Zajdzik Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Witam Mam taki mały lecz dość irytujący problem z gg. Od około tygodnia godzina podawana w wiadomościach na gg jest przesunięta do tyłu o 1h. Próbowałem już chyba wszystkiego (zmiana czasu w systemie, reinstalke gg, wywalenie całego gg i zainstalowanie na nowo, aktualizację czasu systemowego przez neta itp.) i za cholere nie mogę nic wskórać z tą godziną. Czy spotkał się ktoś z czymś takim i wie jak się pozbyć tego dość wnerwiającego przesunięcia?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 hmm.. nie zauwazylem tego u siebie... po prostu zmien komunikator... dla laikow tlen a dla osob lubiacych fajne zabawki konnekt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 1 minuta googlowania: Proszę wejść do Gadu-Gadu --- Ustawienia zakładka Komunikator i tam odznaczyć opcję 'Wyświetlaj czas nadejścia wiadomości' i wybrać 'ok'. Następnie restartujemy Gadu-Gadu i zaznaczamy "Wyświetlaj czas nadejścia wiadomości", powinno pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 U mnie jest to samo, z tym ze troche dłuzej. To wina gg 7.6. Na 7.1 i starszych wersjach godzina była dobra, a jak zainstalowałem najnowszą to tak się stało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 ja pamietam ze tak bylo bo paczki wychodzace z komutera osoby rzmawiajacej byly sygnowane np godzina 14 bo mial czas nie przestawiony ale u ciebie gg juz widzialo je jako godz 15 bo domyslnie pokazuje godziyslania jak i odebraniia wiadomosci jesli sie nie roznia to podaje jedna... a przynajmnie j tak mi sie ydawalo ze to dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 dla laikow tlenCzy ja Ci coś zrobiłem że mnie jako użytkownika tlena od laików wyzywasz ?! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Ja mam GG 7,6 (najnowsze) i mam podoby problem tyle ze pokazuje godzine do przodu... W systemie mam 22:00 a przy wiadomosci GG pisze 23:00 ... ma ktos jakas koncepcje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 u mnie niezalezie czy gg 6.1 czy 7.x od czesci osob pokazuje pomylony czas. w sumie przeszedlem z tym do porzadku dziennego i nie martwie sie tym i to chyba jest najlepsza metoda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamski8 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 u mnie niestety losowo, zajczesciej godzina do tylu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...