Crosis Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Samodobro ostatnio zaczął walczyć ze wszystkimi dookoła na forum. Pewnie pamiętacie sprawę jego procentów i najeżdżania na SGJa w jednym z tematów na o serwisie i o forum? Dzisiaj kolega SamoDobro po raz kolejny chciał zabłysnać. Stworzył nawet temat w tym dziale, do którego w dalszej części posta powrócimy. :) W tej chwili chciałbym Wam drodzy userzy przedstawić działalność naszego kolegi w zakresie zakładania kont. Zacznijmy od początku. Na początku był chaos... Nie, to nie ta historyjka. ;) Let's start again. Na początku było konto SamoDobro. W którymś temacie w dziale gry na konto te została nałożona kara (było to naruszenie regulaminu, zresztą wielokrotne, przez co moderator (w tym przypadku ja ;)) dał zakaz w postaci niemożliwości pisania postów). SamoDobro widać nie mógł się z tym pogodzić i założył konto sialala, z którego przez długi czas korzystał (gdy dostał zpp lub zku, to logował się na koncie SamoDobro). Mając drugie konto kolega sukcesywnie zdobywał kolejne %, czasami z zpp i z zku. W końcu doszło do tego, że drugie konto zostało zbanowane. Po kolejnym złamaniu regulaminu na pierwszym koncie dostał karę od "złego" SGJa. Od tego momentu zakładanie nowych kont koledze bardzo sie spodobało. Mieliśmy "przyjemność" poznać kolejne konta (proszę zwrócić na bogaty zasób słów) takie jak: W[ciach!]ionyWielce, Wszystkociach!, Pustostan, COST|, Drunk_ZoZoI, F|PA, PanRegulamin, PanRegulaminowy, ZalogowanyPonownie, ZanimDostaneBanaPragnePowiedziec, Niezalogowany, FajneMacieForum, TymczasowyNick i być może jeszcze jakieś inne, ale już się powoli na mnie gniewa moja klawiatura. ;) SamoDobro dużo pisze o regulaminie, o zasadach, o prawach itp., jednak sam łamie je, ma je zwyczajnie w miejscu znajdującym się między plecami a udami. Dzisiaj postanowił się znowu wylansować (niektórzy to lubią ;)) i napisał temat z taką treścią (niech jeszcze [cahe] potwierdzi treść, aby nie było, że "góra" chce coś ukryć): witam. SamoDobro lamie Regulamin swiadomie zakladajac nowe konto. jest to wyraz protestu wzgledem faszystowskich metod stosowanych przez moderatora SGJ. opisze krotko cala historie: 1. dostalem 14 dni Zakazu Korzystania z Forum za rzekome obrazenie uzytkownika Dziuby w tym temacie: Jak Wgrywać Na <a href="http://Http://rapidshare.com/" target="_blank">Http://rapidshare.com/, mała pomoc- znajomość murzyńskiego mile widziana</a>. oczywiscie uzytkownik Dziuby zadnego ostrzezenia nie otrzymal, mimo nazwania mnie w tym temacie per "debil" - okreslenie to zostalo usuniete po tym, jak ja otrzymalem kare. oczywiscie nie wspominam o okresleniu "wafelek w czekoladzie" ktore podpada pod obrazanie innych uczestnikow Forum. 2. Zakaz minal - w miedzyczasie wytoczylem mala wojne na tolerowanie piractwa na Alternatywnych Platformach. Administratorzy wypowiedzieli sie w tych tematach, nie zostalem przez nich zbanowany (mimo ewidentnego zlamania Regulaminu za dublowanie konta). 3. dzis zakaz minal. wyslalem PW do dziubego - nic wielkiego. uzylem cytatu z jego sygnaturki i stwierdzilem, ze na pewno nie jest blaznem. 4. wyslalem takze PW do SGJ, od ktorego dostalem kare i procenty "za obrazanie innych uczestnikow Forum". co mu napisalem? moze niech sie sam pochwali i napisze publicznie za co otrzymalem bana. pewnie za to, ze nie pochwalam gimnazjalnych znajomosci i traktowania jednych uzytkownikow zgodnie z zasadami Regulaminu a innych jako swietych krow. a byc moze za to, ze pozegnalem sie chlodno i nie pozdrowilem malego duchem moderatora? ogolnie - ciekaw jestem za co otrzymalem bana. od zniesienia kary napisalem 2 posty - jeden krytykujacy mocno Felieton o Monopolu i drugi w watku z filmami. zatem zakladam, ze ban wynikl z mych PW do moderatora. a to juz jest metoda faszystowska i przeciwko temu ninejszym protestuje, proszac ADMINISTRACJE o wypowiedzenie sie w tej sprawie oraz o niebanowanie tego konta do czasu wyjasnienia. nie bede pisal postow na Forum. nie bede spamowal PW uzytkownikow z tego konta. prosze o uczciwe wyjasnienie powodow, dla ktorych otrzymalem bana. rzadam takze, aby moderator SGJ opublikowal PW ktore mu wyslalem - z wiadomych powodow (ban na konto SamoDobro) ja tego zrobic nie moge. na koniec napisze raz jeszcze: SGJ to faszysta - gdyz kazdy, kto stosuje metody faszystowskie (w tym przypadku eliminacja niewygodnego uzytkownika bez dania mozliwosci obrony) jest faszysta do Administracji - ja nie chce atakowac Forum. nie chce atakowac moderacji. chce, aby Forum bylo porzadne i wrecz swiecilo przykladem. a samowolka niektorych moderatorow psuje Forum bardziej niz moja dzialalnosc. zanim udalo mi sie napisac ten temat - dostalem kolejnego bana. ktos nie chce, zebym tu pisal. No dobrze, to lecimy z koksem. ;) Na wstępie SamoDobro z premedytacją łamie regulamin, do czego się jawnie przyznaje (widać jednak, że zna regulamin). Dalej porównuje SGJa jako faszystę (czar o znajomości prysnął, PSO 12.). Do tego kolega przez te kilka miesięcy nie zdążył zauważyć, że SGJ nie jest już moderatorem, tylko administratorem. Kolega chce się dowiedzieć za co dostał bana? Odpowiedź jest prosta - powielanie kont (wyżej są one opisane). Zgodnie z regulaminem powielanie kont, zwłaszcza wielokrotne, jest zabronione i niemile widziane. Co więcej sialala zachowywał się bardzo nieładnie, chamsko, niestosownie. Takiego zachowania moderacja/administracja tolerować nie będzie. SamoDobro nie potrafi się zachowywać i przestrzegać regulaminu? Nie jest to zatem forum dla niego. Odsyłam do regulaminu (III. 3c, kropeczka druga). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Update jego kont [; Sialala_la całkiem sporo kont się nazbierało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość london_boy78 Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 (edytowane) Mając drugie konto kolega sukcesywnie zdobywał kolejne %, czasami z zpp i z zku. W końcu doszło do tego, że drugie konto zostało zbanowane. "drugie konto" zostalo zbanowane ZTCP za nazwanie debilem uzytkownika, ktory otwarcie przyznawal sie, ze lubi po miescie posmigac 150 km/h. jesli jest jakas niescislosc - prosze o sprostowanie. co do "drugiego konta" - wyslalem PW do marco w tej sprawie, ktore wdg mnie wyjasnia sprawe, ale oczywiscie moderacja wie lepiej niz Admini. co do zakladania kont po dostaniu procentow: stanowisko moderacji na ten temat? tyczy sie to kont: W[ciach!]ionyWielce, Wszystkociach!, Pustostan, COST|, Drunk_ZoZoI, F|PA, PanRegulamin, PanRegulaminowy, ZalogowanyPonownie, ZanimDostaneBanaPragnePowiedziec, Niezalogowany przez nastepne kilka dni nowych kont nie zakladalem, czekajac grzecznie na wygasniecie kary. dlaczego te konta wymienione powyzej zalozylem wyjasnilem w topicach, ktore zostaly szybko zamkniete, a posty na temat piractwa i PS2 w temacie o Playstation 2 wykasowane. dzis wyslalem do uzytkownika dziuby oraz do Moderatora SGJ wiadomosci PW. 5 minut pozniej dostalem bana. jedyne o co chcialbym sie zapytac (i przy okazji powod dla ktorego zalozylem nowe konta, czyli: FajneMacieForum, TymczasowyNick oraz to konto, do czego sie przyznaje) to za co dostalem bana tym razem. Co więcej sialala zachowywał się bardzo nieładnie, chamsko, niestosownie. nazywanie zlodzieja zlodziejem jest zachowaniem chamskim, nieladnym i niestosownym? milo. i grubo. nazwanie debilem kogos, kto deklaruje publicznie, ze lubi lamac prawo i narazac innych na utrate zdrowia i zycia jest zachowaniem brzydkim? coraz bardziej sympatycznie. gdyby szanowna Administracja zechciala sprawdzic daty zalozenia kont SamoDobro i sialala i porownac je z tym, kiedy SamoDobro mial kare i nie mial mozliwosci pisania postow, byc moze cos by zaswitalo. sprawdzenie logowan SamoDobro i sialala pewnie takze by pokazalo pare ciekawych rzeczy. faktem jest, ze rzadko sialala i SamoDobro korzystali z forum w tym samym czasie. faktem jest, ze mamy bardzo podobne charaktery. faktem jest, ze sie doskonale znamy. faktem jest, ze sialala ma konto na PurePC (dzieki czemu wiem, ze temat ten jest w ogole tu poruszany, gdyz po ponownym banie nie mialem mozliwosci wejsc na dzial "o serwisie i forum". faktem jest, ze SamoDobro i sialala to dwie rozne osoby (sluze numerem telefonu do sialala oraz do mnie - ciezko by bylo jednej osobie posiadac w sumie 4 telefony, z czego dwie komorki - kazda z innego kraju, oraz 2 stacjonarne - takze w roznych krajach), faktem jest, ze miewamy niezly ubaw, gdyz wiekszosc ludzi sadzi, ze jestesmy jedna osoba. uwaga panie i panowie, oto zdrada sekretu: moja siostra to zona pana sialala. ja jestem ojcem chrzestnym corki pana sialala. pan sialala byl dosc dlugo moim "podwladnym" - a raczej szkolilem go na odpowiednie stanowisko w walijskim oddziale mej firmy. faktem jest, ze mamy bardzo podobne zdanie na sporo tematow. SamoDobro nie potrafi się zachowywać i przestrzegać regulaminu? Nie jest to zatem forum dla niego. Odsyłam do regulaminu (III. 3c, kropeczka druga). prosze zatem Administracje i/lub Moderacje o pokazanie przykladow na chamskie zachowanie SamoDobro - czyzby: rzekome obrazenie uzytkownika Dziuby w tym temacie: Jak Wgrywać Na <a href="http://Http://rapidshare.com/" target="_blank">Http://rapidshare.com/ za to chyba otrzymalem ZPP i procenty (w sumie uzbieralo mi sie ich az 30) - pytam zatem, jaka kare otrzymal uzytkownik dziuby, ktory nazwal mnie w tym temacie par excelance "debil" - o czym pisze w skasowanym watku. cos mam wrazenie, ze paru kolezkow z moderacji postanowilo sie mnie pozbyc. kasowanie tematu na Forum - ktory nikogo nie obrazal, tylko prezentowal moje zdanie na temat metod zastosowanych przez jednego z Administratorow - zniknalby, gdyby ktos go przypadkiem nie zauwazyl i nie skopiowal. to jest wolnosc wypowiedzi? i na koniec: Kolega chce się dowiedzieć za co dostał bana? Odpowiedź jest prosta - powielanie kont (wyżej są one opisane). Zgodnie z regulaminem powielanie kont, zwłaszcza wielokrotne, jest zabronione i niemile widziane. Domik Samodobro masz zku. Minie kara wrócisz. minela kara. wrocilem. napisalem 2 posty - jeden o Felietonie, drugi o filmach w TV. napisalem 2 PW. jesli faktycznie byly tak bezczelne, chamskie, obrazajace kogos - dlaczego nikt ich nie opublikowal, nie upublicznil? dostalem bana. kara za powielanie kont bylo ZKU. kara minela. za co ten ban? za te 2 nowe konta, ktore zalozylem po dostaniu bana? czy ja zyje w swiecie Kafki? P.S. crosis - ironia i szyderstwo nie jest Twa mocna strona. zycze milego wieczoru i dalszego trwania w samozadowoleniu z Forum. elo jol. a i jeszcze jedno: Samodobro ostatnio zaczął walczyć ze wszystkimi dookoła na forum. wskaz mi prosze Cie uprzejmie palcem z kim niby wojowalem? "wojowalem" z moderatorem przymykajacym oko na piractwo - jednak to "wojowanie" byly raczej zartem z mej strony i apelem o nazywanie rzeczy po imieniu. z kim jeszcze ostatnio wojowalem, bo jakos nie kojarze? poprosze o nicki. konkretnie - bez owijania w bawelne. bo w tym momencie to zwykle pomowienie. @Domik: sialala mial jeszcze bodajze 3 inne konta zbanowane ;) zrozumcie jedna rzecz: ja nie probuje nikogo obrazac, deprymowac, nabijac sie z kogokolwiek. mam swe zasady. mam zwyczaj nazywac rzeczy po imieniu. nienawidze chamstwa - choc w tym temacie chamstwo zarzucono wlasnie mnie (takze prosze o konkretne przyklady, a nie pomowienia!), pisze to co mysle, bez wazeliniarstwa. rozumiem, ze osoby takie jak ja sa tu niemile widziane. tylko sobie tym wystawiacie wizytowke. Edytowane 13 Lutego 2007 przez london_boy78 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Człowieku ty masz chyba poważny problem. Co z tego że jakiś gość zapie.. 150 po mieście i się do tego publicznie przyznaje.Nie znaczy że możesz go publicznie nazywać debilem . Możesz mu wysłać PW że jest skretyniałem debilem i tym swoim autem jeszcze kogoś zabije. Taki jest regulamin i tyle. Nie obraża się publicznie nawet tych co sobie dobitnie zasłużyli. Także panie SiaBLABLA /SamoZło daj spokój i pozwól Administracji /moderatorom zająć się czymś naprawdę ważnym ,a nie twoimi "problemami". :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Na początku twoje posty jeszcze można było czytać bo coś wnosiły a teraz to szkoda gadać. :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Nieco obiektywizmu proszę <_< Akurat moim zdaniem posty SamoDobro jak dotąd praktycznie zawsze wnosiły coś do tematów, w których się pojawiały, a sam user uchodzi w moich oczach za rozsądnego. Nie będę ferował wyroków kto i jak zawinił, bo nie znam szczegółów - aczkolwiek wnoszę do moderacji/administracji o przemyślenie decyzji, a także o pamiętanie o tym, że nikt nie jest doskonały (i nie chodzi mi jedynie o użytkowników...). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Ja do niego nic nie mam, raz mi pomógł, ma u mnie duzy + Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 a gdzie dyplomacja? nie mozna tego jakos normalnie wyjasnic, oczywista ze najprosciej jest strzelic w morde banem i sprawa zamknieta, ale chyba nie o to chodzi. Jesli sialala i samodobro to dwie rozne osoby to chyba mozna to wyjasnic. Jak dalej pojdzie to forum zacznie sie wypelniac "dziecmi neostrady" (jak to niektorzy zwykli mawiac/pisac), a na forum zostana admini/moderzy, userzy ktorzy siedza cicho i dzieci neo. Raz bylem zbanowany, szlusznie, troche przegialem. Bylem bardzo zadowolony kiedy dalo rade odpokutowac za grzechy ;) chociaz nie ukrywam ze odnioslem wrazenie ze ktos na mnie polowal od dluzszego czasu. Nie mam zamiaru tu nikogo pouczac bo sa na forum ludzie starsi, majacy wladze nad forum/userami ale wydaje mi sie ze warto by to jakos wytlumaczyc i nie strzelac tak banami na lewo i prawo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 (edytowane) I dzięki wam za to w końcu ktoś mu się do [gluteus maximus] dobrał nie wiem czy ktoś pamięta moją sprzeczkę z nim ;). Troszku się panoszy nasz wujek samo zło. Edytowane 13 Lutego 2007 przez Gregor1230 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 tak pamietamy, pamietam tez Twoja kwestie w tej sprzeczce. jeden oberwal a drugi sie cieszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Ciekawe, gdzie jeszcze się biedaczek poskarżył? http://forum.pclab.pl/index.php?showtopic=...p;#entry3308591 Pozostawiam to bez komentarza. Szkoda klawiatury. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 2508594[/snapback] dzis wyslalem do uzytkownika dziuby oraz do Moderatora SGJ wiadomosci PW. 5 minut pozniej dostalem bana. jedyne o co chcialbym sie zapytac (i przy okazji powod dla ktorego zalozylem nowe konta, czyli: FajneMacieForum, TymczasowyNick oraz to konto, do czego sie przyznaje) to za co dostalem bana tym razem. Za powielanie kont. Tak jak wyżej napisałem - odczekałbyś karę zku i nie zakładał w międzyczasie kolejnych kont, nie dostałbyś bana. Ponownie odsyłam do regulaminu (III. 3c, kropeczka druga). prosze zatem Administracje i/lub Moderacje o pokazanie przykladow na chamskie zachowanie SamoDobroChociażby nazwy kolejnych kont. Twoja działalność w dziale gry, gdzie często prowokowałeś w tematach o konsolach i PCtach. Dużo tego było. userzy to pamiętają. Przykładów możesz poszukać sobie sam, mi szkoda czasu na [ciach!]ły. kasowanie tematu na Forum - ktory nikogo nie obrazal, tylko prezentowal moje zdanie na temat metod zastosowanych przez jednego z Administratorow - zniknalby, gdyby ktos go przypadkiem nie zauwazyl i nie skopiowal. to jest wolnosc wypowiedzi?Nazwanie SGJa faszystą to przykład pomówienia, ergo złamania regulaminu i pewnie sporo osób się zgodzi, iż jest to treść obraźliwa. Temat nie zniknąłby, na co dowodem jest ten, w którym cytuję pełną treść tamtego tematu i proszę [cahe] o potwierdzenie zgodności treści. Wolność słowa jak najbardziej, ale jeśli nie łamie pozostałych zasad, w tym regulaminu forum. kara za powielanie kont bylo ZKU. kara minela. za co ten ban? za te 2 nowe konta, ktore zalozylem po dostaniu bana?ZKU było za coś innego. Ban jest za wielokrotne powielanie kont i notoryczne łamanie regulaminu na tych kontach. wskaz mi prosze Cie uprzejmie palcem z kim niby wojowalem? "wojowalem" z moderatorem przymykajacym oko na piractwo - jednak to "wojowanie" byly raczej zartem z mej strony i apelem o nazywanie rzeczy po imieniu. z kim jeszcze ostatnio wojowalem, bo jakos nie kojarze? poprosze o nicki. konkretnie - bez owijania w bawelne. bo w tym momencie to zwykle pomowienie.Odsyłam do tematu "Zmierzch Peceta Jako Platformy Do Gier (sonda), Zanim zaczniecie bluzgać przeczytajcie.." (od strony 3 kolega zaczął się udzielać). 1827886[/snapback] dziecko - lepiej juz nic nie pisz, bo sam sie pograzasz wklejac cos, czego sie nie przeczytalo? to czytanie AZ TAK BOLI??? rada: odstaw net, odstaw kompa, bo widocznie masz za duzy monitor CRT ktory Ci wypalil nie tylko oczka ale i mozg ------------------ Daj sobie spokój z tą walką. Łamałeś regulamin, wyzywałeś userów, założyłeś mnóstwo kont, nie przestrzegasz reguł. Piszesz, że wystawiamy sobie wizytówkę, ale Ty robisz dokładnie to samo. Userzy pewnie już wyrobili sobie opinię o Tobie i administracji/moderacji. Powód banów na kolejne konta został wyjaśniony (powielanie kont, regulamin III. 3c ma tutaj zastosowanie). Dalsza dyskusja jest bezprzedmiotowa, wszystko zostało wyjaśnione. Temat zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WhateverYouSay Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 (edytowane) Nie zrozumiałeś posta Domika. Napisał on: "Samodobro masz zku. Minie kara wrócisz." co oznacza tyle, iż po minięciu kary w postaci zku wracasz na forum i jesteś nadal użytkownikiem. Jednak Ty założyłeś w międzyczasie mnóstwo kont chcąc ominąć zawieszenie konta użytkownika. Gdybyś nie zakładał kolejnych kont, a tylko odczekał karę, to byś dalej mógł pisać na forum. Powielając konta przekreśliłeś swoją szansę. I nie, powyższa wypowiedź moderatora nie dotyczy wszystkich kont, dotyczy tylko konta SamoDobro. wskaz jedno konto zalozone po poscie Domika o tresci "Minie kada wrocisz" i przed otrzymaniem bana, to przyznam Ci racje. prawda jest taka, ze dostalem bana za PW wyslane do SGJ w ktorym napisalem mu to, co napisalem - a skoro on nie chce ujawnic tresci tego PW to chyba jasne, ze nie bylo to nic napastliwego ani obrazliwego. natomiast zastosowana przez niego metode (na moje pytanie dlaczego ja za rzekoma obraze uzytkownika dziuby otrzymalem 2 tygodniowy ZKU, natomiast uzytkownik dziuby, ktory obrazil mnie doslownie nie otrzymal zadnej kary - odpowiedzia byl wlasnie ban) nazwalem po prostu po imieniu. bo tylko w ustrojach totalitarnych poszkodowany nie ma prawa do obrony. fakt 1: zakladalem konta. fakt 2: po poscie Domika o tresci, ktora sam przytoczyles - zadne nowe konto nie zostalo przeze mnie zalozone. fakt 3: dostalem bana po SGJ poczul sie bogiem. chcesz popolemizowac z faktami? lol edit: neho w temacie o RapidShare napisal dokladnie to samo, co ja myslalem o calej sprawie - z tym, ze ja uzylem ostrzejszych slow. czy jego tez zbanujecie? (...) szacunek dla Ciebie, bo jestes ostatnia osoba, po ktorej spodziewalbym sie obrony. Edytowane 14 Lutego 2007 przez WhateverYouSay Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Podobno znudziło Cię zakładanie nowych kont? Po co sobie robisz z gęby trampek i ciągle trollisz, pomimo zapewnień o rezygnacji z uczestnictwa w forum? Idź stąd, nikt Cię tu nie lubi. Temat . EDIT: BTW, tym razem ( i ze trzy razy wcześniej) BAN'a dostałeś ode mnie. Czyżbym dołączył do Twoich ulubionych moderatorów/administratorów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...