Skocz do zawartości
Arek460

Czy To Możliwe

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.nokaut.pl/karty-graficzne/evga-...v-dv-pci-e.html

no zobaczcie sami taki ge force za taką kase co to jest

nie wiem czy działa jak sie wjedzie do sklepu bo raz weszłem a na drugi dzień już nie tak jakby wykupili już tą grafe

ale mi się coś nie podoba bo w innych sklepach to kosztuje 1400 a nie tyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt nic nie wykupił, poprostu kapneli sie że mają bląd na stronie z ceną i usuneli oferte, teraz jest już chyba poprawiona http://cybertronik.pl/product-pol-9792-EVG...ns-6501600.html

A nawet jak byś zamówił za tą cene co byla 173 zł, to by Ci przysłali e-maila że nie mają akurat na stanie, bo się skończyły i anulują zamówienie.

Upps DEVILEK był szybszy :-)

Edytowane przez G.R.E.G

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość 05_03_1992

Pomylka.

Ostatnio byl GTX za 650 w siriusie i chcialem ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> kilkanascie, ale napisali ze sie pomylili :-|

pisałem że biore 10sztuk i przeprosili że pomyłka :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eh, jak zwykle omineła mnie fajna oferta :( Szkoda ze sie kapneli ze mają bład, chetnie bym takich kart nakupił w wiekszych ilościach z pełna swiadomoscia tego, ze cena jest błedna, ale zgodnie z prawami konsumetna musiałbym zaplacic taka kwote, jaka jest w cenniku. Szkoda ze sie sponilem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eh, jak zwykle omineła mnie fajna oferta :( Szkoda ze sie kapneli ze mają bład, chetnie bym takich kart nakupił w wiekszych ilościach z pełna swiadomoscia tego, ze cena jest błedna, ale zgodnie z prawami konsumetna musiałbym zaplacic taka kwote, jaka jest w cenniku. Szkoda ze sie sponilem ;)

Dokladnie, dokladnie:)

Do tego dolicz 2 miesiace na proces sadowy, ktory i tak jest z gory skazany na wygrana i zobacz ile mozna zyskac :D

Ech warto znac swoje prawa, oj warto B-)

eh, jak zwykle omineła mnie fajna oferta :(

No nie tylko ciebie:(

Niedawano w komputroniku mozna bylo nabyc laptopa za 4 stowki wartego 4 tys. ale niestety nie trafilem na ta oferte.

Edytowane przez luki2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokladnie, dokladnie:)

Do tego dolicz 2 miesiace na proces sadowy, ktory i tak jest z gory skazany na wygrana i zobacz ile mozna zyskac :D

Ech warto znac swoje prawa, oj warto B-)

No nie tylko ciebie:(

Niedawano w komputroniku mozna bylo nabyc laptopa za 4 stowki wartego 4 tys. ale niestety nie trafilem na ta oferte.

To że warto znać swoje prawa to wiadomo od dawna ;) szczegolnie gdy się ma czesto doczynienia z kupowaniem/sprzedawaniem czegoś poprzez internet, wtedy jest wrecz wskazane znać prawa konsumenta oraz ustawy o świadczeniu usług droga internetową. Potem w takich przypadkach jak te można wiele zyskać.

BTW. a jak ta sprawa z komputronikiem wygladała? Ktos kupił tego lapka za 400zl ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BTW. a jak ta sprawa z komputronikiem wygladała? Ktos kupił tego lapka za 400zl ?

Sprawa byla swego czasu bardzo glosna-opisywano ja wielu zrodlach.

Ja sie skonczyla to nie wiem, ale napewno z korzyscia dla klienta.

Bo nawet jak wycofalby sprawe w sadzie to napewno nie za darmo :wink:

Przy okazji zrobiono wywiad z recznikiem praw konsumenta, ktory zanzaczyl, ze w tym przypadku wygranie sprawy przez konsumenta jest pewne.

Edytowane przez luki2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz, warto byloby sporbowac, ale wez pod uwage, ze ten sklep jest raczej malo znany...

