marco Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Około godziny 03:20 udało się przywrócić w pełni forum. Bardzo przepraszamy wszystkich którzy chcieli z niego korzystać w czasie w.w awarii. Problem okazał się dosyć złożony - natkneliśmy się na bardzo specyficzny bład ReiserFS którego zdiagnozowanie i naprawienie niestety było praco i czaso-chłonne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Spoko, super ze dziala :-) A ciekawe czy reiser bedzie dalej rozwijany i suportowany po aresztowaniu autora :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Spoko, super ze dziala :-) A ciekawe czy reiser bedzie dalej rozwijany i suportowany po aresztowaniu autora :-) No raczej wątpie... Fajnie, ze sobie poradziliście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 marco tak tylko spytam, dostales maila? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Mam wrażenie ze tematy troche poucinało np w dziale pamięci Ram w temacie o GoodRamach, na głównej pokazuje ostatni post z 1 listopada a w topicu ostatnie posty są z lipca jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 poucinalo i to chyba duzo, wszystkie nowe posty to maja tylko tematy, bez tresci, nie mowiac o tym ze sa przynajmniej zdublowane, moze warto to pousuwac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 (edytowane) temat o x800 w dziale ati ma 21 odpowiedzie :D zawsze tak było ??:P Edytowane 3 Listopada 2006 przez JC_pink Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 -wczoraj potezna awaria CHELLO w całej Polsce, -wczoraj awaria purepc moze winne są mrozy i atak zimy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 a moze to sprawa ZENKIEGO?? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 -wczoraj potezna awaria CHELLO w całej Polsce, -wczoraj awaria purepc moze winne są mrozy i atak zimy ;) Zima tradycyjnie zaskoczyla... adminow? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 A ciekawe czy reiser bedzie dalej rozwijany i suportowany po aresztowaniu autora :-) Raczej tak. Hans był ostatnio tylko koordynatorem projektu. Zresztą po osatatniej wpadce mam dość Reisera na bardzo długi czas. Tęsknie za UFS ;> marco tak tylko spytam, dostales maila? :) Powiem szczerze - w tej chwili tak ;> Wcześniej tak byłem zaaferowany "walką", że nie czytałem poczty. Mam wrażenie ze tematy troche poucinało np w dziale pamięci Ram w temacie o GoodRamach, na głównej pokazuje ostatni post z 1 listopada a w topicu ostatnie posty są z lipca jeszcze. Napewno mogło uciąć posty pisane po 1 listopada godzinie mniej-więcej 19stej kiedy był pierwszy pad a jakoś 20:30 czy 21 kiedy już zdecydowanie nie można było pisać na forum i wywalał ładny SQL error. Natomiast same opisy tematów naprawią się jak tylko będzie w nich jakikolwiek nowy post. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 (edytowane) Naprawy są nadal w toku? Pewnie juz o tym wiecie, ale edycja podpisów równiez sie wysypuje. Chociaz to na pewno nie jest dla Was priorytetem :) Edytowane 3 Listopada 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Naprawy są nadal w toku? Pewnie juz o tym wiecie, ale edycja podpisów równiez sie wysypuje. Chociaz to na pewno nie jest dla Was priorytetem :) ztcw to nie ma takiego problemu. możesz podać jakiego posta dotyczy i jakie są objawy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Przy probie zmiany podpisu pokazuje mi sie taki babol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Przy probie zmiany podpisu pokazuje mi sie taki babol:Czy możesz sprawdzić teraz czy zmiana podpisu działa już poprawnie? Dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Nadal ten sam błąd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 U mnie zmiana podpisu działa dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Nadal ten sam błąd. Dla upewnienia się. "Wyjdź" proszę z edycji podpisu, po czym wejdź w nią jeszcze raz i wprowadź ponownie zmiany. Powinno pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 (edytowane) Dla upewnienia się. "Wyjdź" proszę z edycji podpisu, po czym wejdź w nią jeszcze raz i wprowadź ponownie zmiany. Powinno pomóc.Dobrze, już wszystko działa. Ukłony szefie! Edytowane 3 Listopada 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 mi wczoraj było potrzebne ;] przeprosiny przyjęte ;] a na poważnie - dobrze ze działa i że bez strat :D restekpa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 czyżby niezawodny reiser zawiódł ? jak tak dalej pójdzie przerzuce się na ext :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 (edytowane) Być może o tym wiecie i pracujecie nad tym, być może umknęło to Wam- na oślej temat "jak wygląda wasze stanowisko" obcięło do dwóch stron, ostatni post jonasa z 1 listopad 2006 - 08:43 a po wejściu w temat ostatnim postem okazuje się post Liska (opsss) z 1 sie 2004, 19:47. Firefoxa 1.5.0.7 (jeśli to ważne). edit Próba pisania nowego posta = pozostała zawartość. Czyli jak mniemam po napisaniu nowego posta wszystko wróci do normy. To może skrobnąć jakiś pusty post? Edytowane 3 Listopada 2006 przez mechl!n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Temat o STALKER zjedzony w 90% ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Dobrze że już działa, bo robiło mi się smutno :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hard-Pc Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Chyba licznik szwankuje, u mnie pokazuje ponad 44mln postów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 U mnie tez tyle pokazuje... Co drugi temat jest zjedzony :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 U mnie zjedzony odziwo tylko temat o FX5900xt :?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 zjadło mi 3 strony workloga... :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Bardzo proszę o konkrety. Jeśli widzicie, że coś jest nie tak z jakimś tematem podawajcie proszę linka do niego i krótki opis czego brakuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Bardzo proszę o konkrety. Jeśli widzicie, że coś jest nie tak z jakimś tematem podawajcie proszę linka do niego i krótki opis czego brakuje. wielkie dzięki za przwrócenie reszty tematu ( :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...