BLANTMEN Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Jeździliście kiedyś na snowboard'zie.........zrobionym ze starej deskorolki (kółka raus i git :lol:) ??? Mówie wam - qpa zabawy...śmiechu...i jeszcze "Oj jak boli" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Ty jak sie na tym jezdzi, chodzi mi o poslizg itd.??? :lol: tzn bez kółek bo nie próbowalem a zjezdzales z jakies górki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 No spoko tylko musisz ją odwrócić (tj. przeciwnie do kierunku jazdy żeby wygięta część była z przodu)Całkiem szybko, fanie się jedzie, póki nie trafisz na dziure :lol: Potem to jush lecisz jak Adaś Małysz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Ja jeździlem wczoraj na starym lużku... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Eee... ja w zeszłym roku na moczydle [taka duuuża górka w wawie :)] widziałem jak kolesie jeździli na ...masce od malucha :]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 na przerobionej deskorolce trzeba miec pewnie niezla ruwnowagie gdyz normalna deska jest duzo wieksza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Ja jak bylem w podstawowce to z kumplem na ZPT przerobilismy deskorolki. Dodalismy do nich uchwyty na nogi i jazda. Poreczniejsze od snowboarda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 A ja mialem kulik na odpilowanym dachu od malucha :) Rączki nawet byly jako uchwyty. Czadzik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 proponuje zjechac poprostu na tylku :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 ciekawe jakie miales wiazania ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 ciekawe jakie miales wiazania ;) co kropelka skleji skleji zadna.....bleble :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 a wiecie jak sie za........ na dzrwiach od lodowki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Stary numer zle jary :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 ten topik potwierdza ze Polak Potrafi.... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Eee... ja w zeszłym roku na moczydle [taka duuuża górka w wawie :)] widziałem jak kolesie jeździli na ...masce od malucha :]. Tez praktykowalem jazde na masce ale od trabanta (to gowno jest nie do pogiecia ) :? . Kolo mojego domu jest fajna gorka i kiedys podchmielone towarzystwo wyciagnelo lodowke ze smietnika i jezdzili na jej drzwiach 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 proponuje zjechac poprostu na tylku :D :Pno albo jak kto woli na innej cześci ciała :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Ja kiedyś zjezdzalem w ... wannie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 a moi znajomi nakrecili sobie polskiego JackAss'a - 30 minut robienia sobie krzywdy w wykonaniu trzech 14-latkow :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 proponuje zjechac poprostu na tylku :D :Pno albo jak kto woli na innej cześci ciała :lol:a ten tylko o jednym :D :D :D wez sie opanoj czlowieq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...