Gość Soker Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Witam! W zasadzie dopiero teraz w moją głowę wpadł pomysł "jedziem na targi" ;) Tym samym wychodzę do wszystkich Gliwiczan ew. ludzi z pobliska z propozycją o jakieś wspólne ustawienie się co do wyjazdu na zlot. Wszystko zależy od ilości chętnych, są dwie możliwości 1) Pociąg, wspólny przedział 2) Prywatne auto, składka na benzynę (ilość ludzi ograniczona) Z listy na stronie targów z Gliwic wypatrzyłem tylko ur8an i add_ryan lecz wiem że jest nas dużo więcej. Administracje purepc proszę o nie zamykanie tematu a użytkowników forum o rozsądne wypowiedzi aby nasza administracja nie była zła ;) (zero OT o samych targach) Czekam na odpowiedź. Skontaktować ze mną można się również pod numerem gg: 4556868 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) Jeżeli jechałby ktoś autem i to starą trasą do Krakowa tzn. przez Olkusz to Ja się wstępnie pisze :) No chyba że będe miał kierowce w postaci brata to przyjade na własną ręke... Edytowane 2 Października 2006 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Soker - mowisz masz :) Nie ma innej opcji zebys mi sie nie pojawili na Targach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Dobra, częściowo ugadane na gg ;) Ale wy dziewczyny musicie załatwić fure ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Dobra, częściowo ugadane na gg ;) Ale wy dziewczyny musicie załatwić fure ;) Człowiek, zalatwie Ci nawet furmanke jak bedziesz chcial, albo miejsce w kole zapasowym ;* ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Poważnie nikt więcej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Poważnie nikt więcej? Jako rodowity Gliwiczanin, moglbym do Was dolaczyc ba nawet Was zawiesc ale niestety mieszkam w Krakowie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Poważnie nikt więcej? Dziwisz sie? Tez bym nie chcial z Tobą jechac ;] :lol: Jestes z Gliwic i szukasz kolegow tak ;> :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 A ja niestety nie mogę. Zresztą i tak nie chcielibyście zabrać "emeryta" :) May be next time? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Wiek akurat nie ma nic do rzeczy. Licza sie checi i dobra zabawa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Dziwne to forum, mało nas z Gliwic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Może nie z Gliwic ale z pobliża :) Cóż, chętnie bym się wybrał, ale pewna przeszkoda stoi na drodze, czyt. starsi :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Tu wychodzi wysoka średnia wieku forum ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Np. z Katowic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Katowice - Bieruń - Sosnowiec Ja, Weelko, Matiz jedziem B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Macie vana? weźcie nas po drodze ;) Macie vana? weźcie nas po drodze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Macie vana? weźcie nas po drodze ;) Macie vana? weźcie nas po drodze ;) Soker ja widze, nie musisz dwa razy pisac :P Z tego co mi wiadomo to miejsca na chwile obecna brak :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Soker ja widze, nie musisz dwa razy pisac :P Z tego co mi wiadomo to miejsca na chwile obecna brak :cry: Napisało mi się dwa razy bo necik sie krzaczy.. A co do miejsc, jak będą wolne to krzycz btw. najwyżej nie pojedziesz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Napisało mi się dwa razy bo necik sie krzaczy.. A co do miejsc, jak będą wolne to krzycz btw. najwyżej nie pojedziesz :lol: A może się w bagażniku zmieści?? :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 (edytowane) tutaj sesq ps. co sie na takich targach robi ? ;} Edytowane 9 Października 2006 przez sesq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 tutaj sesq ps. co sie na takich targach robi ? ;} - pije - pije - pije - pije mam wrażenie ze o czymś zapomniałem ;) aa! ponoć coś tam się jeszcze kręci, głosuje na jakieś obudowy i rzuca zasilaczami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 (edytowane) Soker przecie my furka (na 99,99%) bedziemy jechac - zaproszony jestes :> Jeszcze nawet (prawdopodbnie) jedno miejsce wolne bedzie ale tego nie wiem.. EDIT Co sie tam robi? In-te-gru-je :D Zreszta Soker dobrze napisal ;) Edytowane 9 Października 2006 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Soker przecie my furka (na 99,99%) bedziemy jechac - zaproszony jestes :> Jeszcze nawet (prawdopodbnie) jedno miejsce wolne bedzie ale tego nie wiem.. Jednak na 2 dni ma te auto? PS. Jedziemy najpierw na lachony :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Jesli bedziemy jechac autem to na 2dni albo w ogole. Inaczej PKP.. Ale to bede wiedzial na tydzien przed przynajmniej.. Lachony to jakies miejscowe ja mysle ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Lachony to jakies miejscowe ja mysle ;> heh :lol: Jakiś kolo się na gg odezwał i podał mi nazwy kilku dobrych klubów w Krk paradox energy kameleon znacie? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Soker! : no niepowiem reakcje to ty masz ;] co do dobrych klobow to tak: frantic // .a'tak //boom bar rush // paradoks /// caryca // ministerstwo pozdro :D Kiczis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Energy nie polecam, dresiarstwo, gowniarstwo itp. poza tym to nie w kraku tylko z 30 km od krakowa :P imho fajnym klubem jest tez Epsilon ale tez bedzie z 30 km od kraka. Kameleon też syf ogolny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 heh :lol: Jakiś kolo się na gg odezwał i podał mi nazwy kilku dobrych klubów w Krk paradox energy kameleon znacie? :wink: No i jeszce Galaktyka ino troszku nie podrodze. Macie też Studio i inne takie Loch Nessy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Spoooko, spoko będziecie oprowadzać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Galaktyka to tak na oko jakieś 2 km od mojego domu jest :P Na targach się trzeba będzie zgadać, do jakiego klubu pojedziemy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...