem się na masakrę na fizyce, a zadania były żałośnie proste :) W tym roku pewnie też rozpykacie tą marną fizę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Tak było rok temu jak piszesz :) Szykowałem się na masakrę na fizyce, a zadania były żałośnie proste :) W tym roku pewnie też rozpykacie tą marną fizę :) Hmmm jak by takie cos było to by było fajowo :rolleyes: jakich działów uczycie się i z jakich działów najczęsciej są zadania na maturce z fizy? :) bo nie wiem co mam brać.. czy prąd stały, hydrostatyke, optyke... i wiele mozna wymieniać :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 To jak tak super posżło wam z angola, to widocznie moje trzymanie kciuków pomoglo. Licze na was na niemcu xD. Ja w czwartek niemca, a potem matma i fiza... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 każdy wynik powyzej 0% bedzie dobry ;)Dokladnie tak samo, chyba troche za pozno, zeby brac sie do nauki rozszerzenia :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek89 Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 widze, że tylko ja tutaj podszedłem z innej strony czyli biologia i chemia to i to rozsz. Od jutra ostra jazda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Pisal ktos dzisiaj wos? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Same umysly scisle ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek89 Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Słyszałem, że wos bardzo trudny, prawie wszystko na pdst. Konstytucji i coś o UE, ale ręki nie dam że tak było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Ja pisalem wos podst. Jak dla mnie to naprawde trudny byl... pisalem do samego konca czasu. Wiekszosc byla z konstytucji. Oby bylo chociaz te 30% ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 widze, że tylko ja tutaj podszedłem z innej strony czyli biologia i chemia to i to rozsz. Od jutra ostra jazda :D Nie tylko Ty;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek89 Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Carkon i jak samopoczucie ;D ? idzie czy nie idzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Carkon i jak samopoczucie ;D ? idzie czy nie idzie?Biologia i chemia może być, ale fizyka - lepiej nie gadać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Dowalili tym WOS'em dzisiaj, ale strachu nie ma 50% co najmniej będzie. Jeszcze wczoraj wieczorem rozwiązywałem arkusz matury z zeszłego roku i w porównaniu do tego co dzisiaj było to można powiedzieć buła z masłem. Zdecydowanie zbyt dużo pytań związanych z prawem - działem, którego trzeba było się stricte na blache wyuczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4Fi Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Jeśli chodzi o WOS to rzeczywiście trochę za dużo dali prawa, a za mało polityki... Jak na wcześniejszych egzaminach prawie wszyscy wychodzili przed czasem, tak teraz 15 minut przed końcem wyszła pierwsza osoba. Ja siedziałem do końca i na szybkości pisałem list... :| Ogólnie nie narzekam, bo dość dobrze mi poszedł, no ale mogło być lepiej... ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 A ja sądzę, że to tak specjalnie z tym WOSem :D Bo dużo osób chce pisać WOS. A oni chcą zrobić z większości młodych polaków inżynierów. Matma będzie łatwa ;) Muszą zacząć bronić się przed maturą obowiązkową z matmy. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 ee tam. nie wiem jak pisanie wypracowan z wosu, bo tego nigdy nie robilem, ale wcale ten wos nie byl taki trudny, jak ludzie pisza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymin Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Pisze ktos geo ? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Pisze ktos geo ? ;> Ja... i szczerze to nie wiem po co to brałem (żeby wiedzieć gdzie emigrować chyba). No ale cóż, podstawa taka straszna nie jest ;-) Chociaż po dzisiejszym WOSie mam nieco pietra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...