mechl!n Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 (edytowane) Jak w tytule. Firefox, 800x600. Edytowane 26 Listopada 2006 przez mechl!n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 A co to pierwszy raz ? :D Juz dawno temu to widzialem, na kazdej przegladarce sie tak dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 to fajnie że wiedziałeś ale to trochę bezsensu... :? :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Tutaj szybciej zareagują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 To fajnie, że wiedziałeś ale to trochę bez sensu... :? :-| Ciesze sie razem z Toba. :wink2: Tutaj szybciej zareagują. Albo we flyspray, czy jak to sie tam zwie, pewnie juz bylo zglaszanie nie raz, but who cares. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 to fajnie że wiedziałeś ale to trochę bezsensu... :? :-| juz ktos to kiwedys zglaszal, ale jak widac nie zostalo to poprawione, widocznie nasze forum zacheca do rozprawiania sie z niechcianymi reklamami :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Mi to bynajmniej nie przeszkadza- ot widzę błąd to go zgłaszam- była kiedyś prośba o zgłaszanie wszelkich "buraczków". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 widocznie nasze forum zacheca do rozprawiania sie z niechcianymi reklamami :|Albo zmusza do pracy w wyższych rozdzielczościach ;) Kto jeszcze siedzi na 800x600? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Ludzie z 2mb kartami na pokładzie.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Poprawka- 1MB :blink: : Budżetowy kompik do neta 24/7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Heheh, trzeba było zainwestować w 4MB :D .... daje rade 1280xx1024 Ja za taką grafe dałem 15zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 ja obecnie na tym nie pasuje ale np u siostry monitor rady nie daje :P ew na jakimś starym lapku... ja rok temu miałem 2mb i powyżej 800x600 nie leciała, miazga ale zrobiłeś interes :P twoja grafa powinna dostać znaczek "opłacaloność" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Ja pracuję w 1024x768 i już dawno to zauważyłem, i to zgłoszenie na flyspray jest moje ale admini mają ważniejsze sprawy na głowie (tzn bardziej istotne do usprawnienia pracy poralu i forum) niż ten drobiazg, dlatego jak narazie jest to pominięte w toku prac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 (edytowane) to nie jest błąd strony ani nawet przeglądarki, problem występuje na wszystkich stronach gdzie treść generowana przez wtyczkę flash w specyficzny sposób miesza się z treścią wy generowaną przez silnik renderujący przeglądarki, póki co wszelkie próby rozwiązania niczego nie dały :D Edytowane 25 Listopada 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 mechl!n, nie wiesz, że wszystko, co ma jakikolwiek związek z jakimkolwiek lisem ma swoje ukryte bzie? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Hi, hi... no tak- firefox i foxconn to już stado ;-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) Ja mam 2 megowa grafe. Czas zainwestowac w nowy sprzet i cieszyc sie jak ja z 1024 x ... A poki co mozna na czas przegladania strony pure wył.. tzn właczac wyke :P Edytowane 26 Listopada 2006 przez Jacek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Problem jest nam znany i staramy się go wyeliminować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...