Lazymodder Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 (edytowane) update kto jeszcze nie oddal glosu a praca mu sie podoba to bardzo prosze link ponizej http://www.pumakreacja.pl/show.php?id=21081 Witam Moja wersja pudelka perfum puma z serii create wszystkich chetnych do glosowania zapraszam tu http://www.pumakreacja.pl/show.php?id=21081 a tu jakby wygladaly 4 pudelka obok siebie kazde z innej strony :) Edytowane 23 Listopada 2006 przez Lazymodder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Możesz coś więcej powiedzieć o swoim cudeńku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Bardzo ładne - dycha ode mnie;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 (edytowane) calosc zrobiona w photoshopie 0 jakis wklejanych zdjec czy cos calosc to wektorki tlo tez :) dzieki za glosy ale niestety jest tak : prawda jest taka ze w konkursie puma masa osob gra nie fair bo ilekroc jakis projekt zblizy sie do ich ( tzn jest dobry i moze przejsc dalej ) zaczynaja go bombardowac 1 i spada zaraz nisko . Jeszcze wczoraj przed 24 bylem na 1 stronie a teraz spadalem nawet nie wiem ktora to chyba 120 ( z punktow 5.33 - to bardzo wysoko pierwsza trojka - ze wzgledu ze dostajesz 1 to wysoko, do 4.24 bardzo nisko ) jestem na rowno z projektami ( bez obrazy innych ) slabymi zrobionymi w kilka sekund .. wiec jesli mozesz podeslij jeszcze komus kto moze glosowac mojego linka http://www.pumakreacja.pl/show.php?id=21081 dzieki i pozdrawiam ( nie poddam sie bede walczyl z nimi : !! ) Edytowane 18 Listopada 2006 przez Lazymodder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 calosc zrobiona w photoshopie 0 jakis wklejanych zdjec czy cos calosc to wektorki tlo tez :) dzieki za glosy ale niestety jest tak : prawda jest taka ze w konkursie puma masa osob gra nie fair bo ilekroc jakis projekt zblizy sie do ich ( tzn jest dobry i moze przejsc dalej ) zaczynaja go bombardowac 1 i spada zaraz nisko . Jeszcze wczoraj przed 24 bylem na 1 stronie a teraz spadalem nawet nie wiem ktora to chyba 120 ( z punktow 5.33 - to bardzo wysoko pierwsza trojka - ze wzgledu ze dostajesz 1 to wysoko, do 4.24 bardzo nisko ) jestem na rowno z projektami ( bez obrazy innych ) slabymi zrobionymi w kilka sekund .. wiec jesli mozesz podeslij jeszcze komus kto moze glosowac mojego linka http://www.pumakreacja.pl/show.php?id=21081 dzieki i pozdrawiam ( nie poddam sie bede walczyl z nimi : !! ) To jest bardzo nie fair... Cóż na to poradzić. Projekt masz świetny. Bardzo ładnie wszystko dograne. Zasługujesz na wysokie miejsce ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 (edytowane) "To jest bardzo nie fair... Cóż na to poradzić." mozna ale napewnie nie tak jak inni dajac 1 tylko dajac prawdziwe oceny :) takie na jakie zasluguje dany projekt Edytowane 18 Listopada 2006 przez Lazymodder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 mi sie podoba, dyszka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasi Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 ode mnie również 10-tka. Faktycznie nieźle Cie do parteru sprowadzili:/ Wg. obecne nr 1 i 2 to pomyłka:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Tez bym chial umiec robic taie projekty xD Kolory dobrze dobrane bardzo fajnie to wygada tylko jeszcze lepiej by bylo gdybys to przerobil zeby sie zamykalo bo jak sie to nalozy na pudelko to sie nie zamyka. Odemnie 10 Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 dzieki za wszystkie pozytywne komenty :) i ocenki :) co do zamykania wiem ale jak sie wysyla projek w dzien zamkniecia to rozne rzeczy uciekaja zwlaszcza ze nie ma sie podgladu bo trzeba czekac na zatwierdzenie jakbym mogl to poprawilbym to ale niestety juz zapozno jak wygram to poprawie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_tom Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Dałem 10 ;) Wieczorkiem dam linka znajomym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 dostałeś dyszkę ode mnie, ale przejżałem inne prace i poziom jest naprawdę wyrównany, wiele innych pudełek także mi się podobało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 dzieki kucyk ale to fajnie ze ci sie podobaja glosuj na inne tez