Vinc Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Witka. Zamierzam kupić nowego monita 17`` moge na to przeznaczyc do 600 zł. Chciałbym sie zatem poradzić co wybrać bo już się w tym wszystkim pogubiłem. W sumie mam do wyboru: CTX VL 700, LG SW 700 i LG 773 N, NEC V730, PHILLIPS 107 E 41, AOC 7VLR, DAYTEK i SAMTRON 76E (chyba że ktos zna jeszcze jakiś inny godny uwagi). Bedę wdzięczny za opinie i wskazówki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Coprawda cena 680 zeta , ale na pewno jeden z mądrzejszych w tych pieniądzach : HYUNDAI F790D 3 lata gwarancji 1024x768@100Hz max 1600x1200@75Hz próbowałbyd doskubać 80 zeta... Warto , bo super obraz i kolory , geometria też niezła , no i te rozdziałki... pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 jesli do 600 to tylko NEC V730 550 pln ale radzilbym ci zrobic jak mowi kost@k lepiej doloz i kup cos porzadniejszego. Nie wiem tylko czy ten Hyundai ma flat screen :? jesli tak to juz calkowite miodzio :D jesli nie to kuszace sa rozdzielczosci i odswierzanie pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 co jak co, ale na oczach nie wolno oszczedzac, lepiej dobieraj jeszcze troszke, bo ta taka cene dobrej 17' nie kupisz :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 jesli do 600 to tylko NEC V730 550 pln ale radzilbym ci zrobic jak mowi kost@k lepiej doloz i kup cos porzadniejszego. Nie wiem tylko czy ten Hyundai ma flat screen :? jesli tak to juz calkowite miodzio :D jesli nie to kuszace sa rozdzielczosci i odswierzanie pozdrav Lagier jest flat... a LG Flatron 775FT do jajek mu nie staje przy jakości obrazu pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 jesli do 600 to tylko NEC V730 550 pln ale radzilbym ci zrobic jak mowi kost@k lepiej doloz i kup cos porzadniejszego. Nie wiem tylko czy ten Hyundai ma flat screen :? jesli tak to juz calkowite miodzio :D jesli nie to kuszace sa rozdzielczosci i odswierzanie pozdrav Lagier jest flat... a LG Flatron 775FT do jajek mu nie staje przy jakości obrazu pozdro czyli wszycho jasne KUPUJ HYUNDAIa!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vinc Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 czyli wszycho jasne KUPUJ HYUNDAIa!!!!!! No tak, tylko ze te 600 zeta to juz naprawde mój najwiekszy wysiłek. Nie macie bardziej optymistycznej wersji? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Moze w jakims sklepie kupisz taniej. Za 2 tygodnie moze byc tanszy. Popros babcie, mame, tate, ciocie, wojka i moze naskrobiesz jeszcze troche kasy. NA monitorze nie oszczedzaj!!!! Raz to twoje oczy, dwa to najzadziej wymieniana czesc kompa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Moze w jakims sklepie kupisz taniej. Za 2 tygodnie moze byc tanszy. Popros babcie, mame, tate, ciocie, wojka i moze naskrobiesz jeszcze troche kasy. NA monitorze nie oszczedzaj!!!! Raz to twoje oczy, dwa to najzadziej wymieniana czesc kompa. co do ceny - nie znajdzie taniej , chyba że giełda : moja cena to cena hurtowa brutto . A bardziej optymistyczne - he... F770D ale zapomnij o parametrach odświeżania 100Hz i o rozdziałce 1600x1200 .... według mnie nie warto . Ja z uporem maniaka wyprosiłbym skądś brakujący ca$h... pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L€€_$HY Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Witka. Zamierzam kupić nowego monita 17`` moge na to przeznaczyc do 600 zł. Chciałbym sie zatem poradzić co wybrać bo już się w tym wszystkim pogubiłem. W sumie mam do wyboru: CTX VL 700, LG SW 700 i LG 773 N, NEC V730, PHILLIPS 107 E 41, AOC 7VLR, DAYTEK i SAMTRON 76E (chyba że ktos zna jeszcze jakiś inny godny uwagi). Bedę wdzięczny za opinie i wskazówki. Ja mam Belinee, tez ma 100Hz przy 1024x768, byla o jakies 40 zl tansza od Hyundaia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Witka. Zamierzam kupić nowego monita 17`` moge na to przeznaczyc do 600 zł. Chciałbym sie zatem poradzić co wybrać bo już się w tym wszystkim pogubiłem. W sumie mam do wyboru: CTX VL 700, LG SW 700 i LG 773 N, NEC V730, PHILLIPS 107 E 41, AOC 7VLR, DAYTEK i SAMTRON 76E (chyba że ktos zna jeszcze jakiś inny godny uwagi). Bedę wdzięczny za opinie i wskazówki. Ja mam Belinee, tez ma 100Hz przy 1024x768, byla o jakies 40 zl tansza od Hyundaia :) a Belinea ma 3-letnią gwarancję DOO TO DOOR ? pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Chyba ze zrobisz tak: Znajdz jakis sklep gdzie prezentowane sa monitory i dogadaj sie z szefem. Taki sklep co jakis czas wymienia mnitory i sprzedaje je taniej poniewaz sa uzywane, ale maja gwarancje i przynajmniej sa sprawdzone bo nie wystawia sie byle badziewia na wystawe gdzie klient dokladnie go obluka. Moj kumpel kupil w ten sposob Sony G420 za 800zl!