Skocz do zawartości
BiAłY

Kto da więcej 3Dmark 2003 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Więc kontynuacja topicu, który dotyczył starszej wersji tego popularnego benchmarka. Według mojego zegarka pozostało jeszcze 30 minut do premiery :). Chyba, ze Chlopaki z futurmark sciemniaja i yen zegarek to tylko lipa i po odliczeniu zobaczymy tylko nowe scriny ;). Tak więc zobaczymy kto pierwszy sciągnie i przetestuje :).

Pozdrawiam :arrow:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaeres ---- doom 3 sie chowa ;) :lol:

ja nie wiem..... zadnego egara tam nie widze..... procz zwyklego na prawym gornym rogu :)

aha.. jeszcze jedno :D

Minimum Graphics Card Requirement:

DirectX®9.0 compatible graphics adapter that has 32MB of memory and is fully DirectX®7.0 compliant.

Minimum CPU Recommendation:

1000MHz x86 compatible processor

ale bedzie obciach jak to odpale i mi wyskoczy 1000 pkt :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wreszcie zobacze DX9 w akcji :) , ale coś czuje że te demka nie będą płynnie chodzić u mnie , karte mam do kitu :( , mogłem sie nie szczypać z kasą i kupić 9700 różnica wydajności jest naprawde znaczna.

8O 8O Uwarasz ze masz karte do kitu 8O 8O To co ja mam powiedziec .

nawet ja se kupie tego Hecra 8500 to nie wiem czy wogule puszczac tego 3D Marka 2003 :?

PS narazie testuje podkrecanie naracie co poszedl max to 9.5x143 na 1.8V Ale chyba na 147 nie pujdzie nawet jak mu dam 1.85V (choc to nie wiele da w porownaniu do 1.8V)No wiec czas zalatwic WC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie takich emocji to dawno nie bylo, chyba rozdanie oscarów to nie przebije hehe. KTO zrobi SCREENA z 0 w liczniku?????????????????? NIech ktosd zrobi i zamiesci na forum, ja nie bardzo mam jak, wiec to bedzie utrwalenie historycznego mimentu

Jeszcze 5 minut!!!!!!! troche sie pomylilem nie wiele, ale to chyba nie przeszkadza w koncu bedziecie przygotowanie na zobaczenie tego "0"

Zrobcie screena

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...