michalak Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Bardzo mi sie podobało jego wykonanie Pearl Jam w Finale, z możliwych kandydatów chyba był najlepszy na IDOLA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Geez ... ten program naprawde mam moc ... zeby ludzi o nim chcieli gadac na forum o o/c ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 hehe, jak kazdy program - dla ludzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 taki mały offtopic dzisiaj w drodz0e powrotnej z zakopanego w radiu zet cały czas trąbili o finale. I go obejrzałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 ehhh ta komercja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Jak nie bedziesz tak bluzgal to moze twojego kolejnego posta juz nie wytne / Lisek sorry za ostre słowa ale nienawidze tego!. A wy (nie wszyscy peace dla autentyków ofcors) to jeszcze chwalicie i bijecie im brawo bo cale spoleczenstwo bije! ludzie gdzie wy macie swoje poglady in wartosci! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 ty ty ten w dreadach mowi o sobie iz jest fanem HH to uwazaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 ty ty ten w dreadach mowi o sobie iz jest fanem HH to uwazaj ;) Fanem hh LOL. Dla niego hh to pewno liroj, kasa i backstreet boys... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Jak nie bedziesz tak bluzgal to moze twojego kolejnego posta juz nie wytne / Lisek sorry za ostre słowa ale nienawidze tego!. A wy (nie wszyscy peace dla autentyków ofcors) to jeszcze chwalicie i bijecie im brawo bo cale spoleczenstwo bije! ludzie gdzie wy macie swoje poglady in wartosci! ja... widze Lisek ze gustujesz w Idola :P (zartuje choc kto wie :P ) ... ale co jak co to mnie poniosło sorka... w kazdym razie leje na ten luktowany program i całą komercje + robienie z siebie widowiska i wielką gwiazde! bez szacunku! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 ty ty ten w dreadach mowi o sobie iz jest fanem HH to uwazaj ;) Fanem hh LOL. Dla niego hh to pewno liroj, kasa i backstreet boys... zapomniałeś dodać Norbiego , Reni Jusis i Jenifer Lopez+ reszte komercyjnego poprapu!. Moze jest fajenm hh ale tego pozerskiego... hahah pierniczyć True School i ten cały Zulu. Polski HH to inna odmiana... patrz. hardcorowa warszawa (kolędnicy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Najbardziej autentyczni sa za to debile blokersi spiewajacy wiecznie o tym jakimi to sa nieudacznikami, zmieniaja sie tylko rzeczy i osoby na ktore zwalaja wine :lol: Zxc - nie ogladales, to sie nie wypowiadaj. Ja tam sie ciesze, ze wygral moj faworyt - szatan z jajami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Jak nie bedziesz tak bluzgal to moze twojego kolejnego posta juz nie wytne / Lisek sorry za ostre słowa ale nienawidze tego!. A wy (nie wszyscy peace dla autentyków ofcors) to jeszcze chwalicie i bijecie im brawo bo cale spoleczenstwo bije! ludzie gdzie wy macie swoje poglady in wartosci! ja... widze Lisek ze gustujesz w Idola :P (zartuje choc kto wie :P ) ... ale co jak co to mnie poniosło sorka... w kazdym razie leje na ten luktowany program i całą komercje + robienie z siebie widowiska i wielką gwiazde! bez szacunku! Osobiście oglądałem jesynie kawałki idola + finał , ale uważam za bardzo dobre tego typu programy . Dzięki idolowi dużo ludzi może się wypromować , zrobić karierę . KOMERCJA? Czy ty uważasz komercję za rzecz negatywną? Bo jesli tak to zastanów się czy gdyby niebyło by komercji to czy pisałbyś dzisiaj na tym forum ? bo mi się zdaje że nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Najbardziej autentyczni sa za to debile blokersi spiewajacy wiecznie o tym jakimi to sa nieudacznikami, zmieniaja sie tylko rzeczy i osoby na ktore zwalaja wine :lol: Zxc - nie ogladales, to sie nie wypowiadaj. Ja tam sie ciesze, ze wygral moj faworyt - szatan z jajami :) Popieram :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 A ja ni e ogladalem, z reszta calej II edycji nie widzialem, no moze w kawalkach, ale po pierwszej to tak jak z BB bylo, nastepne edycje to o kany poopy mozna dac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Najbardziej autentyczni sa za to debile blokersi spiewajacy wiecznie o tym jakimi to sa nieudacznikami, zmieniaja sie tylko rzeczy i osoby na ktore zwalaja wine :lol:racja zgadzam sie tez takie nawijanie dla nawijania mnie wkurza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Najbardziej autentyczni sa za to debile blokersi spiewajacy wiecznie o tym jakimi to sa nieudacznikami, zmieniaja sie tylko rzeczy i osoby na ktore zwalaja wine :lol:racja zgadzam sie tez takie nawijanie dla nawijania mnie wkurza... nie tylko ciebie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Dla mnie finał była jakiś za długi....zasnąłem w przerrwie na reklamy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 A ja tam najbardziej nie lubilem zalewskiego a najbardziej homa lubilem. hom rulez :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 ale dobrze ze to nie jakis dresiaz to wygral :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WUJEK DR. Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Byście lepiej poszli do kościoła a nie oglądacie takie głupoty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 mam nadzieje ze dostaniemy rozgrzeszenie. trzeba sciszyc radio przedewszystkim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Byście lepiej poszli do kościoła a nie oglądacie takie głupoty co to do kur... mialo znaczyć!?!?!?!?!?!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Byście lepiej poszli do kościoła a nie oglądacie takie głupotyJak już mowa o kościele , wejdzie sobie na strone radiamaryja :lol: Wiadomo czym sie kościól zajmuje . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 mam nadzieje ze dostaniemy rozgrzeszenie. trzeba sciszyc radio przedewszystkim ....i przxstac ogladac takie programy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 W sumie dobrze ze on wygral. Bo te dwa pacany nie umieja spiewac szkoda ze laski wczesniej poodpadly moim zdaniem powiny byc w finale zamiast Homa i Totoszki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Byście lepiej poszli do kościoła a nie oglądacie takie głupoty tyś oj.rydzyk czy jak?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 uczcimy minuta ciszy smierc ojca rydzyka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Byście lepiej poszli do kościoła a nie oglądacie takie głupoty He dobre. Widze ze mamy wielbicialea radyjka ojca Rydzyka. Wez sie człowieku zastanof co ty wypisujesz. Juz sie boje co sie bedzie dzialo jak ruszy ta zafajdana telewizja rydzyka. Bo koncesje juz dostali. To pewnie bedziesz swirowal zeby oglondac tv ojca zamiast mtv. HEE ale lol. Coprawda Idol nie jest programem nadzwyczajnym ( w przkazywanej tresci ale sie mozna posmiac, a niektore osoby naprawde fanie spiewaja ) ale twoj tekst mnie porostu zabił. Moze wolisz sluchac jak stare babcie spiewaja nieszpory czy siakos tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 dajcie fote tego co wygrał bo ja oglodalem jeden odcinek ;) i wiem kto jest kto i jak spieewal ale nazwisk nieznam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 hehe no comments TOPIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...