Tony Soprano Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 [...] A teraz górna półka: Dwa modele Junghans: Pierwszy Drugi Uwierz mi, to nie jest górna półka 8O Shafa: http://www.zegarki.krakow.pl/zegarki/1/IWC...%20Complication No ale powiedzmy, że target na tai zegarek jest mocno okrojony, więc górna półka to tak >25k :) Chociaż to zależy. Ale akurat uważam, że te co podoałeś do 2k to wcale nie jakieś rewelacje. Bo La Coste sama zegarków nei robi, tylko na ich zlecenie po czym je brandują i płacisz za logo, a nie za zegarek. Bo producent sprzedaje powiedzmy jakiś mechanizm trochę taniej niż by sprzedawał pod własną marką, po czym np. La Coste, Gucci, CK itp. też musi mieć kawałek tortu i podnosi cenę. Więc sam zegarek nie jest tyle wart. Ale to kwestia tego czy chcemy mieć DG na ręce dla szpanu, czy lepiej mieć Tissot'a, maurice Lacroix. Bo znawca bardziej doceni te dwa ostatnie niż pierwszy. I nie uważam, żeby to było coś złego wydawać dużo na zegarek, jeśli kogoś stać i nie jest to obarczone poświęceniem typu: rodzina nie dojada, zalegam z płatnościami, odcięli mi gaz, prąd, wodę, to czemu nie. Zegarek wiele mówi o właścicielu. I wcale nie mam tu na myśli zegarków po parę-, paręnaścietysięcy. Dobrze dobrany, ładny, skromny np. Vacheron Constantin, czy nawet prosty Tissot, będzie lepszy niż sikor na pół łapy jak Rolex, mimo, że będzie 10 razy tańszy. A i jeszcze a propos Czy wydałbyś na zegarek tyle ile np na laptopa?Zależy jakiego ktoś chce mieć laptopa 8O Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 lol, 1k za zegarek lacoste. szpan w liceum nieprzecietny 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gem83 Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Tony Soprano cena tego zegarka to 678300,00 zł ? Czy też się mylę i cena jego to 300zł ? Bo jeśli ta pierwsza to dałeś przykład nieziemski luksusu 8O Jin* a laptop to tak do 3,0-3,5 tyś zł jest już na obecne czasy wystarczająco zaawansowany 8O, a jak ma służyć tylko do podstawowych czynności to taki do 1,5 tyś zł wystarcza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 Tony Soprano cena tego zegarka to 678300,00 zł ? Czy też się mylę i cena jego to 300zł ? Bo jeśli ta pierwsza to dałeś przykład nieziemski luksusu 8O Cena tego zegarka to 678'300 zł, czyli Sześćset siedemdziesiąt osien tysięcy trzysta złotych. I bywają droższe. 8O bo to tylko 200 000 Euro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandek Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 (edytowane) Potrzebowałbym zegarka 8O Mam atlantica i jestem z niego bardzo zadowolony ( klasyczny stalowa brasoleta czarna tarcza ) Potrzebuje cos koniecznie na skórzanym pasku najlepieje prostokatnego, w miare nie malego 8O Cena do kolo 600 zl :) jakis Seiko moze sie trafi ? Diesel ? czy co kolwiek innego byle dobra firma i ten max 600 zl oczywiscie czarna tarcza lub jakas ciemna... EDIT: Cos w style tego moze to bedzie nawet ten : http://www.allegro.pl/item427310268_seiko_...lata_edawo.html Edytowane 5 Października 2008 przez Dandek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Cholera mam 2 ryski na szybce akrylowej... Da sie je usunac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gem83 Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 To popatrz i na takie zegarki Trzy Vostok Europe Pierwszy Drugi Trzeci Kilka Festin Pierwsza Druga Trzecia Czwarta Piąta Dwa Candino Pierwszy Drugi Dwa Fossil'e Pierwszy Drugi Citizen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demno Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 Ja osobiście polecam zegarki Seiko – cena calkiem przyjazna a zegarek na lata 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandek Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Chlopaki POMOCY !!! Musze miec taki zegarek ! juz zdecydowalem 8O musze miec taki zegarek jak ten kolo zalaczam zdjecia ktore dzisiaj zrobilem na wykladzie kolesiowi z tym zegarkiem :) Prosze o pomoc w znalezieniu tego zegarka szukam juz od 5 h i nic 8O( prosze o pomoc moze wy zobaczycie cos charakterystycznego na tym zegarku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 3s szukania http://allegro.pl/item474680537_poljot_avi...y_rosyjski.html po znaczku mozna bylo rozpoznac ze to aviator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 moze i aviator ale model jakis inny. kolega na zdjeciu ma ta mini koperte po lewej kwadratowa nie okragla :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 aviator napeno model wystarczy poszukac z kwadratowym sekundnikiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandek Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 (edytowane) Tego Aviatora znalazlem ale tez mi cos z tym sekundnikiem nie pasowalo... ale to chyba ten... to zdjecie duzo przeklamuje gdyz jest z komorki robione EDIT: BTW Kupilem Seiko premier 8O http://www.minuta.pl/x_C_I__P_7515407-7510...LP_5__LN_9.html taki tylko na skorze a nie na bransolecie 8O Edytowane 6 Listopada 2008 przez