Dopalacz Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 witram was :) mam maly problem ze sprzetem niewiem co kupic ? mam do wyboru 1) karte graficzna a) ati radeon 7000 64mb ddr dh dvi/tv box za 213,- B) geforca2 mx 400 64mb dream tv 2l.gwar. za 178,- 2) hdd a) 40 GB samsung u100 sp4002h 7200 3lata gwarancji za 385,- B) 60 GB samsung u100 sv0602h 3 lata gwarancji 414,- ????????????????? i co mam wybrac ?????? jak chodzi ten radek 7000 ? nieweim bo niemialem z nim doczynienia z gory thx za info pozdrowka Dopalacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 1a 2b Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 1a 2 zamiast szajsunga za podobna cene kupisz seagate , maxtora lub WD tylko ze z 2 mb cashu! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basasael Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 spox ze radek.... a dysk to inny niż samsung... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopalacz Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 oki ale na szajsunga daja 3 lata gwarancji !!!!!!!? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 To bedziesz z nim biegal przez 3 lata na serwis?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopalacz Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 dlaczego ? duzo osob ma te dyski i jest git !!!!!!! a co mam wybrac baracude IV 40 giga 7200 ? ktora zle przykrece, pod zlym kontem i sie je.... ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Ja mam taka barakude i dziala pod kazdym katem. wiszaco, stojaco, lezaco i pieknie dziala (tez mam 3 lata gwarancji). u niektorych sprzedawcow za 20zeta tez bedziesz mial 3 letnia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 noooooo ja tez popieram seagate'a tylko mam nadzieje ze juz usunieta ten blad z plomba..... podczas wyjmowania dysku strasznie mi sie porysowala...... i te 3 lata gwarancji teraz moge sobie w dooooope wsadzic..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Rdem moze byc twardy to seagate albo maxio lub wd ale z 2mb caschu bo z 8 to juz drozej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 spox ze radek.... a dysk to inny niż samsung... :) A czemu nie samsung?? Przemyśl a pozniej pisz. Okazuje się ze te nowe nie są takie awaryjne jak stare, a poza tym mają 3 lata gwarancji.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 radka mozesz kupic napewno ale nad twardym to bym sie zastanowil wolalbym osobiscie jakias Baracude :wink: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::::kyniu:::: Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 1 A 2 B Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 1a 2b (ja mam szajsunga już rok i bez żadnej awari) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 1a 2b Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naquim Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Bende kolejną osobą która odradzi Ci Samsunga. Podstawowy powodem jest moja niepewność do produktów tej firmy. Nie wątpie że sa ludzie którzy są z dysków Samsunga zadowoleni, ale znam też kilku którzy bardzo często odwiedzają z nimi serwis. Każda firma ma trochę produktów lepiej wykonanych i kilka gorzej, nawet jeżeli chodzi o ten sam model. U Samsunga częściej zdarzają się te trefne. Masz do wyboru: albo kupić coś pewnego (Seagate), lub kupować w ciemno (może się trafi sprawny modem, a może awaryjny) czyli Samsung. Co do karty graficznej, to zależy do czego byś ja wykorzystywał. Ponieważ lubie gdy jest konkurencja na rynku ( a jak popatrze na konfiguracje zestawów komputerowych w sklepach i w każdym, no prawie każdym widze napis Geforce) to polecam radeon 7000. Oprócz tego jest dość wydajny jak na tą cenę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 a jak popatrze na konfiguracje zestawów komputerowych w sklepach i w każdym, no prawie każdym widze napis Geforce sorry, ale w większości te zestawy są <span style="color:red;">[ciach!]</span>* warte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plumpi Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Łykaj Radka, a twardziela to bym innego wziął. Jeśli ci chodzi o opjemność to zastanów się nad wolnoobrotowymi Segate-ami 5.400 ale za to 80GB, ja sobie takiego kupiłem za 450zł, są cichsze, mniej się grzeją no i są mniej awaryjne niż szybsi bracia BaracudY :D Nad twardzielem bym się zastanawiał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 1 B 2 A Zeby troche sie od innych odrozniac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naquim Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 a jak popatrze na konfiguracje zestawów komputerowych w sklepach i w każdym, no prawie każdym widze napis Geforce sorry, ale w większości te zestawy są [ciach!] warte To jasne że lepiej skladac kompa samemu niż kupowac zestaw nie koniecznie dostosowany do naszych potrzeb. Zwykle jak kupujesz zestaw to patrzysz na cene, bo zwykle zestawy kupuja ludzie którzy sie na kompach nie znaja.Chodziło mi o ukazanie dominacj nvidi na rynku chipów graficznych {no już teraz nie tylko - nforce :) } nie całkowitej ale znacznej. (choć ostatnimi czsy ATI zaczyna zdobywać coraz więcej zwolenników i może się to w końcu zmieni i ceny spadną jeszcze bardziej) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basasael Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 spox ze radek.... a dysk to inny niż samsung... :) A czemu nie samsung?? Przemyśl a pozniej pisz. Okazuje się ze te nowe nie są takie awaryjne jak stare, a poza tym mają 3 lata gwarancji.... To jest przemyślane jak by co... miałem okazje testowac samsunga, i mimo 3 LETNIEJ gwarancji zostałem przy seagate. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopalacz Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 a co z tym radeonem 7000 jak to wyglada jezeli chodzi o wydajnosc ?? bo ja niemam zielonego pojecia .... moze ma ktos cos takiego ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 a co z tym radeonem 7000 jak to wyglada jezeli chodzi o wydajnosc ?? bo ja niemam zielonego pojecia .... moze ma ktos cos takiego ???? Na tej stronie możesz zobaczyć testy Radeona 7000: http://www.tomshardware.pl/graphic/2002121...acharts-02.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Ja bym tego radeona 7000 taki pewny niebyl :/ ,to jest mocno pociete badziewie, polookaj za testami tylko 7000 a nie 7500 bo to DUZA roznica ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 ja mam SAMSUNGA od 3 lat i jeszcze nie mialem zadnej awarii ;) Jedyne co mi bardzo przeskadza to jego szybkośc (4400rpm.) i głośność (chrupie niemiłosiernie) :D A co do grafiki to zeby sie wyrózniać od innych radziłbym ci tego GF 2 :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopalacz Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 czyli z tego wynika za radek 7000 to jest jedno wielkie g.... trzeba pomyslec o kasie i zapodac sobie radka 9000 wirmy his pozdrowka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...