lukasrz Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 still in repair ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Głowny newsa na stronie głowej w lakoniczny ale jasny sposob wszystko wyjasnia ;) Bez szczegołow ale wiadomo ze za dzien, dwa ma byc wszystko jak trzeba. Romek: Nie krempuj sie tylko podaj nazwe tego zawodzacego providera.. trzeba wiedziec gdzie nie pakowac kasy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Romek: Nie krempuj sie tylko podaj nazwe tego zawodzacego providera.. trzeba wiedziec gdzie nie pakowac kasy.... BSB Service GmbH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 oh juz chyba wszystko ok. wszystko ok? ;) a wogole to co to jest to max.purepc.pl ? :| [ot] @poca tamtem avatar lepsiejszy byl ;) [/ot] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 pod max.purepc był nasz mały i eksperymentalny adserver ;> Niestety chwilowo odszedł do krainy wiecznych bitów;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Chyba wam coś sie godziny poj..psuły o godzinę ....... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 u mnie się zgadza. Aktualny czas: 7 październik 2006 - 10:02 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 (edytowane) A u mnie pokazuje Aktualny czas: 7 październik 2006 - 09:07 Edytowane 7 Października 2006 przez bryce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 A u mnie pokazuje Aktualny czas: 7 październik 2006 - 09:07 przestaw w profilu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 No żeczywiście wziąłem : kaliningrad i południowa afryka i działa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 No żeczywiście wziąłem : kaliningrad i południowa afryka i działa :lol: Podejrzewam, że przypadkiem odznaczyłeś opcje: Korekcja czasu letniego/zimowego Automatyczna korekcja czasu letniego/zimowego? Gdy jest zaznaczona to GMT +1 daje poprawny czas (raczej zawsze - serwer jest synchronizowany ;> ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Właśnie to odznaczyłem "Automatyczna korekcja czasu letniego/zimowego? (Jeśli wybierzesz, Twoje ustawienia czasu letniego/zimowego będą dopasowywane automatycznie)" i jest dobrze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Awaria mineła. Serwer został przywrócony i teraz pracujemy nad wznowieniem projektów jakie zaczeliśmy a przez awarię nie udało się nam ukończyć. Backup tym razem będzie zawierał zdjęcia więc podobna sytuacja nie powinna się powtórzyć. Dziękuje za wyrozumiałość w tych przejściowych problemach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...