bialy90 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Witam! Mam wielką prośbe... Mianowicie: bardzo chciałbym nauczyć sie robić ,,formata" dysku. Jako nowy użytkownik komputera nie miałem nigdy z nim większego doczynienia... Z góry dziękuje bardzo i pozdawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 (edytowane) Widze poczucie humoru nie dopisało. Przepraszam - mnie tu nie bylo.. :| Edytowane 11 Stycznia 2007 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 FAQ :arrow: Tylko sie zastanawiam czy w Twoim przypadku to nie bedzie zbyt zaawansowana lektura... A i btw - dzial Osla laczka nie jest o tym... ur8an A chcesz bana miesiaca wyrwac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Koledze bialy90 radzilbym szczerze najpierw poczytac o tym, a dopiero potem ewentualnie probowac - zeby potem placzu nie bylo. Topic przenosze do Podstawowych Zagadnien - Osla to zdecydowanie nie miejsce dla niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 To żeś kolego przywalił :lol: Pierwsze lepsze pomyślane hasło + google = http://www.google.pl/search?hl=pl&q=fo...+Google&lr= Turn think mode ON ... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Lektura coś dała czy nie ???, jeżeli nie to napisz zrobimy wspólnie dyskietkę startową lub będziemy formatować z płyty instalacyjnej winXp :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 I zrobi sie z tego reality shoow? Grrr nie moglem sie powstrzymac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Przecież jesteśmy w reality shoow. :D Od razu Krakowa nie zbudowali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Widzę, że koledze bialy90 udzielacie rzetelnych wskazówek... Bialy90! Napisz do mnie emaila, to Ci to jakoś spróbuję wyjaśnić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek0206 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Te lekturki to zła rada. Najlepiej, żeby mu to ktoś zrobił, a on się przyglądał, zadawał pytania itp... Poza tym format to jałowe rozwiązanie, zawsze coś można zrobić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Pierwsze lepsze pomyślane hasło + google = Turn think mode ON ... :mur: ja myślę, że skoro kolega jest "świeżak"... to być może nie zna pojęcia gogli... Czasami sam się dziwie, że ludzie używają googli tlyko jak chcą wyszukać jakieś słowa z encyklopedii... A tam naprawdę wystarczy wpisać kilka słów z jakiegokolwiek tematu i praktycznie zawsze się coś znajdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...