Bartolomius Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Jak w temacie, na silentpcreview.com pojawił się test wentylatorów 92 mm i Fander stoi na równi z Nexusem. Ho ho ho :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 (edytowane) Bardzo dobrze, że tak pozytywnie go ocenili ;) . Jest duża szansa na zaistnienie na zachodnich rynkach :) Since these three fans sound very similar, it comes down to other features to decide between them. We pick the Fander as our new favorite fan. Its built-in fan controller makes it ideal for low-noise systems and makes it stand out from the crowd. :D Edytowane 12 Lutego 2007 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Skoro według testu jest konkurencją dla Nexusa, to lepszej rekomendacji dostać nie mógł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 no raczej stoi na podium :D Since these three fans sound very similar, it comes down to other features to decide between them. We pick the Fander as our new favorite fan. Its built-in fan controller makes it ideal for low-noise systems and makes it stand out from the crowd. The large speed reduction when blowing downwards and its unusually long "warm-up" period is a little odd. However, its biggest problem is that it is unavailable outside of Poland. There's a business opportunity here for one of our Polish readers (we know you're out there) . gratulacje panowie, mam nadzieję, że wykorzystacie sytuację i wprowadzicie produkt na szerszy rynek :) ps. długo czekałem na test Fandera w silentpcreview, ale się wreszcie się doczekałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Strasznie ubolewają nad tym, że można dostać je tylko w Polsce. Chyba zacznę je rozprowadzać na zachód :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 (edytowane) No, nareszcie test na SPCR :) Teraz nic tylko wchodzić na rynek USA z wyższą ceną. Polak potrafi! Edytowane 12 Lutego 2007 przez Puma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellon Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 ...presumably "Żywotność" means MTBF...Grzzzeegoooszzzz Brzzzzzzeczyszzzczczykiewiczzz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 (edytowane) ...presumably "Żywotność" means MTBF...hehehe tez mnie to rozbawilo :) Ps. Gratuluje bo produkt wysmienity... ja juz od ponad roku jestem zadowolonym klientem fanderkow :) a swiat dopiero teraz sie o nich dowiaduje :) Edytowane 13 Lutego 2007 przez Sector19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Ładnie sobie poradził. Zawsze odpalając je wiedziałem, że są ciche, ale recenzja utwierdziła mnie tylko w przekonaniach. Szkoda że w Polsce jeszcze nikt nie robi tak rzetelnych testów. (procedury/narzędzia) Może niedługo się to jednak zmieni :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszkon Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 No to PIEKNIE :D Chociaz przez chwile mozna poczuc sie dumnym z bycia polakiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 No to PIEKNIE :D Chociaz przez chwile mozna poczuc sie dumnym z bycia polakiem ;) Jak by były made in poland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daamain Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Jak by były made in poland Kurde, chińczycy to musi być dumny naród :) Na spcr pisze się o nich jako polskie, więc powód jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszkon Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 No ja wiem, ze z Chin ale jednak polskie, bo jakby tak patrzec to z 90% towarow na polkach jest z azji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Moglby ktos pokrotce powiedziec kto wymyslil fanderki, kto je produkuje i gdzie, do jakiej nacji idzie kasa za ewentualny zakupiony wentyl :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Zenfist jest kreatorem fanderów, a produkują je tam gdzie wszystko, mejd in czajna ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 A tyle bylo plucia na forum, ze podobno sie boja podeslac wiatraki do zachodnich serwisow bo by prawda wyszla na jaw :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...