kamilo23 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Rok 2006 przeszedł do lamusa mam rok 2007 wiec pora wybrać jakieś sławne lole roku 2006 :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Dobry był ten temat, który ostatnio zablokowano, mianowicie - jaką bielizne nosimy ;D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 1. Nieświeży Oddech :| 2. Jaka Pralka? Co Wybrać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Jak juz sie zaklada taki topic, to wypadaloby sie troszke wysilic i podac pare propozycji, nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 (edytowane) 1. Nieświeży Oddech :| 2. Jaka Pralka? Co Wybrać? Słabizna ;) IMO jaką bieliznę nosicie. Tylko Sikor nie dał możliwości rozwinięcia tych przemyśleń. :lol: Jak juz sie zaklada taki topic, to wypadaloby sie troszke wysilic i podac pare propozycji, nie? No i z tego co pamiętam to w zeszłym roku ktoś przygotował stosowną ankietę. :) Edytowane 20 Stycznia 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 A temat o bieliźnie nie był czasem w tym roku!? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 A temat o bieliźnie nie był czasem w tym roku!? :P Był w tym roku! Ale rozumiesz: sobota wieczór, jedni jadą na podwójnym gazie, inni widzą podwójnie, a inni mają deja vu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Sluszna uwaga - temat o bieliznie powstal 17. stycznia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Sluszna uwaga - temat o bieliznie powstal 17. stycznia. Hmm... 17. stycznia, ale może warto dodać, że 2007 roku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Oj, bo wskoczyles ze swoim postem w srodek :P Zakladam, ze 2007 rok wynika z kontekstu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remik09 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 @misico - coz za sluszna uwaga, napewno nikt bez twojego posta by do ego nie doszedl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 @misico - coz za sluszna uwaga, napewno nikt bez twojego posta by do ego nie doszedl ;) Skoro sami nie mogli tego zauważyć (sobotni wieczór!), to może i masz rację... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Mi tam się podobał watek w kartach graficznych, gdzie ktoś płakał ze mu karta graficzna nie chce działać. Potem się okazalo, ze nie podłączył dodatkowego zasilania do karty, bo bał się ze przez to się ona spali :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=217457 (sorry Plusk ;) ,ale się uśmiałem i to zdrowo :D ) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=14203&st=0 tu też było wiele powodów do śmiechu. Nie ma to jak problemy z kobietami na forum komputerowym. hmm to taka moja pierwsza propozycja , Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 i ten tekst na koncu "DOPOMOZCIE!!!" :DDDDDD Eeee, chwila, ale to mialbyc topic roku 2006 [;;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 To moze niech ktos zrobi ankiete z glosowaniem jak co roku i nie bedzie problemu, bo tak to nawet zwyciezcy nie ma za bardzo jak wybrac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Najpierw typujmy, potem autor topicu niech zrobi sonde i po sprawie. btw. szlifujcie garba :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 To jest dobre: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=218590 /okulista a papierosy, chyba rzeczywiście papierosy mają wpływ na myślenie (czyt. mózg)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 i ten tekst na koncu "DOPOMOZCIE!!!" :DDDDDD Eeee, chwila, ale to mialbyc topic roku 2006 [;;] Lol nie wiem gdzie ja tam 2006 widziałem ;) Mój błąd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Były i posty z 2k6 w nim ;]... jakoś sobie nie mogę przypomnieć godnych tytułu topiców... pobujam się po osiedlu, może coś wymyślę... ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 (edytowane) P.S. niech to zostanie miedzy nami osz fak ... nie ma to jak na forum, jakimkolwiek takie stwierdzenie Rydzykować :D.... no ale co było a nie jest nie pisze się w rejestr... a szkoda :D po edicie dodam jakiś topic... kilka miałem w zakładce FUN zanim zrobiłem reinstalkę :( Edytowane 20 Stycznia 2007 przez PC_Speaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Najlepszy temat był w kulinarnym, nazywał się "facet" i nie moge go znaleźć ... chyba już go nie ma ;) W każdym razie pewna panna szukała faceta ;P omg ;P i Soker był jej wybrańcem xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Pamiętam ten temat, to dopiero była desperacja :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Pamiętam ten temat, to dopiero była desperacja :lol:i co, doszło do jakiegoś zbliżenia? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 niestety nie - costi go zamknął :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.R.E.G Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Był też topic, (nie mogę go teraz znaleźć- chyba usunięty), gościu wygrał parenaście złotych w zakładach sportowych, a rodzice wcześniej mu zabronili grać, za jakieś problemy w szkole, i pytał się co ma począć, czy ma powiedzieć rodzicom że wygrał te 50 zł czy jakoś tak.Miał poważny problem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Najlepszy temat był w kulinarnym, nazywał się "facet" i nie moge go znaleźć ... chyba już go nie ma ;) W każdym razie pewna panna szukała faceta ;P omg ;P i Soker był jej wybrańcem xD No fakt, dobry był. Temat prawdopodobnie poleciał w świat, założycielką była Pani ZiMatik oberwało nam się po % ale dzięki temu do teraz utrzymujemy kontakt. Mam już nawet wspólne plany... Chcemy rzucić 14 lutego (oh jak romantycznie) palenie papierosów :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=196864 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=184587 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=217457 (sorry Plusk ;) ,ale się uśmiałem i to zdrowo :D ) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=14203&st=0 tu też było wiele powodów do śmiechu. Nie ma to jak problemy z kobietami na forum komputerowym. hmm to taka moja pierwsza propozycja , ehehehe :lol: w ogole zapomnialem o tym temacie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) ^^ ano zamknął bo Go bardzo ładnie poprosiłam o usuniecie tematu 2 dni temu ^^ :mrgreen: niestety nie - costi go zamknął :P No fakt, dobry był. Temat prawdopodobnie poleciał w świat, założycielką była Pani ZiMatik oberwało nam się po % ale dzięki temu do teraz utrzymujemy kontakt. Mam już nawet wspólne plany... Chcemy rzucić 14 lutego (oh jak romantycznie) palenie papierosów :wink: Tat tak to prawda ^^ :rolleyes: i co, doszło do jakiegoś zbliżenia? :lol: A skad Piter ma wiedziec :mrgreen: ?? Edytowane 21 Stycznia 2007 przez ZiMatik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...