Nikt z was nie wie jak działają sklepy netowe? to co widzicie to nie oferta handlowa(czy coś co zobowiązywało ich do sprzedaży po podanej cenie), tylko "zaproszenie do złożenia oferty", słowem staje się to umową dopiero po wysłaniu przez sklep potwierdzenia oferty... życzę powodzenia w przegrywaniu spraw sądowych...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt z was nie wie jak działają sklepy netowe? to co widzicie to nie oferta handlowa(czy coś co zobowiązywało ich do sprzedaży po podanej cenie), tylko "zaproszenie do złożenia oferty", słowem staje się to umową dopiero po wysłaniu przez sklep potwierdzenia oferty... życzę powodzenia w przegrywaniu spraw sądowych...

To tez, ale zdazaja sie realne pomylki jak np. ta z laptopami.

Bo jesli sprzet jest na stanie(co jest zaznaczone w sklepie) po czym go zamawiasz, a sklep wysyla mail o pomylce w cenie to co??

Wygrac sprawe mozna, ale oczywiscie nie jest to takie latwe jak pisanie o tym...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To tez, ale zdazaja sie realne pomylki jak np. ta z laptopami.

Bo jesli sprzet jest na stanie(co jest zaznaczone w sklepie) po czym go zamawiasz, a sklep wysyla mail o pomylce w cenie to co??

Wygrac sprawe mozna, ale oczywiscie nie jest to takie latwe jak pisanie o tym...

Czytanie ze zrozumieniem boli czy jak? Przecież piszę, że klikając "zamów" w sklepie internetowym wg prawa nie kupujesz nic tylko TY składasz propozycję(ofertę) handlową... dopóki sklep nie potwierdzi przyjęcia oferty NIE MASZ ŻADNYCH SZANS W SĄDZIE.

Jeżeli potwierdzi ofertę(przyjmie ją)- (szczegóły masz zawsze w regulaminie danego sklepu), to wtedy w prawie jesteś i mają posprzątane...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytanie ze zrozumieniem boli czy jak? Przecież piszę, że klikając "zamów" w sklepie internetowym wg prawa nie kupujesz nic tylko TY składasz propozycję(ofertę) handlową... dopóki sklep nie potwierdzi przyjęcia oferty NIE MASZ ŻADNYCH SZANS W SĄDZIE.

Jeżeli potwierdzi ofertę(przyjmie ją)- (szczegóły masz zawsze w regulaminie danego sklepu), to wtedy w prawie jesteś i mają posprzątane...

Rozumiem cie, ale przeciez jesli cos kupuje w sklepie internetowym to chyba nie jest to jakas loteria polegajaca na oczekiwanieu w napiecu czy moge wygrac mozliwosc kupna laptopa w komputroniku prawda??

Z tego wynika, ze odpowiedz musi byc z reguly potwierdzajaca zakup, a jak jest inaczej to musza to sensownie wytlumaczyc chyba?

Np. z braku towaru zaproponuja inny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem cie, ale przeciez jesli cos kupuje w sklepie internetowym to chyba nie jest to jakas loteria polegajaca na oczekiwanieu w napiecu czy moge wygrac mozliwosc kupna laptopa w komputroniku prawda??

Z tego wynika, ze odpowiedz musi byc z reguly potwierdzajaca zakup, a jak jest inaczej to musza to sensownie wytlumaczyc chyba?

Np. z braku towaru zaproponuja inny.

Nic nie muszą, mogą odmówić potwierdzenia oferty bez podania powodów....i już.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na kazdej stronie pisze ze oferta nie stanowi cennika czy jakos tak i mozna im pytonga *****

Pomimo dołożenia wszelkich starań aby publikowane w witrynie informacje były aktualne nie gwarantujemy, że dane nie zawierają uchybień lub błędów, które nie mogą być jednak podstawą do roszczeń.W przypadku jakichkolwiek wątpliwości, przed podjęciem decyzji prosimy o kontakt.

Prezentowany katalog produktów nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu Kodeksu Cywilnego, a ma jedynie charakter informacyjny.

notka ze strony gdzie serwuja 7900gtx

http://mcomp.com.pl/sprzet/karty_graficzne...i/_1_4/-156775/

po 580zl

lol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja znalazlem :

256MB Leadtek 7950GT, PCI-E (x16), Mem 1400 MHz, GPU 550 MHz, 24 Pipes, 2xDual Link DVI-I/HDTV

za ~870pln :)

edit:

link: http://www.scan.co.uk/Products/ProductInfo...roductID=466117

Edytowane przez clockwork_orange

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi