Bulsky Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 co to LFS ? Pozdr.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlod Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 LFS = Live For Speed http://lfs.racesimcentral.com/ To jest prawdziwy sim w odroznieniu od NFS, Colinow, Toci i RSC. Posida dwie traski, jedna czesciowo po szutrze... Z rajdowek ciagle najbardziej realistyczne sa Rally Masters i Rally Trophy. Natomiast wogole najbardziej realistyczne sa Narcar Racing 2003 Papyrusa i Grand Prix legends 8). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 tak wlasnie cos kojarzylem...oczywiscie ze gralem:) Grafa bardzo posepna, ale symulator super !! thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Polecam Rally Championship 99. Ma już 4 lata ( latka lecą :? ).....ale gra wymiata :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 racja LFS to klasa sama w sobie (pomijam GPL bo to mistrzostwo swiata) Z rajdowek to rally masters bardzo mi przypadlo do gustu. Collinow nie trawie, arcade na maxa. Slayer: zgadza sie ta gra ma klase:) nowy nascar jest bardzo przyjemny. Ide poprawiac czasy w LFS. btw za pare dni bedzie nowe demo:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 ja tez 6 ostatnich lat poprawialem czasy w roznych gierkach (nfs1 to byly czasy ;) ). W koncu przesiadlem sie na wlasna meganke, ale w rowie zmienila geometrie skrzydel i chyba bede musial kupic kierownice i tego nascara03, zanim pzu przeleje siakies sianko. btw z 4 airbagow zaden mi sie nie otworzyl, a auto do kasacji to jest dopiero realizm :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Collinow nie trawie, arcade na maxa. Slayer: zgadza sie ta gra ma klase:) He he jak te zdania mają się do siebie? bo coś się tu się nie zgadza. Slayer pisał o RC99, skoro arcade nie lubisz to niapisz czym przejawia sie realizm RC99 :? tym że auto prowadzi się jak po szynach i "kwadratowo" :roll:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 BTW - jakie macie czasy na Rallycrosie GTI ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Polecam Rally Championship 99. Ma już 4 lata ( latka lecą :? ).....ale gra wymiata :) Ale tylko z latka dajaca jako takie poslizgi bo sa tragiczne. Ale gra nawet mnie wciagnela od nudnego juz w tamte czasy colina 1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 a ja se colina 3 na ps2 sciagne i bede pykal na emulatorach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Taa kobus a swistak siedzi i zawija te emulatory w sreberka :lol: Szczegolnie z twoim kompem :D rozbawiles mnie dzis jako pierwszy :) hahahahahaHAHAHHA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 a o zły??? tylko ze teraz grafe mam inną G4 4200 wiec :?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Poza duronkiem 800, 128 ram, to w miarę dobry ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Polecam Rally Championship 99. Ma już 4 lata ( latka lecą :? ).....ale gra wymiata :) Ale tylko z latka dajaca jako takie poslizgi bo sa tragiczne. Ale gra nawet mnie wciagnela od nudnego juz w tamte czasy colina 1. Ja ostatnio wszystkie gry jakie mam paczuję :) Oczywiście czasem astalavista się przydaje :wink: A Rally Championship 99 ( 2000) to ja mam w polsiej wersjii, ale do niej patch pasuje od angielskiej ( sporo poprawek). Grafika na dzisiaj dalej na wysokim poziomie ( wszystko powłączałem co się dało, w sterach też na full) i wyglada to super. I ten klimacik rajdów- Colin 2 się chowa A co do sterowania- kiedyś na RIVIE TNT w to grałem i pamietam, jak starszemu kumplowi dałem pojeździć Skodą Octavią - ręczny i strzelanie z rury wydechowej- to było to! Mi tam się podobało. Za to totalnie mnie odrzuciło od Colina 2 - wysiada przy części 1 moim zdaniem. 8) PS- RC widziałem w sklepie za......9.99 zł :lol: Jeszce lepiej było chyba w lipcu 2002- za 6.90 zł Auto Sukces i płytkę z full wersją + demka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Polecam Rally Championship 99. Ma już 4 lata ( latka lecą :? ).....ale gra wymiata :) Ale tylko z latka dajaca jako takie poslizgi bo sa tragiczne. Ale gra nawet mnie wciagnela od nudnego juz w tamte czasy colina 1. Ja ostatnio wszystkie gry jakie mam paczuję :) Oczywiście czasem astalavista się przydaje :wink: A Rally Championship 99 ( 2000) to ja mam w polsiej wersjii, ale do niej patch pasuje od angielskiej ( sporo poprawek). Grafika na dzisiaj dalej na wysokim poziomie ( wszystko powłączałem co się dało, w sterach też na full) i wyglada to super. I ten klimacik rajdów- Colin 2 się chowa A co do sterowania- kiedyś na RIVIE TNT w to grałem i pamietam, jak starszemu kumplowi dałem pojeździć Skodą Octavią - ręczny i strzelanie z rury wydechowej- to było to! Mi tam się podobało. Za to totalnie mnie odrzuciło od Colina 2 - wysiada przy części 1 moim zdaniem. 8) PS- RC widziałem w sklepie za......9.99 zł :lol: Jeszce lepiej było chyba w lipcu 2002- za 6.90 zł Auto Sukces i płytkę z full wersją + demka :) W Łodzi w Media Markt jest po 5.50 PLN :) wersjia PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 O to już nieźle- RC w cenie płyty CD-RW :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 O to już nieźle- RC w cenie płyty CD-RW :D. PS- w redme patcha jest kilka parametrów do wpisania w konsoli np. odpowiedni demage- pierwsze leprze drzewo i samochód skasowany :) Uderzenie w krawężnik kołem- ładnie oś przekrzywiona. Jest trochę tego- warto sie pobawić :) PS- Kareas- narzekałeś na poślizgi i trochę na fizykę jazdy- to można sobie pozmieniać jak się tylko chce - wystarczy poczytać. Mi tam odpowiada tak jak jest w standrdzie. A grał ktoś w RC Extream? Moim zdaniem zrąbali tą część- za dużo aracade. Pro Rally 2001 mógłby być, gdyby nie takie same kokpity w autach :( A grał ktoś w Lotusa ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macialek Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Szukam jakiejs gry: a) O mozliwie wysokim realizmie jazdy B) O mozliwie najlepiej dopracowanym modelu uszkodzen Nie jestesm w temacie wiec za rzetelne opinie fachowcow bede bardzo wdzieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 uuuhuhu wysokie masz waść wymagania. Kto by takiej nie chciał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 I jeszcze żeby się graficznie ładnie prezentowała. Ehhh ,rozmarzyłem się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Na dzien dzisiejszy tylko Greed4Speed - nocne wyscigi po 3miescie - grafika wyczesana w kosmos a realizm jakiego nikt nie doscignie :lol:. Tylko te wymagania systemowe: min. 2000 ccm, 256 KM i conajmniej drugie tyle Nm... Na czyim sprzecie to pojdzie? :( Ja na swoich 1000 cm3, 45 KM i 79 Nm moge co najwyzej poogladac screenshoty :oops:. Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Nascar Racing 2003. Rozumiem ze masz kierownice ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 F1 2002 + GTR 2002 nic dodac nic ujac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 No Live for speed niczego sobie jest, tylko chyba jeszcze niema full wersji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Carmagedon 1-2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Carmagedon 1-2 :D dotychczasowe nfs -y buahahah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 IMO co do realizmu to GPL (Grand Prix Legends) stara gra ale jara i bez kierownicy nawet nie podchodz :P nawet jakies ligi profesjonalne byly/sa z tymi wyscigami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Jaka jest najlepsza pozycja na PC traktująca o wyscigach motorów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brokuł Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Spróbuj MOTO GP 2 całkiem niezła gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Motoracer 1 :wink: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...