Misiu15go Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 No no, wygląda świetnie, gratulacje! Ale... wydaje mi się, czy top jest lekko ścięty po prawej stronie zdjęcia? I czy tak bardzo oddalone od siebie śruby wystarczą?Śruby oddalone od siebie napewno wystarcza, nie ma mozliwosci zeby odgiac samym oringiem tak gruby kawał metalu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Ciepło będzie odbierać.. ale jak.. ? Wg mnie alu kontaktujące sie z ramem powinno być ściskane, np 2 katowniki alu, dociśkanie poprzez śruby na końcach czy jakoś tak.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 (edytowane) Ciepło będzie odbierać.. ale jak.. ? Wg mnie alu kontaktujące sie z ramem powinno być ściskane, np 2 katowniki alu, dociśkanie poprzez śruby na końcach czy jakoś tak..Dobrze załozony scisk na ram trzyma tam mocno ze wyrwanie kostki jest praktycznie niemozliwe wiec mysle ze rozwniez w tym wypadku nie ma sie o co obawiac Lista chetnych, prosze reszte o potwierdzenie checi zakupu mattnick - potwierdzone Diverse - potwierdzone hilfiger - potwierdzone aerial Kosiarz_1987 hikari lucek_lukasz - potwierdzone Misyo Czekam na reszte potwierdzen najlepiej na PW Edytowane 25 Marca 2007 przez Misiu15go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 kurcze kusi bloczek... jednak podobno ciężko fabryczne radia z ddr2 bga ściągnąć więc wole nie ryzykować a szkoda :( pozdr, bloczek b. ładny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 w zwiazku z regulowanymi grubosciami kostek jest opcja by zalozyc bloczek na memki z radiatorami??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 w zwiazku z regulowanymi grubosciami kostek jest opcja by zalozyc bloczek na memki z radiatorami???było juz kilka razy o tym w temacie, nie ma takiej mozliwosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 no no no :D wreszcie to cudo ujrzało światło :D bardzo mi sie podoba :D i chyab powroce na liste :D aa mogl byś misiaqu zrobic foty rozkręconej cześci z kroccami ?? bo bardzo ciekawy jestem jak tam w srodku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 no no no :D wreszcie to cudo ujrzało światło :D bardzo mi sie podoba :D i chyab powroce na liste :D aa mogl byś misiaqu zrobic foty rozkręconej cześci z kroccami ?? bo bardzo ciekawy jestem jak tam w srodku :DJak kolega sie ostatecznie zdecyduje to niech napisze do mnie na pw Nie ma tam nic nadzwyczajnego, niedługo umieszcze takie zdjecie dla ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Misiou ja mam pytanie ile możena podpiąć kostek pamięci do jednego bloku mam dfi rdx 200 i 4 memorki jednostronne i tu pytanie czy to wszytsko bedzie współpracować ze sobą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Misiou ja mam pytanie ile możena podpiąć kostek pamięci do jednego bloku mam dfi rdx 200 i 4 memorki jednostronne i tu pytanie czy to wszytsko bedzie współpracować ze sobą?Dosci jednostronne sa za ciekie musiał bys podłozyc z jednej strony jakis kawałek metalu Blok obsługuje 2 kosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Dosci jednostronne sa za ciekie musiał bys podłozyc z jednej strony jakis kawałek metalu Blok obsługuje 2 kosci no to potrzebował bym 2 bloczków tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 no to potrzebował bym 2 bloczków tak?Jesli masz zamiar chłodzic 4 kosci to potrzebował bys 2 bloczkow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 aha to juz wiem ze potrzebuje 2 bloczku a teraz pytanie o cene bo widze ze sie zmienia non stop jakas ostateczna? Ktos to już kupił jak się prezentuje ??:) Była by możliwość zrobienia topu z miedzi? Planujesz wznowić Flow Pina ??:) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Planujesz wznowić Flow Pina ?? :) Misiu nie był producentem FlowPin'a, był nim termit_tm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek_lukasz Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 własnie co z ceną bo nic nie wiadomo a informacji żadnych nie ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 było... 100pln za bloczek na duala w cenie z króćcami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 było... 100pln za bloczek na duala w cenie z króćcami :)Potwierdzam 100zł ze złaczkami nk12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diverse Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 A bez złączek, albo z innymi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 O Mo Boże ale wpadka :) z tym flowpinem ale mniejsza bo zmęczony byłem wybacz Misiu :)oto jak tam bloczek ma ktoś to zamontowane ?Jak się prezentuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hilfiger Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 O Mo Boże ale wpadka :) z tym flowpinem ale mniejsza bo zmęczony byłem wybacz Misiu :)oto jak tam bloczek ma ktoś to zamontowane ?Jak się prezentuje? Jak nbarazie to pewnie nikt go jeszcze nie ma, dopiero ci misiu go skonczyl. Jak szczescie dopisze to bede go mial w okolicach swiat i wtedy go zamontuje i dam jakies foty jak znajde jakis aparat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Ja bych też był zainteresowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek_lukasz Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 (edytowane) No i znowu pare dni ciszy. Jak tam bloczki juz gotowe wel kiedy będą gotowe bo pieniążki z mojego konta aż chcą sie wysłać:) Edytowane 10 Kwietnia 2007 przez lucek_lukasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hikari Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Moja chec zakupu jest jak najbardziej aktualna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 mattnick - potwierdzone Diverse - potwierdzone hilfiger - potwierdzone aerial Kosiarz_1987 hikari - potwierdzone lucek_lukasz - potwierdzone Misyo - potwierdzone yotomeczek - potwierdzone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Jak tam sie sprawa rozwija??? Już miały być gotowe, już testowane... a tu cisza.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 ja czekam nadal na obiecane fotki przez misia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek_lukasz Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Co się dzieje z bloczkami, kiedy będą my bardzo ale to bardzo czekamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 jeszzce ich nie macie? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Co się dzieje z bloczkami, kiedy będą my bardzo ale to bardzo czekamy O_o to ich jeszcze nie dostaliście? Przecież to już miesiąc chyba jak miały być.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 ja wiem kiedy będą :) chyba wkrótce B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...