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 czyli wszycho jasne KUPUJ HYUNDAIa!!!!!! No tak, tylko ze te 600 zeta to juz naprawde mój najwiekszy wysiłek. Nie macie bardziej optymistycznej wersji? :) Ja bym chyba w takiej sytuacji wolał poszukac jakiegoś używanego eizo http://allegro.pl/show_item.php?item=10438784 Cena kusząca a sam jadę na eizo z 97 roku 15" i ciągnie w 1024x768 86 hz, max. roziałka 1992x1120. Piękne kolory i nienaganna geometria. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vinc Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Dzięki za wszystkie porady i tak: 1. Monitor musi byc nowy. 2. Nie interesuja mnie osiagi, byle w 1024x768 bylo 85Hz (moja cudowna karta graf. w grach i tak ledwo zipie przy 800x600, a pulpitu nie zamierzam ustawiac wyżej niz 1024x768) 3. Interesują mnie natomiast: bezawaryjność, poprawna geometria itd. W związku z tym ponawiam prośbe o wypowiedzi na temat wymienionych przezemnie monitorów. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Dzięki za wszystkie porady i tak: 1. Monitor musi byc nowy. 2. Nie interesuja mnie osiagi, byle w 1024x768 bylo 85Hz (moja cudowna karta graf. w grach i tak ledwo zipie przy 800x600, a pulpitu nie zamierzam ustawiac wyżej niz 1024x768) 3. Interesują mnie natomiast: bezawaryjność, poprawna geometria itd. W związku z tym ponawiam prośbe o wypowiedzi na temat wymienionych przezemnie monitorów. pozdrawiam bedziesz zalowal zobaczysz!!! wedlug mnie 80 pln na tych 6 stowach to nie tak duzo i warto troche doskladac tej kaski monitor ci nie ucieknie ani tez nie podrozeje moze tylko potaniec wiec lepiej DOBRZE SIE ZASTANOW!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 A karte i tak zmienisz. I co wtedy znowu bedziesz wymienial monitor bo nie pochulasz na gierkach i programach w takiej rozdzialce i odswiezaniu na jakich bys chcial???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emilopez Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Dołóż trochę kasy i kup HYUNDAIa lub NECa ale to w ostateczności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 patrz też na gwarkę - ja kupiłem relisysa za tą kaskę, z parametrów nawet byłem zadowolony, przed upływem roku mi się zjeb.. i go reklamowałem, niedosłali na czas, nie mieli nowego, więc dostałem kaskę. ale na co zwracam uwagę - mnie włosy na łbie stanęły jak sie wczytałem w gwarancję: 36 miesięcy, jednak nie więcej niż 18 od daty produkcji, co za wiocha :evil: zwróć na to uwagę, nie warto kupować badziewia - twoje oczy najważniejsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 jesli mieszkasz w okolicach trojmiasta to moge polecac ktora sprzedaje 1,5 roczne uzywki z zachodu jakosc zajebista, malo zuzyte, ja kupile 17 della z trinitronem, testowalem programem nokii i prawie nowka, daja 12 miesiecy gwarancji, a teraz to co najlepsze... CENA! ja dalem 410 zeta polecam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 jak juz naprawde nie masz więcej kasy to wez sobie NEC-a, mówisz,że trwałość przede wszystkim to będzie najlepszy, i jakość obrazu niezła. Sprzedałem u siebie w sklepie sporo NEC-ów i sam miałem 15" V520 i nie było nigdy żadnych problemów. Jak chcesz na długo to podziała ci taki monitor...narazie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Dzięki za wszystkie porady ... ja na Twoim miejscu jeszcze bym troche dozbieral przynajmnije na Samsunga 755DFX - 100 zl wiecej a juz inna klasa a lepiej dozbieraj 200zl i kup 757DFX lub NEC FE770 :) moze to co mowie teraz glupio brzmi ale jak za 2 lata bedziesz kupowal okulary z mocnymi szklami :( to sobie przypomnisz co radzili koledzy z forum :!: IMHO monitora nie ma sensu kupowwac na zywiol - potem tylko bedziesz przeklinal i jak bedziesz chcial go zmienic to stracisz duzo kasy mozna kupic tanszy procek, mniej pamieci bo to nie ma wplywu na Twoje zdrowie ale monitor (i grafika) powinny byc dobre - chodzi o Twoje oczy a zrobisz i tak jak bedziesz uwazal za stosowne :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Dobrze Ci radzą. Monitor najważniejszy. Dozbieraj brakującą kasę. Ja ostatnio kupiłem NEC FE770 za 760zł, ale w wersji black. Biały można kupić za poniżej 700zł. 1024x768@85hz, 1152x864@75hz, ekran płaski oszukiwany :), ale bardzo ładny obraz, świetne kolory i kontrast, ciut duża plamka, no i cholerne problemy z geometrią były...wymianiałem trzy razy. Ale masz za to 3 lata door2door gwarancję, no i trwałość NEC'a... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...