Sens Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Witam. Jestem obecnie posiadaczem Spphire radeon 9600XT 256mb/128bit 2,8ns. Mam mozliwosc otrzymac taka karte: Gf 6800 Xtreme. Czy odczuje duzy wzrost wydajnosci w grach i 3d markach? Oraz czy komp z siga wykozysta mozliwosci tej karty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Wzrost na pewno będzie, ale najlepiej jeżeli będzie miała gwarancje na moda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Wzrost wydajnosci? kolosalny! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Nawet bym sie nie zastanawial :D GF jest duuuuuuuuuuuzzzzzzzzooooooo szybszy niz ten radek. Zmieniaj!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 I gratis SM 3.0 itd. Bez zastanawiania bym brał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 a czy pozostała częsc komputera wykorzysta mozliwosci tej karty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 a czy pozostała częsc komputera wykorzysta mozliwosci tej karty? nie do konca ale w 80% tak, wzrost fps bedzie duzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Witam. Jestem obecnie posiadaczem Spphire radeon 9600XT 256mb/128bit 2,8ns. Mam mozliwosc otrzymac taka karte: Gf 6800 Xtreme. Czy odczuje duzy wzrost wydajnosci w grach i 3d markach? Oraz czy komp z siga wykozysta mozliwosci tej karty? :google: nie istnieje? Testow na e-gieldzie nie bylo :?: Chikusho Tez uwazam ze karta bedzie sie nudzic w tych 20% ale przy grach nie obciazajacych proca powinno wszystko smigac. Tylko ladowanie Cie bedzie dobijac na tej 40... PATA & 2mb buforu? Ajjj BTW. Popraw to żygac bo az smutno sie robi patrzac na orta :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawloHT Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 (edytowane) A jaki zasilacz? Możliwe ze nie obejdzie sie bez zmiany... W sigu sie nie doszukalem :wink: Co do możliwosci tej karty odczujesz rożnice Przecierz R9600 to 4 potokowiec. Niby wysokie taktowania tej karty jak na Radeona 9600 (szczegolnie na pamięciach) ale GPU przy nowych grach sie dławi PS Pierwszy post :D Edytowane 29 Listopada 2006 przez PawloHT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 AntyAliasing i Anisotropic Filtering zwiększą nie tylko jakość ale i wymagania stawiane karcie graf. Jeśli na tym radeonie nie używałeś ich to na GF nastaw AFx16 i AAx4. Podniesienie rozdzielczości też bardziej ( jeśli nie w 100% ) uderza w kartę graf .... ja bym bez problemu na tym CPU ją obciążył w 100% :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...