Dandek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 (edytowane) Panowie. Znów ja. Zegarek do ok 100 zł (20 zł więcej może). Wymagania? Metalowa koperta, nie psujący się. Otwarty na większość propozycji. (poprzedni nabytek Casio AW-80D to był złom. 2 koperty podczas roku funkcjonowania...) Edytowane 6 Listopada 2008 przez kojeczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 (edytowane) podobny przedzial cenowy co kolega tylko maks 150zl zegarek musi byc interesujacy 8O nie interesuja mnie zadne bajery poprostu ma byc intrygujacy z wygladu Edytowane 7 Listopada 2008 przez bryken Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 (edytowane) bez obrazy ale za 100 zl to mozna kupic wyrob zegarkopodobny oprocz casio nic ciekawego w tej cenie nie znajdziecie Edytowane 9 Listopada 2008 przez dzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 (edytowane) bez obrazy ale za 100 zl to mozna kupic wyrob zegarkopodobny oprocz casio nic ciekawego w tej cenie nie znajdziecie dałem rowno setke, mam na niego papiery, rocznik 76 ;d Edytowane 9 Listopada 2008 przez meeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 dałem rowno setke, mam na niego papiery, rocznik 76 ;dPiękny, gratuluję... 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Chciałbym kupić zegarek, raczej któryś z poniższej listy. Kwota do wydania to 600zł. Ale mam pytanie, który z poniższych zegarków Wam podoba się najbardziej? Festina Festina PS: jak macie inne swoje typy to podajcie mi je. Ostatnio tez kupilem Festine i ta czarna byla jedna z dwoch, ktore bralem pod uwage. Jednak pomimo, ze lubie duze zegarki to ona wydala mi sie OLBRZYMIA i wzialem ostatecznie takie cos: Ale to i tak do koszuli czy garniaczka, bo na codzien i po miescie to... 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Piękny, gratuluję... 8Odzieki, w rzeczywistosci jest jeszcze ladniejszy, az szkoda mi go nosic :) przyłapałem sie na tym ze mam juz kilkanascie zegarkow 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandek Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 To pokaz co tam masz w kolekcji ? :) Ja zeby kupic sobie nastepny musze sprzedac poprzedni 8O( szkoda bo chcialbym je wszystkie miec 8O ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 a w zasadzie nic tam takiego wyjatkowego, jakies lucze/rakiety i tego typu zlomy 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 a w zasadzie nic tam takiego wyjatkowego, jakies lucze/rakiety i tego typu zlomy 8ONie p... 8O Dawaj fotki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pvl Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 a co myślicie o tym zegarku ? http://sportsklep.pl/zegarek-meski-everlast-p-3824.html wiem z pewnego źródła że produkują go w szwajcarii ale jest na chińskich podzespołach. Czy warto ? Bo jak dla mnie pięknie wygląda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 W tej cenie brał bym K34, albo Buran. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pvl Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 ja chciałbym sie po prostu dowiedzieć jakiś opinii na temat tych zegarków, czy ktoś użytkował, znajomy, ciocia, wujek, kolega... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gni0tek Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 (edytowane) Witam, szukam zegarka w przedziale cenowym 150 - 200 pln. Czarna tarcza, skórzany pasek, ze wskazówkami, bez zbędnych bajerów. Dobrze by było, jakby pasował i do garnituru i na uczelnie 8O coś w ten desen, http://allegro.pl/item476371873_markowe_ze...ss.html#gallery Edytowane 17 Listopada 2008 przez gni0tek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 troche ot, ale pomyslalem ze wrzuce http://www.allegro.pl/item487325109_ez_d_g...dw0197_24h.html wyglada conajmniej ciekawie 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 Nie p... 8O Dawaj fotki...przyjdzie i na to czas 8O wczoraj kupilem kwarcowa rakiete, wrzuce fotki jak do mnie dojdzie (: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 (edytowane) Witam, szukam zegarka w przedziale cenowym 150 - 200 pln. Czarna tarcza, skórzany pasek, ze wskazówkami, bez zbędnych bajerów. Dobrze by było, jakby pasował i do garnituru i na uczelnie 8O coś w ten desen, http://allegro.pl/item476371873_markowe_ze...ss.html#gallery Akurat tak się składa że pół roku temu również w Bigbenie kupowałem Timexa - kierowałem się tymi samymi argumentami co Ty. Wybór padł na - TIMEX Indiglo Bez zbędnych bajerów. Spora tarcza, świetnie prezentuje się na ręce zarówno w ubraniu casual jak i wszelakie garniaki. Jego szybka się nie rysuje (wiele razy przez przypadek przytarłem o ścianę tudzież inny materiał - i nie ma najmniejszej ryski) a jeśli chodzi o dokładność to ostatnio obliczyłem że spóźnia się o NIECAŁĄ sekundę tygodniowo co nam daje ok 49 sekund rocznie - myślę, że jak na zegarek za 165 złotych to świetny wynik. Polecam 8O Edytowane 25 Listopada 2008 przez apo5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...