f1zZ Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Ja naliczylem minimum 22 marki ;)Zawęż to do marek produkujących stricte samochody sportowe/wyścigowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 (edytowane) Zawęż to do marek produkujących stricte samochody sportowe/wyścigowe Tak tez uczynilem. AC, Ariel, Aston Martin, Austin-Healey, Caterham, Clan, Darrian/Davrian Cars, Ginetta Cars, Lotus, Marcos, McLaren, MG, MG X-Power, Morgan, Noble, Panther, Quantum Sports Cars, Rochdale, Triumph, TVR, Ultima Sports, Westfield Sportscars Edytowane 28 Września 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 dobra, mała podpowiedź w postaci drugiego zdjęcia, z innej perspektywy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Daj następną zagadkę bo temat umarł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niko442 Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 f1zZ Noble M12 GTC Grzechu_1990 Zadawaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 (edytowane) Oczywiście ten na pierwszym planie. Edytowane 1 Października 2007 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niko442 Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Porsche 944 :) Zadawaj dalej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Łatwe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Fiat 500 Zadaj ktos xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Znaczek producenta zamalowałem, żeby za łatwo nie było ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 najnowszy lancer?? jak tak to niech ktos za mnie zada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Tak, niech ktoś zada :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 ssang young? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pziel Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Stawiam na Lexusa LS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) Nie ;) Ani pierwsze, ani tym bardziej drugie, choc temu drugiemu 'blizej'... 'Blizej', choc i tak bardzo DALEKO... Mam na mysli marke... Ot taka mala podpowiedz ;] Edytowane 5 Października 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 czy to auto klasy suv ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) Nie, to nie jest SUV, to auto z kategorii 'mnie nigdy na nie nie bedzie stac' ;] Edytowane 5 Października 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pziel Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 zmyliły mnie trochę światła zapewne jest to Maybach Exelero, mam rację ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 To nie może być Exelero, bo: - za krótki przód - za wysoka klapa maski - tu nie ma prototypów (o ile wiem Ex.. daleko do serii - chyba że kilka sztuk na zamówienie to seria) Wygląda na jakiegoś Amerykańca lub Niemca/Anglika. Czyżby jakiś Chrysler, Chevrolet? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Zdjęcie trochę daje złudzenie krótkiej maski ale faktycznie to Exelero. Pokrywa maski zwęża się ku przodowi, to pierwsza rzecz, druga to rozmieszczenie lamp w reflektorze a trzecia to felga. Przyjrzałem się wielu zdjęciom z bocznego profilu pod ostrym kątem tegoż auta i stwierdzam, że faktycznie to złudzenie. Widać krótki dystans między początkiem maski a początkiem samego nadkola. Można się poprostu nabrać. Zresztą sam autor zagadki napisał, że nigdy nie będzie na niego stać, Inna sprawa, że daje prototyp co jest zabronione w regułach. Z drugiej zaś strony gratulacje dla Pziel'a, który zgadł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Przepraszam, ze dalem auto prototypowe, w sumie bez zastanowienia... Teraz sobie mysle, ze jest to tak znakomity samochod, ze musialem zadac zagadke z nim zwiazana ;) Naruszylem ejdnak zasady, za co serdecznie wszystkich przepraszam :) Pziel, moje gratulacje, imo zdjecie bylo dosyc mylace, i jak widac niektorzy pomylili je nawet z SUV'em ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pziel Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Ma się to oko :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 (edytowane) i ssang youngiem :lol: wiem ze mnie sie nie nalezy zadawanie zagadki ale zadam wyjatkowo :) co to? Edytowane 6 Października 2007 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 (edytowane) Opel Rekord E Edytowane 6 Października 2007 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 (edytowane) Lotus Europa Edytowane 6 Października 2007 przez Greg_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 (edytowane) Lotus Europa Na która zagadkę odpowiadasz? :blink: Bo chyba nie MacOSek'a... To wnętrze Opla Speedstera. To ja zadam coś prostego: @CBZ- jesteś na dobrym tropie... ;) Edytowane 6 Października 2007 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 (edytowane) Mercedes ? Wydaje mi sie, ze tak, ale modelu nie jestem pewien. Widzialem tutaj takiego dziwolaga, ktory za cholere nie przypominal rasowego Merca. EDIT: Do zludzenia przypomina mi R-klase... Ale chyba nie jest to Mercedes... Edytowane 6 Października 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Na która zagadkę odpowiadasz? blink.gif Bo chyba nie MacOSek'a... różnią sie tylko nawiewami, obudową zegarów i kolorystyką... co w mojej pomyłce jest takiego dziwnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 (edytowane) Wedlug mnie nic, porownalem 2 zdjecia i o pomylke latwo : ) EDIT: draak, moze i jestem ale do rozwiazania zagadki jeszcze chyba daleko, jakies zacmienie ; ) Moze jakas podpowiedz ? : ) Migacze na lusterkach sugeruja mi Mercedesa w dalszym ciagu, no ale : ] Edytowane 6 Października 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...