wkurzajace jest to ze poprostu dobra prace mozna latwo "zdolowac" :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Mateusz F. jest przed tobą, ale uważam, że ma gorszą pracę, na początku Weronisia W. już dostała 1 bo praca jest tragiczna, a za Tobą naprawdę dobre prace, praktycznie cała strona (segregowane według średniej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 zobacz dalej .. jest kilka(nascie) swietnych projektow widac ze ktos wlozyl w to czas... ale co z tego jak dostal troche 1dynek i spadl nisko i dal sobie spokoj z walka.. ja sie jeszcze nie poddaje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Praca Jarosława K. mnie rozbawiła... jest na 1 miejscu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 (edytowane) dzieki za glosy dzieki waszej pomocy ( trzeba miec znajomych ) udalo mi sie wrocic na to samo miejsce na ktorym bylem wczesniej czyli 2 jak narazie brakuje kilkunastu / kilkudziesieciu nie wiem bo nie mozna spawdzic ile kto ma glosow wiec jesli ktos jeszcze moze podeslac znajomym lub sam nie glosowal a mu sie moja praca podoba to zapraszam http://www.pumakreacja.pl/show.php?id=21081 Edytowane 19 Listopada 2006 przez Lazymodder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 bardzo ładne wykonanie, dyszka ode mnie :) pozdrawiam mystery ps. a może po zakonczeniu konkursu zamieścić tutka jak to zrobiłes ;) :P mnie ciekawi jak ludzie wpadają na takie pomysły; lubię tutki czytać, bo można się sporo nauczyć :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 (edytowane) dzieki jesli nie ma sie duzej wprawy w zabawie wektorami ( nie zaleznie czy jest to corel czy photoshop czy illustrator czy jeszce cos innego ) najlepiej ( jak tak nadal robie ) jest to co sobie w glowie wymysliles/as zrobic najpierw na kartce a pozniej probowac to odtworzyc za pomoca wektorow... wektorki maja to do siebie ze trzeba zobaczyc jak to dziala jak sie zachowuja trzeba sie ich poprostu nauczyc zeby odruchowo pozniej stawiac punkty w tych miejscach w ktorych powinny byc it itd osobiscie pracuje w photoshopie i mozna w nim wiecej zrobic niz w czystym corelu czy illustratorze ps skroty klawiszowe sa tez bardzo wazne ulatwiaja prace Edytowane 19 Listopada 2006 przez Lazymodder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 (edytowane) Dyszka. Gratuluje umiejętności i życzę powodzenia w konkursie ;) -- edit -- Rzeczywiście jest sporo fajnych projektów jednak część ludzi nie powinna tam nawet wystawiać swoich ;) Podoba mi się projekt Michała W. z (obecnie) pierwszej strony. Edytowane 19 Listopada 2006 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 i z finalu pewnie nici :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Co to tam sie stało... same 10 i 9 znowu jakieś cwaniaki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 raz jestes w pierwszer 3 a zaraz kilka miejsc nizej a jakas praca wskakuje do gory dziwnym trafem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 moze takim dziwnym trafem, ze dostaje jeden glos np 10, a kolejnosc jest wyliczana za pomoca sredniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 moze dostawac 10 ale teraz gdy glosow jest duzo na kazdy z tych kilku pierwszych projektow 10 nie daje mu skoku, dostaje inny projekt kilka 1 i wtedy podnosi sie wyzej. tu juz 10 malo daja oni sie bija dajac 1 kazdemu kto jest obok ( i to sporo 1 ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 wielki final tzn jestem w finale dzieki wam jesli ktos moze glosowac to zapraszam http://www.pumakreacja.pl/show.php?id=21081 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Trzymam kciuki. Widać, że prace trzymają wysoki poziom w finale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 widac wasze glosy pomagaja .. zapraszam wszystkich do glosowania tylko obiektywnego http://www.pumakreacja.pl/show.php?id=21081 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 jak dla mnie to twoje pudełko pasuje najbardziej do pudełka kosmetyków, myślę, że to wygrasz B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 10 w prezencie :) co masz do wygrania poza tym, ze Twoj projekt bedzie na pudelku ?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...