Arek460 Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 http://www.nokaut.pl/karty-graficzne/evga-...v-dv-pci-e.html no zobaczcie sami taki ge force za taką kase co to jest nie wiem czy działa jak sie wjedzie do sklepu bo raz weszłem a na drugi dzień już nie tak jakby wykupili już tą grafe ale mi się coś nie podoba bo w innych sklepach to kosztuje 1400 a nie tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Pomylka. Ostatnio byl GTX za 650 w siriusie i chcialem ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> kilkanascie, ale napisali ze sie pomylili :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.R.E.G Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 (edytowane) Nikt nic nie wykupił, poprostu kapneli sie że mają bląd na stronie z ceną i usuneli oferte, teraz jest już chyba poprawiona http://cybertronik.pl/product-pol-9792-EVG...ns-6501600.html A nawet jak byś zamówił za tą cene co byla 173 zł, to by Ci przysłali e-maila że nie mają akurat na stanie, bo się skończyły i anulują zamówienie. Upps DEVILEK był szybszy :-) Edytowane 28 Listopada 2006 przez G.R.E.G Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 tani sposob na reklame sklepu:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiding Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Hehe, chcialoby sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Pomylka. Ostatnio byl GTX za 650 w siriusie i chcialem ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> kilkanascie, ale napisali ze sie pomylili :-| pisałem że biore 10sztuk i przeprosili że pomyłka :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 ja chcialem 100 i mi nawet nic nie odpisali :/ szuje wredne, cos takiego powinno byc karalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) Z tego co wiem, to towar musi byc sprzedany za tyle, za ile jest w cenniku. Warto byloby sie sadzic o 10 kart za powiedzmy 200zł, ktore sa warte 1400zł. Co mnie obchodzi ich pomylka?? Edytowane 9 Grudnia 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 eh, jak zwykle omineła mnie fajna oferta :( Szkoda ze sie kapneli ze mają bład, chetnie bym takich kart nakupił w wiekszych ilościach z pełna swiadomoscia tego, ze cena jest błedna, ale zgodnie z prawami konsumetna musiałbym zaplacic taka kwote, jaka jest w cenniku. Szkoda ze sie sponilem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) eh, jak zwykle omineła mnie fajna oferta :( Szkoda ze sie kapneli ze mają bład, chetnie bym takich kart nakupił w wiekszych ilościach z pełna swiadomoscia tego, ze cena jest błedna, ale zgodnie z prawami konsumetna musiałbym zaplacic taka kwote, jaka jest w cenniku. Szkoda ze sie sponilem ;) Dokladnie, dokladnie:) Do tego dolicz 2 miesiace na proces sadowy, ktory i tak jest z gory skazany na wygrana i zobacz ile mozna zyskac :D Ech warto znac swoje prawa, oj warto B-) eh, jak zwykle omineła mnie fajna oferta :(No nie tylko ciebie:( Niedawano w komputroniku mozna bylo nabyc laptopa za 4 stowki wartego 4 tys. ale niestety nie trafilem na ta oferte. Edytowane 9 Grudnia 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Dokladnie, dokladnie:) Do tego dolicz 2 miesiace na proces sadowy, ktory i tak jest z gory skazany na wygrana i zobacz ile mozna zyskac :D Ech warto znac swoje prawa, oj warto B-) No nie tylko ciebie:( Niedawano w komputroniku mozna bylo nabyc laptopa za 4 stowki wartego 4 tys. ale niestety nie trafilem na ta oferte. To że warto znać swoje prawa to wiadomo od dawna ;) szczegolnie gdy się ma czesto doczynienia z kupowaniem/sprzedawaniem czegoś poprzez internet, wtedy jest wrecz wskazane znać prawa konsumenta oraz ustawy o świadczeniu usług droga internetową. Potem w takich przypadkach jak te można wiele zyskać. BTW. a jak ta sprawa z komputronikiem wygladała? Ktos kupił tego lapka za 400zl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) BTW. a jak ta sprawa z komputronikiem wygladała? Ktos kupił tego lapka za 400zl ? Sprawa byla swego czasu bardzo glosna-opisywano ja wielu zrodlach. Ja sie skonczyla to nie wiem, ale napewno z korzyscia dla klienta. Bo nawet jak wycofalby sprawe w sadzie to napewno nie za darmo :wink: Przy okazji zrobiono wywiad z recznikiem praw konsumenta, ktory zanzaczyl, ze w tym przypadku wygranie sprawy przez konsumenta jest pewne. Edytowane 9 Grudnia 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 no to ladnie, teraz tym bardziej zaluje ze sie spoznilem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 no to ladnie, teraz tym bardziej zaluje ze sie spoznilem :( Wiesz, warto byloby sporbowac, ale wez pod uwage, ze ten sklep jest raczej malo znany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerlath Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Wiesz, warto byloby sporbowac, ale wez pod uwage, ze ten sklep jest raczej malo znany... Nikt z was nie wie jak działają sklepy netowe? to co widzicie to nie oferta handlowa(czy coś co zobowiązywało ich do sprzedaży po podanej cenie), tylko "zaproszenie do złożenia oferty", słowem staje się to umową dopiero po wysłaniu przez sklep potwierdzenia oferty... życzę powodzenia w przegrywaniu spraw sądowych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Nikt z was nie wie jak działają sklepy netowe? to co widzicie to nie oferta handlowa(czy coś co zobowiązywało ich do sprzedaży po podanej cenie), tylko "zaproszenie do złożenia oferty", słowem staje się to umową dopiero po wysłaniu przez sklep potwierdzenia oferty... życzę powodzenia w przegrywaniu spraw sądowych... To tez, ale zdazaja sie realne pomylki jak np. ta z laptopami. Bo jesli sprzet jest na stanie(co jest zaznaczone w sklepie) po czym go zamawiasz, a sklep wysyla mail o pomylce w cenie to co?? Wygrac sprawe mozna, ale oczywiscie nie jest to takie latwe jak pisanie o tym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerlath Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 To tez, ale zdazaja sie realne pomylki jak np. ta z laptopami. Bo jesli sprzet jest na stanie(co jest zaznaczone w sklepie) po czym go zamawiasz, a sklep wysyla mail o pomylce w cenie to co?? Wygrac sprawe mozna, ale oczywiscie nie jest to takie latwe jak pisanie o tym... Czytanie ze zrozumieniem boli czy jak? Przecież piszę, że klikając "zamów" w sklepie internetowym wg prawa nie kupujesz nic tylko TY składasz propozycję(ofertę) handlową... dopóki sklep nie potwierdzi przyjęcia oferty NIE MASZ ŻADNYCH SZANS W SĄDZIE. Jeżeli potwierdzi ofertę(przyjmie ją)- (szczegóły masz zawsze w regulaminie danego sklepu), to wtedy w prawie jesteś i mają posprzątane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Czytanie ze zrozumieniem boli czy jak? Przecież piszę, że klikając "zamów" w sklepie internetowym wg prawa nie kupujesz nic tylko TY składasz propozycję(ofertę) handlową... dopóki sklep nie potwierdzi przyjęcia oferty NIE MASZ ŻADNYCH SZANS W SĄDZIE. Jeżeli potwierdzi ofertę(przyjmie ją)- (szczegóły masz zawsze w regulaminie danego sklepu), to wtedy w prawie jesteś i mają posprzątane... Rozumiem cie, ale przeciez jesli cos kupuje w sklepie internetowym to chyba nie jest to jakas loteria polegajaca na oczekiwanieu w napiecu czy moge wygrac mozliwosc kupna laptopa w komputroniku prawda?? Z tego wynika, ze odpowiedz musi byc z reguly potwierdzajaca zakup, a jak jest inaczej to musza to sensownie wytlumaczyc chyba? Np. z braku towaru zaproponuja inny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerlath Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Rozumiem cie, ale przeciez jesli cos kupuje w sklepie internetowym to chyba nie jest to jakas loteria polegajaca na oczekiwanieu w napiecu czy moge wygrac mozliwosc kupna laptopa w komputroniku prawda?? Z tego wynika, ze odpowiedz musi byc z reguly potwierdzajaca zakup, a jak jest inaczej to musza to sensownie wytlumaczyc chyba? Np. z braku towaru zaproponuja inny. Nic nie muszą, mogą odmówić potwierdzenia oferty bez podania powodów....i już. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 na kazdej stronie pisze ze oferta nie stanowi cennika czy jakos tak i mozna im pytonga ***** Pomimo dołożenia wszelkich starań aby publikowane w witrynie informacje były aktualne nie gwarantujemy, że dane nie zawierają uchybień lub błędów, które nie mogą być jednak podstawą do roszczeń.W przypadku jakichkolwiek wątpliwości, przed podjęciem decyzji prosimy o kontakt. Prezentowany katalog produktów nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu Kodeksu Cywilnego, a ma jedynie charakter informacyjny. notka ze strony gdzie serwuja 7900gtx http://mcomp.com.pl/sprzet/karty_graficzne...i/_1_4/-156775/ po 580zl lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clockwork_orange Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) ja znalazlem : 256MB Leadtek 7950GT, PCI-E (x16), Mem 1400 MHz, GPU 550 MHz, 24 Pipes, 2xDual Link DVI-I/HDTV za ~870pln :) edit: link: http://www.scan.co.uk/Products/ProductInfo...roductID=466117 Edytowane 20 Grudnia 2006 przez clockwork_orange Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...